reklama

Mamy z Irlandii!!

Cześć dziewczynki,

Barmanka
- pomogłabym w tym sprzątaniu, ale nie mam tak szybko latającej miotły... a kawałek jest do przelecenia.

Popołudniami to mnie takie spanie bierze, że szok, chyba zaraz (za przykładem anineczki) sprawdzę czy materac na łóżku nadal jest wygodny.
Do później.

reklama
Aaniu-A ile latek masz?Bo też jak siksa wyglądasz-w pozytywnym znaczeniu oczywiście:-Da moja Dadziunia też diabełkiem:)))
Marta-jego nie znam,ale oczywiście ogromniasto mu podzękuj ode mła:)
Katrina-ach ten czas kiedy to się z brzuszkiem chodziło-wszystko płazem uchodzi-zwłaszcza lenistwo;-)

Ale mnie żołądek napiernicza:baffled:... normalnie gdybym nie miała obiekcji to bym sobie palucha w gardeło wsadziła i się pochaftowała...:dry:

Asienka, trzymam kciuki w takim razie
:tak:

Tichonek, słodkie chłopaki.:cool2:

Lubiczanka, ojj to super że autko udało się naprawić
:tak:

Margaritta, niestety Lidl daleko, bez auta się nie obejdzie.
Co do pralki, to wyczyściłam tą szufladę gdzie sypie się proszek (a raczej pod nią) i mężowy przeczyścił filtr. I to pomogło. Ale teraz od nowa szopka rokendrolowa, nie mam pojęcia co się stało tą razą bo poprzednio wykonane zabiegi teraz nie pomogły.. Jutro działamy dalej, jak nie to do naszego nieszczęsnego landlorda trzeba będzie zadzwonić..

Baby, czy ja dobrze widzę że masz chustę Nati? Tkana? Jak się sprawdza?
Fajny bobas.

Barmanko to chusta tkana hoppediz (mam w sumie 3) i sprawdza się świetnie :) młody uwielbia w niej spać :tak: i na spacerki sie przydaje czasem lub jak potrzebuję szybko wyskoczyć do sklepu :) ogólnie super sprawa

Lubiczanko dobrze ze z autkiem się udało :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry