Tichonek
Mamusia Radusia i Matusia
Witam się:-)
Ciemno wszędzie,głucho wszędzie
W tym sezonie grzewczym to ja więcej zużyję prądu na ciągle świecące się lampki niż gazu na ogrzewanie

U nas,jako,że zaczęła się pora deszczowa,tradycyjnie z sufitu cieknie

Nosz kur...!
Dość mam tego mieszkania
Wczoraj napadało nam na laptop
Na szczęście był zamknięty a my byliśmy w domu i szybko to zobaczyliśmy ale jakby nas w domu nie było,byłoby po nim
W nocy pół salonu zastawione było miskami,garnkami itp.,itd.
Na szczęście deszcze się uspokoił i został "tylko" mokry sufit ale już nie cieknie
Aniaa dla Lenusi ogromna buźka z okazji 5 miesięcy:-)A Tobie i J życzę wysokich lotów,miękkiego lądowania i udanego pobytu w Polszy
Fajno Wam tak,wszyscy się odwiedzają,nawiedzają a mój P ciągle pracuje w soboty
W tygodniu też wraca jak już jest pora kąpania dzieci,czasem później i tak całymi dniami sama z dzieciakami jestem
Biola jak tam Twoje niechciane 2 kilo?Poszły w niepamięć?:-)
Lubiczanko dawaj zdjęcie Misi z chrztu
Renni hop,hop,kiedy Ci pasuje spotkanko?
Ciemno wszędzie,głucho wszędzie

W tym sezonie grzewczym to ja więcej zużyję prądu na ciągle świecące się lampki niż gazu na ogrzewanie

U nas,jako,że zaczęła się pora deszczowa,tradycyjnie z sufitu cieknie

Nosz kur...!
Dość mam tego mieszkania
Wczoraj napadało nam na laptop
Na szczęście był zamknięty a my byliśmy w domu i szybko to zobaczyliśmy ale jakby nas w domu nie było,byłoby po nim
W nocy pół salonu zastawione było miskami,garnkami itp.,itd.
Na szczęście deszcze się uspokoił i został "tylko" mokry sufit ale już nie cieknie
Aniaa dla Lenusi ogromna buźka z okazji 5 miesięcy:-)A Tobie i J życzę wysokich lotów,miękkiego lądowania i udanego pobytu w Polszy

Fajno Wam tak,wszyscy się odwiedzają,nawiedzają a mój P ciągle pracuje w soboty
W tygodniu też wraca jak już jest pora kąpania dzieci,czasem później i tak całymi dniami sama z dzieciakami jestem
Biola jak tam Twoje niechciane 2 kilo?Poszły w niepamięć?:-)
Lubiczanko dawaj zdjęcie Misi z chrztu

Renni hop,hop,kiedy Ci pasuje spotkanko?

a w dole to mi 3kg przybylo,no i wlasnie na wadze pojawilo sie 61