reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
AsienkaM-tak,kilka mam z tego korzysta,ja tez (jesli mówimy o tym samym ;-) ). Musisz sie zarejestrować online i wyznaczą Ci przedział czasowy na zrobienie cyt.u GP

Hej mamcie;-)
Mmadebe nie stresuj sie bedzie git :-)
Lubiczanka jak juz mowilam zarobkowo nie robie, nie mam na to czasu.Robie to rekreacyjnie ze tak powiem bo mnie to bardzo odstresowuje.Mam jeszcze cos w zanadzrzu ( zadne skrabnooking, decupage czy bizuteria:-))
ale musze jechac po materialy
:-)
Aureliamarcel uwierz mi ze czas zawsze mozna znalesc:-) Ja mam troje dzieci w tym dwoje rocznych i daje rade ;-)zebys nie myslala ze w domu nic nie robie:-) U mnie zawsze czysto, poprane, ugotowane a i wypieki tez czesto na stole.Ja poprostu z racji tego ze daleko do miasta czesto sie nie wypuszczam a czas trzeba jakos umiejetnie zagospodarowac bo zwariuje:-) jedno co mi odpada to zakupy bo J robi:-)

Gastone fajnie ze taka zorganizowana jestes:tak: ja tam tez balaganu nie mam, prasuje sprzatam itd ale czasem wole z mlodym isc na spacer lub do kolezanki :tak: robota nie zajac nie ucieknie:-D ale czasem mam dzien ze zrobie wszystko:-D
Ewelcia a skladalas gdzies papiery o prace?? moze po to dzwonia?:-)

Dzisiaj to mnie chyba szlag trafi:wściekła/y: Juz mam dosc serdecznie Hanka daje mi dzosiaj tak w kosc ze naprawde otworze okno i fruuuu wyskocze!Sama juz nie wie czego chce, wyje na okraglo, ma raczkach nie, w wozku nie, w kojcu nie wrrrrr do tego Zoska wrzeszczy ciagle za tata pod drzwiami studia.Jakbym tak miala trojaczki czy czworaczki psychiatryk murowany wrrrrrrr

Pleśniak siedzi w piecyku, zobaczymy co z tego wyjdzie bo robiłam trochę z własnej inwencji twórczej ;-)
Wstawiłam dwa pranka, suszą się na dworze. Stary w końcu robi porządek na strychu :sorry2:

Ewelcia, szukałam na stronie H&M tych spodni i kurka nie mogę znaleźć :baffled: być może jutro wybierzemy się z wizytą do znajomych do centrum, odwiedzimy małą Hanię - to po drodze wstąpię do sklepu i poszukam.

Madbebe, to ze stresu pewnie tak źle się czujesz. Wszystko będzie dobrze.

Renni, TKMax jakiego ja znam to ten w St. Green - a tam syf na maxa, gorzej niż w pennym podczas wyprzedaży:baffled:

Asienka, ja też robiłam tą cytologię u gp. Nie rejestrowałam się na stronie, tylko zadzwoniłam do przychodni i wyznaczyli mi termin.

Marta, o to lipa trochę. Bo pomyślałam sobie że masz fajną sposobność by komuś zrobić miłą niespodziankę na prezent;-). Ale jak logo firmy tylko idzie wypalić to lipa:dry:

Gastone, cierpliwości życzę. Pamiętaj że potem będzie lepiej. Niebawem wyprowadzą się z domu i pójda na swoje - i tej myśli się trzymaj. Zobaczysz jak potem fajnie Ci bedzie :-D

A my troszke pospaliśmy z Igorkiem.:tak:Obudził nas dzwonek do drzwi jakiś facet chodził.
Mężulek jeszcze w pracy,pewnie za niedługo będzie.Pozniej moze wybierzemy sie do tesco wywołać zdjęcia Igorka do albumu.
Gastone cierpliwości .
MartaF jak tam wycieczka sie udała na klify?
Miłego wieczorku.

reklama
Witam

Aniaa, a Ty w końcu robiłaś te badania w Pl?
Zmieniłaś kolorek włosków? Czerwony?:-)
Nie zrobilam wynikow czasu zbraklo,ale rozmawialam na ten temat z lekarzem.
Kolorek wloskow zmienialm ale nie na czerwony J by mnie pogonil :-D

barmanka- z kimś mnie pomyliłaś,ale nie wiem z kim..z gastone może?:blink:jesteś pewna ze nie spiłyście tego winka?:blink::-D
aniaa-zarzuć zdjęciem fryzu!
Nie moge zgrac zdjec na laptopa z apartu cos kabel nie laczy niestety :no:

Aaniu-ło matko-na co tyle kasy wydajesz w tej aptece?Pani aptekarka rąsie zaciera??;))0nie wkurzaj się Młoda na teściówkę-taki ichni urok,że potrafią ciśnienie podnieść;)

Oj rece zaciera :tak:dostalam gratis witaminy ...a na co na antykoncepcje bo plastry sie u mnie nie sprawdzily niestety
Aniu no niestety leki drogie:baffled:,ale jak trza kupic to trza;-)

EDit:
wiecie jakiego nerwa dzis zlapalam...poszlam na gore do lazienki ,nie bylo mnie chwile,a Szym z Nilla wymalowali mi sciane w salonie mazakami....ja wczoraj szukalam mazakow i nie wiedzialam gdzie sa,a oni kanape odsuneli,a mazaki tam byly...wiec ....
ale mam takei sczzescie ze moge zmyc,miekka lekko zwilzona sciereczka i nie widac...
myslalam ze rozszarpe,bo nie wiedzialam na poczatku czy granatowy mazak uda mi sie zmyc,a tego bylo najwiecej:baffled:
Wiem wiem ze drogie jakoas nie moge sie przedstawic na tutejsze ceny ,dobrze ze juz wracam:tak:

Renni zdrowka dla Was
Kasileczka zdrowka dla cory
Asienko jak humorek lepszy?

Torba spakowana jakos sie bardziej stresuje lotem niz wczsniej,maskara

Do góry