reklama

Mamy z Irlandii!!

Lubiczanko to dobrze że autko macie już dobre.
Barmanko aby szybko Ci przeszedł ból żoładka.
MartaF widze że tez lubisz jak ciepełko jest.:-)tak jak ja.:tak:
Moje chłopaki śpia słodko,a ja sobie malowałam paznokcie u nóg i rąk.Cicho spokój,jakby nikogo w domku nie było.:-)
Do jutra.Dobranoc.

reklama
Jak cos to daj znac czy Ci tesciowa wysle jak cos to moge Ci kupic bo w kraju bede a i sobie grzybki bede brala :tak:
mam nadzieje ze uda nam sie cos "upolowac"w niedziele...a jak nie to powiem zebym dzwonil do mamusi swej i przypomnial jej:sorry2:ale wielkie dzieki za checi..jak cos bede Cie miala w pamieci mej;-)
:-)
lubiczanka juz mu podzękowałam:tak:J miał ubaw:-Dmuza na full a Szymek tańczy"bo ja tańczyc chce":-D:-Dsrel piszczący i musze sie jaokoś ratować:baffled:
masz wesolo...:-D:-D:-Dja zreszta tez...mam pasa,kota i krolika w chacie:cool2:
:dry:psa na szczescie do nastepnego poniedzialku;-)
:sorry2:i dalej piszczący:baffled:ale jak muze mu włącze to spokój:-)J mówi ze u nas za gorąco:sorry2:ale ja tak lubie,to tylko 26 st:-)
o matko:szok:,26 stopni ja juz bym byla ugotowana:cool2:

okna pomylam,jednego malego w kuchni nie umylam,ale ono w miare czyste bo ja tak z raz w tyg myje i w salonie ...jutro skoncze..znajomi wpadli i sie nie wyrobilam..ale jak szybko wpadli tak wypadli bo mlody im sie darl w nieboglosy:sorry2:

Nasz Kochany Cudak:)

Załączniki

• DSC04181.jpg
    DSC04181.jpg
    29,9 KB · Wyświetleń: 46
  • DSC04156.jpg
    DSC04156.jpg
    32,7 KB · Wyświetleń: 50
gliwa-ale slodziak
barmanko-wspolczuje
lubiczanko-dobrze, ze juz wszystko ok
tichonek-pamietam jak lecieliscie w tamtym roku na swieta, fuksa mieliscie jak nie wiem co, jednak latanie zimowa pora nie nalezy do przyjemnosci

asienkaM-oby w tym roku zima nie byla tak ostra jak rok temu i abyscie polecieli bez problemu

ania-ano chyba tak,tez mi sie tak zdaje, ze jeszcze tydzien jak nic, posiedze sobie w domku:nerd::-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(, powoli czuje sie jak jaskiniowiec
baby-sliczny syncio!
margarita-nie badz taka skromna:-D:-D:-D:-D

gliwa jak za gorąco to nie lubie ale tak do 30 jest fajnie:tak:kto nie przyjdzie to w szoku ze ja w krótkich spodenkach a nie w bluzie:-Djak ma sie darmowe ogrzewanie to czemu nie korzystac:-D:-D

w sumie to jak rano wstaje to jest 21-22 st więc u mnie zawsze ciepło a pale jak musze dzieci w wannie wykąpac:-)
czytam na raty od tyłu więc wybaczcie:baffled:

Ostatnia edycja:
ewelcia ostatnio zawsze tu jestem o tej porze:tak:jak K nie ma to spac nie moge:no:i nie tylko,ostatnio mam problemy ze spaniem:baffled:a co Szymka to czasami lepiej tańczy i mam pare fimików ale nie wchodzą:baffled:te są z telefonu

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry