reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Irlandii!!

witam

Wstałam z bólem głowy, może zaraz jakąś tabletke łykne

Katrina o wreszcie suwaczek jest, śliczny i zdrówka dla Alinki
Gastone zdrówka dla dzieciaczków i wiele siły dla Ciebie
Reni dla Natalki też dużo zdrowia

Dziewczyny szalejecie z tym szydełkowaniem, ja nie mam do tego talentu i czasu.

Udanego weekendu.

reklama
Obudziłam się z bólem głowy, spijam kawę zobaczymy czy przejdzie samo...

Ewelcia, mi się wydaję że w takich sklepach jak H&M wszędzie powinny być te same ubrania... Myślisz że w Dublinie powinny już być zimowe?

Marta, a czy w swojej pracy możesz coś wykonać dla siebie? W sensie jakiś napis na wazonie czy kuflu piwa?

Gastone, Kasiuleczka, oj macie talenty.. Ja nie potrafię takich rzeczy robić.

Reni, zdrówka dla Was.

hejooo!zimno na dworze jak diabli...spijam kawke i lece brac sie za jakas robote;-)
Barmanko no wlasnie nie wiem,ale jak masz blisko do H&M to mozesz sprawdzic...Anineczka juz dawno wklejala linka z H&M ze kombinezony sa juz dostepne,a mimo tego nadal w sklepei ich nie ma...

ooo a wczoraj pojechalismy do znajomych i zapomnialam telef.pozniej patrze a o 18 ktos do mnie dzwonil,jakby stacjonarny nr.wiec oddzwaniama,a tam Pan mi mowi ze to Whitewater shoping center Newbridge:sorry2::sorry2:..wiecie sekretarka...ale strasznie nie wyrwaznie....nie wiem o co kaman????? skad mieli nr?co i jak?na razie nie dzwonili do mnie,sama tez narazie nie dzwonie,nie wiem czego moge sie spodziewac

witam sie!

A mi tak niedobrze od rana,ze bleee :/
Pewnie nerwica znowu.Dzis wizyta u gina i chyba podświadomie się stresuje :/

miłego dnia!

Witam
Dzieki dziewczynki, mam nadzieje, ze to juz koncowka mojego i N przeziebienia.

Barmanko-a w tk maxie sprawdzalas??? Tam czesto o tej porze roku maja dla dzieci kombinezony itd..

madbebe-nie stresuj sie na zapas! Zobaczysz wszystko bedzie ok!

witam i ja :-)
Reni no oby juz koncowka choroby byla:tak: jeszcze raz zdrowka
Barmanka AsienkaM oby bol glowy szybko minal
Ewelcia no ciekawe co chcieli, ja bym zadzwonila bo mnie by ciekawosc chyba zezarla:-D:baffled: ja to zaraz musze wiedziec o co kaman:rofl2:
Madbebe nie stresuj sie, bedzie dobrze:tak:

mrozno dzis ale slonecznie:tak: mlody na spacerze a ja udaje ze sprzatam :-p nie no ide cos porobic:happy:

milego weekendu:tak:

reklama
Do góry