AsienkaM1986
mama Zuzi
Witam
Asienka_r, Anineczka, Marcysia, kącik prawie gotowy tylko chce jeszcze jakieś postacie na scianie przykleić bo ściana łysa
, a Zuzia jak na razie jest w szoku, bo ma dostęp do wszystkich zabawek i nie wie co ma robić
. Rano była masakra, wszystkie zabawki powywalała i był jeden wielki krzyk, jęk aż dziekowałam bogu, że zaraz na drzemke idzie
oooo słonko wyszło, a o 10 to ciemnica była w domu jak nie wiem co.
ide bawić się z młodą bo jęczy.
Asienka_r, Anineczka, Marcysia, kącik prawie gotowy tylko chce jeszcze jakieś postacie na scianie przykleić bo ściana łysa
, a Zuzia jak na razie jest w szoku, bo ma dostęp do wszystkich zabawek i nie wie co ma robić
. Rano była masakra, wszystkie zabawki powywalała i był jeden wielki krzyk, jęk aż dziekowałam bogu, że zaraz na drzemke idzie
oooo słonko wyszło, a o 10 to ciemnica była w domu jak nie wiem co.
ide bawić się z młodą bo jęczy.

nawet nie pytam o reakcje
ale poczekam te 5 minut z przysłowia 

do pozniej
, będzie dobrze, powywalała, bo miała do nich dostęp, potem będzie się na pewno ładnie bawić
Duzo czasu w kuchni spędzam ostatnio,poza tym doby mi nie starcza na wszystko.I tak co dzień ;-)
Pisałaś kiedyś ze pudełko mleka w tydzień wypija..W sumie to 2+ jest bogatsze,to fakt,ale z drugiej strony mniej się go sypie (mniejsze miarki-bynajmniej C&G tak ma),wiec trochę mnie zdziwiło,ze tak na nią ta zmiana mleka podziałała.Przyjmuje jakiś nabiał poza tym?