reklama

Mamy z Irlandii!!

Marta-:-Dwieeeeeeeeeeelgaaaaachne dzięki raz jeszcze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!już pojeździliśmy,ale młodzieży głodni,więc teraz pod domkiem auto chodzi:tak:
Anineczko-no ja właśnie dzięki Marcie miałam dziś przyoszczędzone dreptanie...a tych ciach nie jadłam-trzeba sprobować:tak::-)

reklama
Margaritta u mnie na święta na pewno będzie ta strucla więc możesz wpaść na nią:-DPoważka,jak dla mnie jest pyszna,te ciastka też i jeszcze mają pycha pierniczki:-p
Przyjedź trochę tego pultasia ponosić:confused2::-D
Lubiczanko pilnuj teraz tego akumulatora:-D

Tichonek moja siostra leciała 24 grudnia i też sr**a w gacie:-D ale udało jej się :) mój młody tez coś ponad 8kg waży ale w bujaku się mieści jeszcze :tak: w ogóle to śliczny i synuś, zresztą obaj są śliczni :)

A to mój Adrianek :)

P7287185.jpghopek1.jpgadi8 (2).jpgadi1 (2).jpgadi5 (2).jpgadi (2).jpgmisiaczek.jpgśpioszek.jpgadi.jpgadi3.jpg

A my z Igorkiem po spacerku,bylismy z Aniaa i jej dziewczynkami.Szukalismy strojów na Halloween,upatrzyłam już dla Igorka.:-)mam nadzieje że nikt nie wykupi.Troche śmiechu dziś było,ale udał sie spacerek.Obiadek zjedzony,Igorek dopiero niedawno sie obudził,zjadł mleczko i lezy w leżaczku.
Mój Igorek spi w łóżeczku w nocy,a w dzień róznie to w łóżeczku,wózku lub w koszu.
Barmanko mieszkamy z mojego M bratem i kolega.Teraz akurat mojego M przyleciala bratowa do męża z dzieckiem.
Baby fajniutki ten Twój synuś.
Miłego wieczorku.

Ostatnia edycja:
baby_55 ślicznego masz syneczka:-)Słodki chłopczyk:tak:
Jak mój Matt teraz ponad ósemkę waży to co będzie jak będzie w wieku Twojego synka
:szok::-D
Ja to za stara już chyba na ciężary:baffled:Anineczko tak jak mówisz,coś w krzyżu łupie i ot starość nie radość:baffled::-D
A poważnie mam skrzywienie kręgosłupa w części krzyżowej,ale nie boczne tylko tak do przodu więc nie mogę zbyt dźwigać czegoś z przodu,w ciąży mnie placy strasznie bolały a wygięta byłam,z boku patrząc w wielką literę C:-D

Witam
Aaniu-ech chyba mnie starość dopada

jaka starosc a co ja mam powiedzic :baffled:

Witam:-)ania-sama nie wiem czy cos lepiej, pogarszac sie nie pogarsza, czekamy do jutra z antybiotykiem, ale lezy twardo w lozku!:confused:
Oby antybiotyk nie byl potrzebny,dobrze ze lezy w lozku nie to co moja....takze jeszcze tydzien macie na wykurowanie sie :-D

ooo wiem...Anineczko gdzie na grzyby jezdzicie??
nam niby tesciowa miala wyslac,ale jakos nie widze tych grzybow,a swieta tuz,tuz;-)
Jak cos to daj znac czy Ci tesciowa wysle jak cos to moge Ci kupic bo w kraju bede a i sobie grzybki bede brala :tak:

A pamiętacie jak w zeszłym roku ja leciałam na święta do Polski?:szok:Mieliśmy bilety na 22 grudnia a 21-szego po południu całe lotnisko zamknęli i wszystkie loty odwołali:szok:Już miałam wizję świąt przy pustej lodówce:-D22-giego mieliśmy lot około 16-tej chyba i od rana siedziałam na stonie Dublin airport i sprawdzałam co się dzieje:szok:Odśnieżyli i zaczęli puszczać loty.My polecialiśmy,wylądowałam w Krakowie,dzwonię do koleżanki a ta mówi,że znów lotnisko zamknęli:szok:Normalnie fuks jak nie wiem,się
wbiliśmy dokładnie w ten jedyny dzień,w którym były loty,ufff...:-D

Pamietam,pamietam dobrze ze tak sie skonczylo...
A teraz planujecie na Swieta do kraju leciec,pewnie nie co?
Fantastycznych masz chlopcow :tak:

Baby​ sliczny chlopczyk

Stroje dla dziewczynek kupione bedzie aniolek i diabelek :-DSpacer zaliczony, Lena zjadla,zalatwila sie i spi dalej moja dziecie to ma spust do spania jak nie wiem co

Melduje się :happy2:
Oj i ja uwielbiam te lidlowe,marcepanowe cuda i te strucle właśnie w szczególności! :-p

misia,asienka-najlepsze życzenia Wam z okazji Waszego święta!
lubiczanko-dobrze ze autko już śmiga
baby-witaj!ślicznego masz synka!
anineczko
-chyba rzeczywiście lepiej żebrać o nowa zmywarkę :sorry2:
Jak ja się ciesze ze my mamy w końcu spoko landlorda..
renni- zdrówka Natalce!
Tichonek- słodziak z Matta!
U nas tez ciężko było ze spaniem w dzień.Z reszta w nocy tez.Dopiero jak przestałam karmić cycem za dnia,Wikta zaczęła sypiać dobrze,to samo z nocka.Z perspektywy wiem,ze nie ma co się wkurzać i zapierać.Niech śpi,gdzie mu dobrze..;-)A jak trza będzie,to myślę,ze zaśnie w każdych warunkach,jeśli będzie zmęczony :blink:-nie martw się na zapas;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry