reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam się:-)
Ciemno wszędzie,głucho wszędzie:baffled::baffled:
W tym sezonie grzewczym to ja więcej zużyję prądu na ciągle świecące się lampki niż gazu na ogrzewanie:oo2::-D
U nas,jako,że zaczęła się pora deszczowa,tradycyjnie z sufitu cieknie:wściekła/y::angry::wściekła/y:Nosz kur...!:crazy:Dość mam tego mieszkania:wściekła/y:Wczoraj napadało nam na laptop:szok:Na szczęście był zamknięty a my byliśmy w domu i szybko to zobaczyliśmy ale jakby nas w domu nie było,byłoby po nim:wściekła/y:W nocy pół salonu zastawione było miskami,garnkami itp.,itd.:crazy:Na szczęście deszcze się uspokoił i został "tylko" mokry sufit ale już nie cieknie:crazy:
Aniaa dla Lenusi ogromna buźka z okazji 5 miesięcy:-)A Tobie i J życzę wysokich lotów,miękkiego lądowania i udanego pobytu w Polszy:tak:
Fajno Wam tak,wszyscy się odwiedzają,nawiedzają a mój P ciągle pracuje w soboty:dry:W tygodniu też wraca jak już jest pora kąpania dzieci,czasem później i tak całymi dniami sama z dzieciakami jestem:wściekła/y:
Biola jak tam Twoje niechciane 2 kilo?Poszły w niepamięć?:-)
Lubiczanko dawaj zdjęcie Misi z chrztu:tak:

Renni hop,hop,kiedy Ci pasuje spotkanko?

reklama
Bry
Wczoraj tak lało wieczorem i wiało, że masakra:no::szok::szok:

Ja już dwa prania rozwiesiłam, posprzątałam, jeszcze obiad do zrobienia. Mam też plan dokończenia porządków w Ani zabawkach, ale to już po południu

witam
Lubiczanko wszystkiego dobrego dla Dominisi
Ania udanych wakacji w Pl
Tichonku Biola dolanczam do WAs, w weekend wlazlam na wage i przezylam szok:szok:,od dzis dieta:rofl2:

W koncu minal weekend, caly czas lalo wiec nawet na dwor nie wyszlysmy dobrze ze juz dzis poniedzialek spacerek do przedszkola zaliczony a jak cieplutko dzis jest ,normalnie sie zgrzalam:nerd:

tichonek a nie mozecie sie przeprowadzic? Teraz przeciez bedzie lalo non stop to Was calkiem zaleje... :szok: U nas z kolei mieszkanie strasznie ciezkie do ogrzania, ile by sie nie grzalo to ciagle zimno, a conajmniej tak sobie :angry: Po nowym roku chyba bedzie trzeba czegos nowego poszukac....

Dranissimo szukam cały czas mieszkania ale nic nie mogę znaleźć:-(
Kasiuleczko ty chudzinko,ja bym chciała taki szok przeżyć jak bym zobaczyła na swojej wadze to co Ty wczoraj u siebie widziałaś:-D:-DPewnie byłabym cała happy:-DTak czy siak,powodzenia życzę:tak:Jaka dietka?

Tichonku oby udalo wam sie cos znalexc nowego lub napastowac lanlorda zeby to zrobil. A ja to moze chudzinka od cyców w gore:laugh2: a w dole to mi 3kg przybylo,no i wlasnie na wadze pojawilo sie 61:angry: wiec szybko trzeba sie wziasc za siebie zeby 5 z przodu zobaczyc, ja oczywiscie Dukanowac sie bede, jakos ta dieta najbardziej mi odpowiada.

No właśnie mówię,jakbym ja ważyła 61 to byłabym mega szczęśliwa:-D:-D:-DA ja Dukana musiałam zarzucić 2 tygodnie temu,ale dietuję dalej na onz:tak:...Boszsz....3 kilo:-DKiedy ja będę miała 3 kilo do celu:confused::-D

Hej dziewczynki

Tichonek osz k..wa z tym waszym mieszkaniem. Oby wreszcie się coś znalazło odpowiedniego do zamieszkania.
Aniaa wysokich lotów życze i buziak dla Lenki na 5 miesiecy
Lubiczanka buziak dla Dominisi na 3 miesiace

No to już wiadomo kiedy spotkanie??

Ponuro za oknem, deszcz pada a ja od rana zadowolona:-). Jestem dumna z Zuzi:tak:. Ostatnio miała problem z kupą, nie mogła jej zrobić w pieluche, a tylko na siedząco robi kupke:baffled:, więc kupiliśmy jej nocnik i dzisiaj poszła wieeeelka kupa do nocnika:-).

Miłego dzionka życze

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry