reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Asienka_r wiesz, gdyby nie te problemy z kupą to bym poczekała, aż będzie sama stać lub troche chodzić.:tak: Ale dobrze, jak dziecko szybko załapie o co chodzi z nocnikiem:tak:. Moja mam mówiła, że każde z jej dzieciaczków, a miała nas 5, jak kończyło rok to już umiało na nocnik wołać,:-) ale kiedyś tetry były, tylko przy ostatniej były pampki.

mlody przy klockach siedzi a ja kawe spijam :-)

milego dnia :-)
to mlody ma zajecie,a Ty w spokoju kawke mozesz wypic:)

U nas z kolei mieszkanie strasznie ciezkie do ogrzania, ile by sie nie grzalo to ciagle zimno, a conajmniej tak sobie :angry: Po nowym roku chyba bedzie trzeba czegos nowego poszukac....
my takie mieszkanie mielismy ostatnio,ciagle grzalam i ciagle zimno bylo...tu mieszkamy z 2,5m a juz czuc roznice:)

Tichonku wspolczuje z tym mieszkaniem....moze landlord cos poradzi?ale pamietam ze cos juz robil kiedys i nadal to samo:baffled:
AsienkoM brawa dla Zuzi:)

ja mam pranie do wstawienia,ale na razie nie wstawiam bo nie mam gdzie powiesic....a ciagle padai jakos chyba przez ta pogode mnie leb boli...

Ania juz w Pl...jak tam lot?jak dziewczynki?buziak dla Lenki:)

Witam
Aaniu-Lenusi cmokas w noseczek:tak:
dranissimo-u nas robią w soboty(o17tej)i niedziele(po mszy południowej).Wszystko odbywa się w bardzo intymnej atmosferze-tak rodzinnie:)Nasz xsiądz nie bierze koperty,ale za to pani,która przygotowuje kościół(świece,gadżety potrzebne przy chrzcie,podgrzewa wodę)-jej w kopertce 20e...a Ksiądz jest wdzięczny,że z niemowlęciem przychodzimy-bo tutejsi zazwyczaj za rękę przyprowadzają dzieci:baffled:
i zdjątka z chrzcin _DSC1759.jpg

Załączniki

• _DSC1733.jpg
    _DSC1733.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 70
  • _DSC1736.jpg
    _DSC1736.jpg
    29,9 KB · Wyświetleń: 96
  • _DSC1748.jpg
    _DSC1748.jpg
    24,6 KB · Wyświetleń: 76
Lubiczanko trochę Was tam było:-DMiśka jaką ma kreację:-)Fajne foteczki,takie familijne:tak:A chrzestna bardzo podobna do Twojego J:tak:
Właśnie był mój landlord z żoną,pooglądali,poklepali mnie po plecach i przyślą kogoś:confused2:Jakby to było pierwszy raz,co z tego,że przyślą jak i tak nikt tego nie umie naprawić:eek:A skurczybyki specjalnie zawsze przyjeżdżają jak P nie ma bo wiedzą,że on lepiej engliszem włada i mógłby pyskować:crazy:
Co do Renni...Dzwoniła do mnie bo nie może nic na BB napisać,Anineczko dostałaś od niej wiadomość na FB w tej sprawie?Tak
czy siak,Natalka znów przeziębiona i wczoraj zwracała cały dzień więc Renni w tym tygodniu nie może się wybrać na spotkanie:no:To może jednak przełożymy to na przyszły tydzień?Najwyżej przyjdę z Radkiem:tak:Kupię mu jakieś frytki to może da posiedzieć:-DJa nie mam angielskiego w przyszłym tygodniu,jedynie nie mogę we wtorek bo mam wizytę u lekarza...Dziewczyny co robimy?
AsieńkoM szybko Zuzia się uczy:tak:Radek miał z 2,5 roku jak przestał w dzień do pampka robić a w nocy to przestał chyba ze 3 miesiące przed 4 urodzinami:baffled:No ale od tej pory ani jednej wpadki:-)

A ja jestem w szoku,dopiero się dowiedziałam,że w sierpniu zmarła moja znajoma,26 lat:-(Pracowałam z jej mamą 6 lat...Taka grzeczna,skromna i uśmiechnięta dziewczyna:-(Jej chłopak ją zabił:-(:-(:-(

Ostatnia edycja:
Dzień dobry:-)
Zostawiłam pytanko na wątku dla mam z dublina, ale zapytam również tutaj, na wypadek gdyby któraś dublińska mamusia tu zajrzała:-).
Zaczynam się interesować przedszkolem dla swojego dwulatka, chętnie poznałabym opinie mam z Dublina 17 o okolicznych przedszkolach. Nie ma to jak informacja z pierwszej ręki, czyli od mamusi przedszkolaka:-)

Poza tym serdecznie pozdrawiam wszystkie mamusie:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry