Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witam sie i ja poniedzialkowo
A wiec nikus na antybiotyku dzis bylismy u lekarza bo kaszel ma okropny juz nie swiszczy tylko ma mokry no ale leki musi brac
Dzis takze byla wywiadowa w szkole r poszedl i wrocil mega zadowolonu jakiego ma zdolniache jedynie to co wieecek mowic w domu po engliszu ale najpierw trzeba go dobrze umiec heeeee
Tichonku co do moich 2 kg to nie wrocily aaallllee nic nie ubywa bo jestem przed @i dieta poszla w las .mam jeszcze 2tyg zeby schudnac ze w2kg bo wesele mam za 2 tyg i w kiecke musze sie zmiescic
mało mam czasu na kompa bo K sie nauczył obsługi i mam teraz przerąbane
ale wrzucam link z koncertu siostry,słaba kopia bo chciala szybko wrzucic Kanał użytkownika Paranormall6 - YouTube
Martuś dziękuję
Miło było Cię widziec,a i K dobrze wygląda :-)
Kurcze M nie może wrócic do domu bo drogi pozalewane
Biola zdrówka dla Nikiego
Tichonku no to oby tym razem naprawili dobrze dach.
Ja będę w sobotę u Lubiczanki a w niedzielę wyślę M do Ciebie po ciuszki.O ile to wypali.
Pojechałabym z nim,ale na gości będę czekała.
Anineczko o to fajno:-)Ok,jakby co w niedzielę będziemy domaNo szkoda,że M sam przyjedzie bo chętnie bym zobaczyła na żywca Twój bębenekNo i chłopaki by się pobawiły a Ty może byś sobie jeszcze coś z ubranek upatrzyła bo zaś mam pełno do odstawki,muszę pofotografować i wystawić na sprzedaż bo Matt rośnie w tępie zastarszającymJuż nosi ubranka 6-9 m-cy
Jakby M miał jechać to daj znać,wyślę Ci adres i numer telefonu w razie wu bo naszego zadoopia nie ma na GPS-ie
...Kap,kap,kapie mi z sufitu,tralalala!!!A na dworze masakra,ulewa to mało powiedziane,ja nie wiem co to będzie do rana,jak w pół godziny całe dno miski już przykryte wodą na wysokość ponad 1cmMoże basen Radka nadmucham i rozstawię w salonieNo tylko śmiać się z tego mi pozostajeA landlord telefonu nie odbiera,się nie dziwię,przecież widzi co się za oknem dzieje
tichonku u nich to chyba standart zalepianie wszystkiego silikonem. Nam kiedys zlew przeciekal to tez przyszedl 'fachowiec' i pierwsze co powiedzial, ze trzeba silikonem zalepic
A z tego basenu w salonie to sie usmialam ;-) Wiem, ze to nie smieszne. Serio wspolczuje. Najgorzej, ze jeszcze wilgoc moze sie wdac!
Biola zdróweczka dla Nikosia. Tichonku kurcze zeby Was nie zalało,na dworzu masakra z tym deszczem.Leje i leje.
My telewizji nie mamy przez pogode,bo przerywa i nie da sie oglądać.Więc zaraz bedziemy z M oglądać film na necie. Miłego wieczorku.Do jutra
Tichonku no jeszcze zobaczymy czy M mnie zabierze ze sobą bo nie ukrywam poszperałabym sobie w ciuszkach Matta ;-)
a z pogodą to nic nie mówcie,jak autostrady są pozalewane na trasie do Dublina
Najwyżej M będzie pracował jutro w domu ;-)
My na szczęście mamy zasłoniętą antenę ścianą to i nie przerywa ufff.
Tichonku z tym basenem to dobry pomysł,współczuję.Mnie by szlak trafił tym bardziej,że pora deszczowa dopiero się zaczyna
Tichonku sory,ale ja tez sie usmialam z tym basenem dla Radkaa tak szczerze to lipa
u nas tv przerywa,momentami wcale nie ma...ogolnie mamy slaby sygnal,a jak pada to juz w ogole,najlepszym wyjsciem u nas byloby przeniesienie anteny z przodu,ale to lipa bo salon z tylu...albo zrobic nowy uchwyt do anteny.
M pyta znajomych w kolo czy nie maja jakiejs rurki metalowej
robilam hot-dogi i wciagnelam 2,ruszac sie nie moge;-)
Anineczko ja sama siebie nie poznaje.....czasem wrzucam na luzzz,ale byly tak pyszne ze oprzec sie nie moglam...mialam zjesc tylko jednego
M robil uchwyt jak mieszkalismy w Castledermot,ale nie bralismy go ani anteny,bo na tamtym domu byla...teraz glupio pojechac tam i go wziasc..tym bardziej ze rurka i antena byla Henka
Zastanawiam sie kiedy sie pogoda poprawi....mam dosc siedzenia w domu...mlody tak daje czadu ze szok