reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Asienko wiesz bym pojechaa na spotkanko,ale nie dam rady z wozkiem sama do autobusu.Bo musze gondole sciagać . A mój M pracuje,bo tak by mnie zawiózł.
Aniaa jutro leci do Polski.

Witam
Dziękuję Wam Dziewczynki z całego serca za życzenia:)))
Tichonek-buziak Mateuszkowi-lada miesiąc pół roku bedzie-wow:szok:
Asieńkor-Cieszę sie,że sa poprawy-no i przynajmniej zidentyfikowany problem-tzn jego przyczyna:tak:
Aaniu-za wczasu przyjemnego lotu!!!
przepraszam,że nie pisze wiecej,alem padnięta...Goście się porozjeżdżali:-(mam tylko nadzieje,że nikt głodny nie wyszedł:tak::-) Młoda w Kościele-ryyyyyyk,ale bardzo fajnie było.miłej niedzielki Wam

Aniu to ja też życzę Ci jutro spokojnego lotu
AsienkoM aha, czyli czekamy, co Renni napisze. Co do puzzli piankowych, są fajne, ale ich minusem jest, że się baaaardzo brudzą, co je umyję, odkurzę to za parę godzin znowu brudne.
Gliwa a to szkoda, ale może next time się uda

Asienko na pewno, a jak Zuzka będzie już sama chodzić to znowu założysz dywan i będzie ok:-)

M i Ania śpią:-p, z nudów poprasowałam, poskładałam, ale znowu mi się nudzi:rofl2:. Leje od samego rana i wieje:no:, chyba nieprędko przestanie

Asienko na pewno, a jak Zuzka będzie już sama chodzić to znowu założysz dywan i będzie ok:-)

M i Ania śpią:-p, z nudów poprasowałam, poskładałam, ale znowu mi się nudzi:rofl2:. Leje od samego rana i wieje:no:, chyba nieprędko przestanie

U nas pogoda taka sama a wieje aż świszcze:wściekła/y::szok:, ciesze się, że wczoraj pojechaliśmy na zakupy, a P dzisiaj zrobił tylko zakupy spożywcze:-p. P czyści akwarium, wcześniej z mamą rozmawiał. Musze zrobić porządek w ubrankach Zuzi. Odłożyć za małe poskładać nowe, ale najpierw musze je poprasować po płukaniu.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry