anineczka
królowa mrówek :P
Oooo właśnie z tego dundrum wczoraj dzwonili do M,będzie miał kupę roboty 
U nas leje,nie pada,nie mży tylko leje na całego

Dzięki Ci panie,że z buta nie muszę zapitalac do przedszkola i szkoły.
Margaritta muła kochana,ahhh ale ja to chyba nie wejdę już nigdy w takie mini jakie tyś miała
MartaF no chłop ma apetyt,a że Lubiczanka pyszności robi to tym bardziej ciężko się powstrzymac.
Obyś nie zmarzła za mocno.
Tichonek i jak tam? A może to wy w basenie powinniście spac?Nie no joke,ale patrząc na pogodę to wam wcale nie do śmiechu
baby55 no wy już jutro lecicie? Akurat jutro pogoda ma się poprawic,ale z Irlandią to nigdy nie wiadomo
Oni mają tutaj takie przysłowie "If you don't like our weather,wait five minutes"
choc czasami z pięciu minut robi się pięc dni 

AsieńkoM mam nadzieję,że Zuzi spodoba się na puzzlach ;-)
AsieńkoR o maj god ja też mam pustą pralkę,tak nie może byc

U nas leje,nie pada,nie mży tylko leje na całego

Dzięki Ci panie,że z buta nie muszę zapitalac do przedszkola i szkoły.
Margaritta muła kochana,ahhh ale ja to chyba nie wejdę już nigdy w takie mini jakie tyś miała

MartaF no chłop ma apetyt,a że Lubiczanka pyszności robi to tym bardziej ciężko się powstrzymac.
Obyś nie zmarzła za mocno.
Tichonek i jak tam? A może to wy w basenie powinniście spac?Nie no joke,ale patrząc na pogodę to wam wcale nie do śmiechu

baby55 no wy już jutro lecicie? Akurat jutro pogoda ma się poprawic,ale z Irlandią to nigdy nie wiadomo

Oni mają tutaj takie przysłowie "If you don't like our weather,wait five minutes"
choc czasami z pięciu minut robi się pięc dni 

AsieńkoM mam nadzieję,że Zuzi spodoba się na puzzlach ;-)
AsieńkoR o maj god ja też mam pustą pralkę,tak nie może byc

Dobrze,że misek w domu dużo

6kg za dużo.... i co ja mam zrobić
no tak poprawy pogody zycze, oby deszcze ustapily miejsca sloneczku
Zresztą takie klamoty wiozłam,że pewnie nikt by mnie z tym do samolotu nie wpuścił