Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

nawet z żonką nie ma czasu pogadac 

co wy z tymi miarkami,jak to mniejsze?
ja daje szymkowi od kad skonczyl 2lata cow&gate 2+ i sypie tyle ile poprzedniego mleka ,czyli na 240ml wody 8miarek...lece zobaczyc jak jest na pudelku![]()
aaa dzieki za wyjasnienie..Ewelcia, bo sypie się tyle samo, ale miarka jest troszkę mniejsza

i u mnie obiad zawsze na 13;-)
jak zrzucisz 3 rozmiary to takiej kiecuszki tez nie założysz , bo Ci spadnie z szanownej, a jak sie utrzyma jakimś cudem to wieszaków nie tolerujemy 
puknij się kochana w glowe
no

;-)
a poza tym ze spniem, jedzeniem nie mam problemow :-) czasem tylko mogl by troszka posiedziec i sie pobawic, abym mogla cos zrobic 

To nasze 1sze pudełko 2+,ale ze była ulotka w środku,to się z nią zapoznałam (tym bardziej ze i kupon 1e off na mleko tez był przy ulotce ;-)).No i mniej go idzie,tzn. na dłużej wystarcza ;-)
),to chyba warto by powiedzieć 'nie'. Popłacze i jej przejdzie.Moja Wikta tez ciągle jadłaby słodycze,co nie znaczy ze jej ustąpię..;-)
to dobrze,ze mi się źle skojarzyło z tym emergency ;-)U mnie zawsze najpierw w głowie najczarniejsze scenariusze-ten typ tak ma 

Bo to małe ze zlewem to nie kuchnia aj hołp 
Juz mam wałeczki niezłe,ale ze ciąża w planach..;-) Pomartwię się później;-)
a kuchnia-podejrzewam,że to ze zlewem to ona-a raczej jej część,bo pewnie jest też kawał z drugiej "mańki".nie zastanawiałabym się