Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale dobrze, jak dziecko szybko załapie o co chodzi z nocnikiem
. Moja mam mówiła, że każde z jej dzieciaczków, a miała nas 5, jak kończyło rok to już umiało na nocnik wołać,:-) ale kiedyś tetry były, tylko przy ostatniej były pampki. to mlody ma zajecie,a Ty w spokoju kawke mozesz wypicmlody przy klockach siedzi a ja kawe spijam :-)
milego dnia :-)
my takie mieszkanie mielismy ostatnio,ciagle grzalam i ciagle zimno bylo...tu mieszkamy z 2,5m a juz czuc rozniceU nas z kolei mieszkanie strasznie ciezkie do ogrzania, ile by sie nie grzalo to ciagle zimno, a conajmniej tak sobiePo nowym roku chyba bedzie trzeba czegos nowego poszukac....

Miśka jaką ma kreację:-)Fajne foteczki,takie familijne
A chrzestna bardzo podobna do Twojego J
Jakby to było pierwszy raz,co z tego,że przyślą jak i tak nikt tego nie umie naprawić
A skurczybyki specjalnie zawsze przyjeżdżają jak P nie ma bo wiedzą,że on lepiej engliszem włada i mógłby pyskować
To może jednak przełożymy to na przyszły tydzień?Najwyżej przyjdę z Radkiem
Kupię mu jakieś frytki to może da posiedzieć
Ja nie mam angielskiego w przyszłym tygodniu,jedynie nie mogę we wtorek bo mam wizytę u lekarza...Dziewczyny co robimy?
Radek miał z 2,5 roku jak przestał w dzień do pampka robić a w nocy to przestał chyba ze 3 miesiące przed 4 urodzinami
No ale od tej pory ani jednej wpadki:-)