reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Hej kochane melduje ze zyje po.b ciezkim tyg bozysz te choroby mnie wykończą .ogolnie wracamy wszyscy do zdrowka ,probowalam nadrobic to co pisalyscie ale nazbieralo sie tego troszke;)pisalyscie o lotach do pl w zime dzizyzssss ja lece 5listopada i 29grudnia i juz sram po gaciach bo jakos nie pomyslalm jak kupowalam ze ludzie wlasnie mieli takie problemy z lotami.ale wolalabym jak juz mialo by sie cos dziac to wogule nie wyleciec niz np wyladowac w niemczech tak jak mial taki przypadek moj r -dali mu bilet na pociag do pl i radz sobie sam a wyobrazacie sobie matke z 2dzieci walizki wozek,przeciez tylko usiasdz i ryczec:(
Iiiiiiiiiiiii nie zapeszam moj kapelek od tyg spi :)i to od tamtej pory co mu do lozka wlozylm walizke i rozne rzeczy ktore zawadzaly mi pokoj,to sposob mojej kolezanki na upychanie gdzie sie tylko da:)i jak zrywalam cerate od spodu dadam ze mam lozko ze skrzynia to przemknela mi mysl ze nie powinno nyc balaganu pod lozkiem czy zagracone bo sie czlowiek nie wyspi no ale przeciez gorzej juz nie moze byc niz wstawanie do niego 3 razy.i uwirzcie ze od tamtej pory spi moj r sie smieje ze to przypadek ale moze cos w tym jest,najwazniejsze ze spi :)no zachwalilm go to zobaczymy jak dzisiaj bedzie
A tak pozatym Witam nowa mamuske.:)
Cos tam mialam jeszcze napisac ale zapomnialm;b)
Aaaa juz 3 dmi jestem na diecie kopenchadzkiej i schudlam 2kg:)jeszcze jakies 3 i bede happpppy:)

hejka
Biola my w zeszlym roku lecielismy 15 grudnia (i tez przy kupowaniu biletow nie myslelismy ze mogly by sie wydarzyc jakies problemy)Staralam sie myslec pozytywnie ze wszystko bedzie dobrze i ze wyladujemy,nam sie akurat udalo trafic w 3 dni gdzie przestalo sypac i loty zostaly wznowione.Powrot mielismy bez problemów 5 stycznia. Za to kuzyn mojego M chcial przyleciec na swieta i chyba ze 3 czy 4 razy byl na lotnisku i mu odwolywali loty, raz nawet siedzieli w samolocie a jak ogloszono ze nie wystartuja ludzie nie chcieli wysiasc:szok:.
Ania u mnie tez dzis serniczek buahhh chyba sama calego zjem.
moja mloda dzis mnie obudzila o 7,30 bo myslala ze do przedszkola dzis idziemy a ja jej mówie ze dzis ma wolne ale jej sie juz nie chcialo spac zeszlysmy na dol wlaczylam jej bajki i walnelam sie na kanape i tak drzemalam do 10.30 :-D. domek ogarniety , spacerek zaliczony i dzionek minal,mloda padla o 20.40 ehhh jak dobrze posiedziec w ciszy i obejrzec filmik.

Ostatnia edycja:
witam wieczornie :-)

baby_55 witaj! fajne zdjecia :tak:
AsienkaM haha mnie nie bylo bo sprzatalam zanim tesciowa przyleci :-D super prezent dla Dziatkow :tak:
Lubiczanko dobrze ze autko sprawne
Gliwa sliczne zdjecia
Ewelcia moja tesciowa to nie chce nigdzie jezdzic :wściekła/y: jej sie nie chce, woli z malym posiedziec:tak: jutro tylko na dublin, i howth jedziemy :-p
Marta fajny filmik :-D

chorowitka zdrowka ;-)

ide lezec bo jutro rano trzeba wstac :sorry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry