reklama

Mamy z Irlandii!!

co wy z tymi miarkami,jak to mniejsze?
ja daje szymkowi od kad skonczyl 2lata cow&gate 2+ i sypie tyle ile poprzedniego mleka ,czyli na 240ml wody 8miarek...lece zobaczyc jak jest na pudelku:blink::nerd::rofl2:

reklama
No i u nas słońce wyszło,nawet nie na 5 minut a pół godziny.Ale już zaszło :-D

Ewelcia to przekażę M,że płyty gotowe.
A wczoraj jednak nie wezwali go do pracy bo woda non stop napierała na sklepy,to i w zasadzie nie ma mocy sprawczej by ją zatrzymac,za to od rana jest w robocie i ma urwanie jajec :baffled: nawet z żonką nie ma czasu pogadac :blink:

madbebe no emergency u nich to tak jak ktoś zadzwoni,jakiś zalany sklep czy inny i prosi o natychmiastowe zajęcie się sprawą,tak jak np.wczoraj dzwonili z Argosa z Dundrum Shopping Centre,ale po zapoznaniu się z sytuacją to tam wczoraj jeszcze nie było co robic,bo woda jeszcze zalewała sklep,ale dziś M szybko do domu nie wróci :baffled:
nie chodzi o te szpitalne emergency ;-)

Powodzenia z chatką,trzymam kciuki by coś fajnego się znalazło.
A jeśli masz faktycznie owulacje,które dają o sobie znac to o chłopca łatwiej...a to kiedy staranka?

baby55 własnie widziałam na tvn o tym noworodku,ludzie jakie szczęście w nieszczęściu.

Margaritta no tak,mam co najmniej 3 rozmiary do zrzucenia,chyba też się na fitness zapiszę już po...

ho ho dalej świeci słoneczko....

Ewelcia, bo sypie się tyle samo, ale miarka jest troszkę mniejsza
aaa dzieki za wyjasnienie..:rofl2::rofl2:
jaka ciemna masa ze mnie:)....ja nigdy na to uwago nie zwracam:)
Asiu ale na serio Twoja Ania wypija sporo mleka...moj wypija tylko na noc,czasami wciagnie 240ml a czasmi tylko 120ml...w dzien nie ma szans...nawet jak na drzemke idzie...on przed drzemka musi miec obiad:-pi u mnie obiad zawsze na 13;-)

Ania mleko musi mieć i koniec, ale na apetyt nie narzeka, czasem zje mleko przed obiadem i potem obiad, albo obiad i potem mleko. jak nie dostanie to dzika histeria. Jedyny problem to śniadania, bo na nie prawie zawsze tylko mleko chce, no albo kanapkę, parówkę lub jajko

anineczko prosze CIę :sorry2: jak zrzucisz 3 rozmiary to takiej kiecuszki tez nie założysz , bo Ci spadnie z szanownej, a jak sie utrzyma jakimś cudem to wieszaków nie tolerujemy :-p:-D puknij się kochana w glowe:confused::-D no

madbebe ciacho upiekła nawet prosze prosze - u mnie nie ma komu jesc- tzn byłoby ale wszyscy na diecie :-D

nadrobiliśmy u lubiczanki to tera znów trza sie za siebie zabrać :nerd:

ewelcia no fakt- silownia pierwsza liga ;-) az się chce chodzić-serio. Dobra jesteś z tymi miarkami :-D

słonce still na skaju

Marta :zawstydzona/y::-D;-)

mlody spi wiec jestem :-)
Baby_55 wysokich lotow zycze ;-)
Lubiczanka no nie moge raczej na niego narzekac, jak kazde dziecko ma swoje humory, ale kto z nas nie ma :-p a poza tym ze spniem, jedzeniem nie mam problemow :-) czasem tylko mogl by troszka posiedziec i sie pobawic, abym mogla cos zrobic :blink:
margaritta ale wypas,:szok:
Madbebe oby jajniki szybko przeszly

udam sie na fotel z kawka poki dziecie spi :-D

U nas tez piękne słonce.Wikta właśnie się obudziła,dobre i 2h snu.Ja poprasowałam i mam z banki:blink:
Zjemy i trza na dwór iść bo kilka dni nie byłyśmy :zawstydzona/y:

ewelcia86-jest tak,jak pisze asienka ;-):-D To nasze 1sze pudełko 2+,ale ze była ulotka w środku,to się z nią zapoznałam (tym bardziej ze i kupon 1e off na mleko tez był przy ulotce ;-)).No i mniej go idzie,tzn. na dłużej wystarcza ;-)
asienko-rozumiem,ze chce,ale jeśli wiedziałabyś ze to nadmiar mleka (myślę ze tak,bo skąd nagle ta alergia:confused:),to chyba warto by powiedzieć 'nie'. Popłacze i jej przejdzie.Moja Wikta tez ciągle jadłaby słodycze,co nie znaczy ze jej ustąpię..;-)

anineczka- :zawstydzona/y: to dobrze,ze mi się źle skojarzyło z tym emergency ;-)U mnie zawsze najpierw w głowie najczarniejsze scenariusze-ten typ tak ma :blink:
Staranka w planach po nowym roku,bo nie chciałabym się przeprowadzać z wielkim brzucholem..

Co do chaty,kminie nooo,ta co mi się widzi najbardziej ma sporo boazerii i nie wiem czy się w pajęczynach nie zakopie.Ale co tu kminic,jak jeszcze tyle czasu i pewnie na pewno jej nie będzie do wiosny:baffled:

Luknijcie sobie i powiedzcie co myślicie.. Mamy limit do 500e wiec szalu tez nie ma ale myślę ze nie jest najgorzej,bo duże pokoje m.in. Szkoda ze kuchni nie uwiecznili
:baffled: Bo to małe ze zlewem to nie kuchnia aj hołp :confused:
Ballyglunin, Turloughmore, Co. Galway - House to let

Margaritta- u mnie jest komu;-)Ja pierwsza przy blaszce:-pJuz mam wałeczki niezłe,ale ze ciąża w planach..;-) Pomartwię się później;-)

ewelcia- spróbuj ustawić program egejn.Moja poprzednia sobie skakała po programach jak chciała, wiec wiem co czujesz..

reklama
Madbebe-wooooow-naprawdę śliczny dom-sama bym się przeprowadziła do takiego:tak:a kuchnia-podejrzewam,że to ze zlewem to ona-a raczej jej część,bo pewnie jest też kawał z drugiej "mańki".nie zastanawiałabym się:)
Ewelcia-oki-zakręcajcie się:)
pędzę dalej-u nas jest przeeeeślicznie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry