reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Witam.A ja dziś sie wyspałam,M wstawał rano do małego,nakarmił Igorka.A żonka spała.:-):-)Teraz zrobił sniadanko i jemy.Uwielbiam niedziele,gdy jest w domku.
Po południu wybieramy sie do Dublina.
Asienki udanego spotkania.

Miłej niedzieli życze.

Vikamcia-obym w złą godzinę nie powiedziaa,ale jest SUPER.W dodatku przez ostatni tydzień doszedł do nich Szymuś Marty i też dawaliśmy radę:-)a Wam jak idzie?
Asieńko-w takim razie nawet nie muszę Wam miłego dnia zyczyc,bo w swoim towarzystwie z ewnością będzie super:tak::-D

lubiczanko u nas tez dobrze idzie :-)
to widze że masz pełną chatę .. heh
Viki dzieli się z Emką zabawkami... czasem jest nieznośna ale to chybana 2-latkę normalne ;-)
a Emcia ju na tyle duża że się zajmuje sobą , zabawkami... a najbardziej to lubi się śmikać z Viki jak ta się wygłupia :-) hehe
Vi już całkowicie robi na nocnik od jakiegoś czasu , więc nie musze zmieniac tylu pampersów :-p
Tyle że z D nie za ciekawie(ze zdrowiem) no i taka chodze podołowana :/ ale mam nadzieję że wszystko będzie dobrze

a chciałam się spytać przy okazji czy zoo w Corku jest otwarte cały rok?? czy zamykają po sezonie??
nie wiem nie znam się a chciałabym jechać z dziewczynkami :-)

Ostatnia edycja:
ViKamcia, lubiczanka to świetnie, że dzieciaczki za bardzo nie dokazują, tylko zazdrościć.
Gliwa oj fajne takie niedziele, mój P dzisiaj też dał mi troche pospać i zajął się Zuzią.

Zuzia ma teraz drzemke, potem zjemy obiadek i pojedziemy do Asienki_r.

Dzionek minał szybciutko.Byliśmy w Dublinie troszke pochodzić.Dostałam w prezencie od mężusia telefon nowy,i M takze musiał sobie kupic nowy.Bo wczoraj wyprał w pralce.
AsienkoM fajne fajne takie niedziele.
Vikamcia to super że córcia woła na nocnik.
Miłego wieczorku.

cały dzień miałam urwanie głowy więc wybaczcie ale nie doczytałam Was :zawstydzona/y: jutro znowu cały dzień poza domem, a potem to już w ogóle kosmos bo przed wyjazdem mam jeszcze tyle do zrobienia, że nie wiem jak to ogarnąć, a lot w przyszłą środę.... :baffled:

czekam aż skończy się mycie w zmywarce i uciekam do łóżka do młodziaka, żeby się wyspać przed jutrzejszym maratonem:tak:

miłego wieczoru i nocki, do poczytania jutro :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry