reklama

Mamy z Irlandii!!

dziekuje,fajny przepis:)i ja lubie curry,ale moj m tak sredni...
robie zupke wlasnie z tego przepisu:)
Jesienna zupa dyniowa - Przepis - Gotowanie w Onet.pl

mam nadzieje ze wyjdzie pyszna;-)

wygląda, ze będzie dobra :) chyba też spróbuję ją ugotować :)

P skończyl dzisiaj wcześniej prace i pojechaliśmy na zakupy, nakupiliśmy Zuzi troche ubranek, a przede wszystkim to bodów bo wyrosła ze wszystkiego.:szok: P kupił maskotke Barney bo "obiecał" więc musiał wywiązać się z obietnicy:tak:. Kupiliśmy jeszcze kotka zabawkę co ucieka i trzeba go złapać może to ją zachęci do raczkowania:happy2:.
Miłego wieczorka życze.

do raczkowania polecam taką kulę FISHER PRICE KULA,PELZAK DO RACZKOWANIA (1866287186) - Aukcje internetowe Allegro lub taką VTECH TREFL MIGOCZĄCA HULA KULA DO RACZKOWANIA (1890066990) - Aukcje internetowe Allegro mój Adi po tygodniu zabawy z taką kulą zaczął raczkować :)

reklama
witam wieczornie :-)
Lubiczanka dziekuje ze pytasz, u nas dobrze. choc mlody poplakiwał w nocy na pewno przez szczepienie, ale nie goraczkowal wiec nie narzekam ;-) a waszej Dominisi wszystkiego naj :tak:
baby_55 znam te "podlogowe" pogaduchy ;-) udanej imprezy zycze:tak:
tichonek calus dle Ksiecia Twojego na 5 miesiecy:tak:
Biola zdroweczka dle synka
AsienkaM moj tez sie nie rwal do raczkowania, a i moj obiecał barneya mlodemu i kupil ale nie spiewa wiec srednio mu sie podoba :blink: wiec chyba wezme sprawy w swoje rece i kupie dziecku :-D
Ewelcia no musze sprobowac tej zupy :-p dynie mam wiec na poniedzialek mam obiad :-Djutro o 16 , pasuje ;-)

my bylismy odebrac torcik dla mlodego, az na ashbourne :-p ale korkow nie bylo wiec szybko obskoczylismy:tak: mam nadzieje ze bedzie smakowac tak dobrze jak wyglada :-D chociaz mlody i tak go nie zje :-(

milego wieczorku

a ja miałam nic nie robić a jefnak przyjechała sylcia... byliuśmy na farmie , dziewdczynki się wyszalały na całego później szalały w play house .. a i ja jestem padnięta dzisiaj :-)

dobranoc

witam
baby dzięki, też myślałam nad tą kulą vtech tylko, że Zuzia większość czasu siedzi na dywanie i nie wiedziałam czy będzie po dywanie się turlać, a dywan jest dość miękki. Jakoś boje się ją zostawiać na samej podłodze, zaraz mam przed oczami poobijaną głowe, nos.

Asienko ja młodemu rozkładam na podłodze koce ale on i tak schodzi na gołą podłogę (nie mamy wykładziny tylko panele) i jeszcze nic sobie nie ubił :-) a już się podnosi o meble i wstaje więc upadki się zdarzają :tak: ale taki urok tego wieku ;-)

Bry
AsienkoM my mamy tę kulę Vtech, kładliśmy ją młodej na te puzzle piankowe i dawała radę, ale na Waszy dywanie to nie wiem. Co do Barneya to my mamy, ale tego nie śpiewającego, był w komplecie z 13 minutowym DVD, Ania uwielbiała, teraz po polsku ogląda, ale pamięta piosenki, które na płycie miała i robi to, co dzieci. Dzięki za kremik. Buziak

Co do Ani buzi jest już lepiej, co dzień się poprawia, więc to chyba mleko, no ale Zyrtec też na pewno robi swoje

Dobrego dnia

Aurelia,tak pasuje...musze do ciebie zadzwonic,ale to pozniej,coby was nie budzic:-pwy pewnie nie spicie,ale co tam pozwole wam w spokoju kawke wypic:-D:-p
Aurelia,Baby nastepnym razem zrobie z groszkiem ptysiowym,bo wczoraj nie mialam....jak mielismy jesc to na srodek zupy dalam oprocz smietany i koperku to listek swiezej bazyli:-)mmm byla pyszna.
Moj m nie lubi wynalazkow typu zupy,a ta mu smakowala:)

ogladalismy wczoraj z m komedie "Goly narzeczony"i nie obejrzalam do konca bo zasnelam:-p

spadam,Szym mi kota do kosza wpakowal:baffled:

Hej.Niedziela i brzydka pogoda pada:wściekła/y:Moj maly szkrabik dziś sie obudził o 5,zjadł buteleczke i zasnął.Pozniej o 9zjadł poleżał z nami,pogaworzył.I zasnął.My własnie konczymy śniadanko,zaraz trzeba iść sie ogarnąć.
Asienko to dobrze że Aniuce przechodzi :tak:i jest poprawa.
Miłej niedzieli.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry