reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam:)
Gliwa-słodki ten wój tygrynio:tak:
Katrina-a no właśnie-córcia wie już,że w Twym brzusiu mieszka maleńki człowieczek?
Marta-co na fb?tu nie można wkleić:confused2:ale z tą temp to ja dziękuję-u nas tak 20st i też na krótko chodzę:-p:rofl2:
Ewelcia-na grzybki się wybierasz?Powodzenia...ja też muszę jeszcze choć raz bryknąć,bo nie wyobrażam sobie nie mieć kotlecików na Wigili:tak:i
Renni-oby jednak bez choróbska się obyło:tak:
idę Młodemu kachę zrobić-miłego dnia

reklama
Witam.
Wczoraj jak Igorka położyłam spać ok.20 tak sie obudził dziś dopiero o 7.30,:-)Zazwyczaj budził sie o 5.Aż zdziwieni byliśmy dziś.Śniadanko zjedzone,w domku ogarniete prawie.Obiadek mam wczorajszy,więc dziś luzik.
Katrina córcia pewnie szczęśliwa ze będzie miała rodzeństwo.Fajne uczucie pewnie jak głaszcze brzuszek Ci.
MartaF ja pale w kominku,opał mam darmowy.Bo M przywozi z pracy.:tak:Ale na zime jeszcze kupujemy olej.
Renni zdróweczka.
Miłego dzionka.

Marta wzruc na youtube ten filmik a pozniej linka tu zapodasz...ja na wrzute tez wrzucam:)
Lubiczanko a no mamy w planach jechac na grzybki,tylko ciekawe jaka pogoda bedzie...wstepnie umowieni jestesmy z Anineczkami ze gdzies w okolice Athy..moze Aurelia sie jeszcze skusi;-):-)pokazalaby przy okazji tesciowej kawalek Irlandii;-)
Gliwa a to masz spiocha w domu...slodko wyglada na zdjeciach:-)

u mnie creazy house:sorry:

Gliwa słodziak i ładnie śpi :)
mój młodziak od początku pierwszy sen ma dłuższy 4-5 godzin ale potem co 2-3 się budzi :-p

witam się sobotnio i lecę coś posprzątać, ale najpierw kawa się należy ;-)

Witam
Aaniu-A ile latek masz?Bo też jak siksa wyglądasz-w pozytywnym znaczeniu oczywiście:-Da moja Dadziunia też diabelkiem :):

Lubiczanko jeszczeprzed 30 jestem ale duzo juz nie brakuje

Ale mnie żołądek napiernicza:baffled:... normalnie gdybym nie miała obiekcji to bym sobie palucha w gardeło wsadziła i się pochaftowała...:dry:

Jak samopoczucie?zoladek nie boli?

Marta powiadasz 26 stopni ufff to ja bym sie ugotowala u nas jest 21-22 i wcle nie grzejemy poki co narazie a i tez chodze na krotki rekaw

Gliwa slodziak slodziak z Igorka :-)

Obiad mam z wczoraj zupe buraczkowa pozniej moze placki usmaze i w miedzy czasie sernik zrobie o ile J poejdzie do sklepu bo taki kawal nie chce mi sie isc

Milego dnia

ania ja z tych ciepłolubnych:tak:
ewelcia moze potem spróbuje,tylko tam chyba trzeba sie logowac,mam konto na wrzcie ale nie pamiętam ani loginu ani hasła:no:

Damian mi dzisiaj kawe zrobił:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry