asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Tichonku możemy przełożyć ....again, ale co tam
. Grunt, żeby Natalka wyzdrowiała. Jakby było w przyszłym tygodniu to może i po południu być. Zróbmy tak, jak Renni Nacia wyzdrowieje to niech ona zaproponuje jakiś termin, a my się postaramy jakoś dostosować.
Lubiczanko ale fajna ekipa:-)
. Grunt, żeby Natalka wyzdrowiała. Jakby było w przyszłym tygodniu to może i po południu być. Zróbmy tak, jak Renni Nacia wyzdrowieje to niech ona zaproponuje jakiś termin, a my się postaramy jakoś dostosować.Lubiczanko ale fajna ekipa:-)

:-(Z tego co wiem to pojechali 2 miesiące przed tą tragedią do Holandii na zarobek bo wesele miało być,suknię miała już upatrzoną no i zamiast jej mama pieniądze na ślub wydać to musiała wydać na sprowadzenie zwłok córki z zagranicy:-(Ponoć on zaczął ćpać i być agrsywnym wobec Magdy ale nikt o tym nie wiedział,pewnie biedna go jeszcze kryła przed rodzicami:-(No i zabił ją,nie wiem z jakiego powodu:-(Oby zgnił w więzieniu,ona była taką cudowną,grzeczną dziewczyną:-(Jak zobaczyłam jej nekrolog na NK to myślałam,że to jakiś żart albo pomyłka
:-(
Już kilka razy byli,sprawdzali i to jest,jak piszesz większe robota do zrobienie,w całym budynku trza by zrywać wszystko do betonu i kłaść na nowo