Hej kochane melduje ze zyje po.b ciezkim tyg bozysz te choroby mnie wykończą .ogolnie wracamy wszyscy do zdrowka ,probowalam nadrobic to co pisalyscie ale nazbieralo sie tego troszke

pisalyscie o lotach do pl w zime dzizyzssss ja lece 5listopada i 29grudnia i juz sram po gaciach bo jakos nie pomyslalm jak kupowalam ze ludzie wlasnie mieli takie problemy z lotami.ale wolalabym jak juz mialo by sie cos dziac to wogule nie wyleciec niz np wyladowac w niemczech tak jak mial taki przypadek moj r -dali mu bilet na pociag do pl i radz sobie sam a wyobrazacie sobie matke z 2dzieci walizki wozek,przeciez tylko usiasdz i ryczec

Iiiiiiiiiiiii nie zapeszam moj kapelek od tyg spi

i to od tamtej pory co mu do lozka wlozylm walizke i rozne rzeczy ktore zawadzaly mi pokoj,to sposob mojej kolezanki na upychanie gdzie sie tylko da

i jak zrywalam cerate od spodu dadam ze mam lozko ze skrzynia to przemknela mi mysl ze nie powinno nyc balaganu pod lozkiem czy zagracone bo sie czlowiek nie wyspi no ale przeciez gorzej juz nie moze byc niz wstawanie do niego 3 razy.i uwirzcie ze od tamtej pory spi moj r sie smieje ze to przypadek ale moze cos w tym jest,najwazniejsze ze spi

no zachwalilm go to zobaczymy jak dzisiaj bedzie
A tak pozatym Witam nowa mamuske.

Cos tam mialam jeszcze napisac ale zapomnialm;b)
Aaaa juz 3 dmi jestem na diecie kopenchadzkiej i schudlam 2kg

jeszcze jakies 3 i bede happpppy