reklama

Mamy z Irlandii!!

Już od środy ma byc poprawa pogody. :tak:
Nie wątpię,że hot dogi w Twoim wykonaniu wyszły pyszne,jak wszystko co zrobisz ;-)

Dobra,ja chyba spadam do łóżka.Po raz drugi męczę dom nad rozlewiskiem bo już mi książek brak :baffled:

reklama
WITAM :-D
Tichonek nosz kurka, ale macie z tym sufitem :wściekła/y: obys szybko cos znalazla. szkoda kolezanki, taka tragedia :-(
AsienkaM gratki dla Zuzi!!:tak:
Aniaa buziak dla Lenki
Lubiczanka fajne zdjecia ;-) tak, mlody spi w ciagu dnia ok 2 godz, a potem idzie spac o 21 :tak: buziak dla Dominiczki
reni zdrowka dla corci
Biola zdrowka dla Nikusia
Ewelcia grałas cos w kinecta?? jak tam M??:-D

moj mlody byl dzis tak nieznosny ze szok :szok: sam nie wiedzial czego chcial :no: ale po drzemce juz lepiej było, ale przyznaje ze mnie wykonczyl dzisiaj :dry: mam nadzieje ze jutro padac nie bedzie bo na poczte musze isc, a mlody pod folia dlugo nie usiedzi :baffled: najwyzej znajomego poprosze zeby mnie podrzucil :-p ale wolala bym nie :zawstydzona/y:

pogoda do bani, wszyscy choruja, nie lubie jesieni, juz wole zime i mroz, byle nie padalo :no:

milego wieczorku ;-)

helloł z wieczora

boszzz co jest na drogach :baffled: cudem dojechałam z fitnessu- normalnie moja jariska po szyby w wodzie była- pos*** po pachy byłam:baffled:

Tichonku normalnie szczerze współczuje z tym dachem. I tez jestem zdania,ze basen nie jest głupim pomysłem, bo jaka tak będzie lało całą noc to... miska moze nie wystarczyc serio:baffled: buziol

lubiczanko w imieniu całej mojej rodzinki dzieki za super imprezke- baardzo sympatycznie było;-)a Domi jest przeslodka :rolleyes2:

Marta fajnie,ze byłaś - pozdrów K :cool2::-D sie chlopak do kompa dorwie to bedziesz musiała kupic drugi ;-)

anineczko
mordo moja wyglądasz ślicznie z tym brzusiem - wiec zamilcz łaskawie :-p:-D podrap młodego w piętkę ode mła;-)

godzine pisałam posta :baffled: dobrej nocy

Ostatnia edycja:
Aurelia mialam z nim grac,ale sie objadlam i nie mam sily sie ruszyc....
no i allegro przegladalam:rofl2:
jedn komentarz mnie powalil....oczywiscie negatyw...w stylu,...pisalem do pana (tu cos bylo ale nie pamietam),ale ten mul nie raczyl odpisac,osiol jeden z niego:laugh2:

Aurelia to ta pogoda tak działa na dzieci, choć Zuzia była dzisiaj bardzo grzeczna
Biola zdrówka dla synia
Gliwa u nas też czasami nie ma telewizji jak leje ale to dlatego, że mamy konwenter ale na dniach mąż ma wymienić.
Ewelcia dawaj hod-doga bom głodna jak wilk
A my robimy właśnie przemeblowanie salonu:szok:. Kupiliśmy puzzle piankowe i robimy kącik z zabawkami dla Zuzi:-).

anineczko bo siedzi w domu i tylko je:baffled:miałaś okazje sie przekonac co potrafi:szok::baffled:
margaritta nie pozdrowie:growl::angry:żartuje:-Dz ciekawości o jego reakcje go pozdrowie:evil::-D

czas do pracy sie zbierać:baffled:pomarznąć troche:baffled:

ejka to i ja sie przylacze co za pogoda:wściekła/y:a widzialyscie jak zalewa dublin masakra jakas Dublin Floods- Dublin Bus Flooding with Canal Water - YouTube i dundrum shoping center floods - Frequency
tu jeszzce fota centrum

masakra jakas a tylko dwa dni pada oni nie sa na nic przygotowani :no:

A Margaroitta a gdzie chodzisz na fitness??? 311377_10150499005429989_710959988_11145313_455857392_n.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Bry
Na razie nie pada;-), jak dla mnie mogłoby nie padać dzisiaj, bo muszę do sklepu iść.
AsienkoM jak tam kącik???
Tichonku jak sufit???

Idę coś wrzucić do pralki, żeby pusta nie stała:rofl2:, a potem gołąbki będę robić

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry