reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Irlandii!!

Hej

Gliwa my nosimy na karcie zawsze zdjęcia i ma już prawie cały album zapełniony.
Lubiczanka no właśnie to tak jest z tymi zdjęciami, jak nie zgrasz na płytke lub karte i padnie komputer. wszystko przepada. My zawsze zgrywaliśmy na płyte na wszelki wypadek, ale teraz ostatnio laptopik coś szfankuje więc na przecenie kupiliśmy zewnętrzną pamięć i robimi kopie zapasowe, ale to nigdy nie wiadomo. śliczny kombinezonik

reklama
Hejoo,
obiadzio podszykowany. Wogóle to chyba w tym tyg zamówimy jakieś mięsko do domu bo zamrażalnik już świeci pustkami.

Aniaa, jak mogłaś wyników nie zrobić?!
:crazy::wściekła/y::growl:

Ewelcia, no właśnie obawiam się że jak nie ma na stronie to na sklepie też nie będzie tych spodni..
A w pennym byłaś może?

Asienka, gratki dla Zuzi.

Lubiczanka, do kruchego dałam 2 łyżki gęstej śmietany - moja babcia zawsze takie robiła, też tak robisz? Ciasto wyszło super kruche. Tylko tak z 5min za długo potrzymałam w piekarniku bo wierzch się trochę za bardzo przyrumienił. Ale i tak zjem :cool2::-D A z czym robiłaś rogaliki?
Młody wygląda bombowo! W Heatonsie go kupowałaś tak? Bo nie mogę znaleźć na stronie...

Barmanka-w heatonsie-zgadza się:)za jedyne 10e:))))Rogaliki dopiero będę robić-z dżemikiem i czekoladą(moje bączki najbardziej takie lubią;))A na Twoje ciacho bym się też chętnie rzuciła-już mi ślina na klawiaturę kapie;)))no i śmietanka-może być nawet kwaśna;)))
Gliwa,Ewelcia-ahaaaa...a mnie klisza do głowy przyszła,bo u nas wywołują od ręki-i zdziwiło mnie,że do dziś musi Gliwunia czekać na odbiór;)
Ewelcia-no tam też widziałam silver-rzeczywiście disco z lat 80tych;))))
AsieńkoM-no my niby mamy i pendriva(czy jako się tam pisze) i płytki,ale nikomu jakoś nie po drodze zgrywać;(
Teraz mykam,bo z kuchni dochodzi mnie zapach przepysznej J...owej jajeczniczki:)mniam-idę na śniadanko

Lubiczanko wczoraj moglam wywołać odrazu,ale wtedy jest drożej.A jak na drugi dzień to taniej o wiele.:-)
Asienko no dzis M musi kupić pendriva,żebym wszystkie zdjęcia zgrała z komputera.Bo jakby coś sie stało,to po zdjęciach by było.Chyba bym szału dostała.:tak:

Lubiczanko:-):-):-)ja zdjęcia wywołuje w Tesco.:tak:Możliwe ze u Was tez tak jest.;-)
Siedzimy z M i spijamy kawulke.Zaraz trzeba isc wziąśc prysznic i się wrescie ubrac,bo jeszcze w piżamie chodze.Mieliśmy dziś jechać na wycieczke w góry,ale jakoś niechce mi się.

Gliwa-w tesco,w tesco???nigdy nie widziałam u nas żadnego punktu wywoływania zdjęć:(((no ale w sumie u nas w pharmacy wywołują niedrogo,więc nie marudzę;)smacznej kawusi:)
a my na grzybki jedziemy-może coś się ostało:)

Witam

Aniu to kiedy masz lot?cos kojarze ze kolo 7 ale dobrze nie pamietam..
Dobrze kojarzysz :tak:jutro wracamy o 14 bedziemy juz na Zielonej Wyspie :-)

Aniaa to mówisz, że plastry nie dla Ciebie, a czemu?? A jeśli chodzi o humor to lepszy bo staram sie opanowywać, ale jak jest kumulacja wszystkich nerwów to musze sie wypłakać i już lepiej
Raz ze jakos do skory nie dolegaly i z ubran sie zbieralo,a dwa i to najwazniejesze caly czas krwawilam,palmilam maskara normanlnie w miesiacu po dwa @ mialam wiec bez sensu teraz mam tabsy i zbaczymy a w moim przypadku gin mowila ze lepsze beda tabsy specjalnie dla mnie dobrala z niskoskladnikowe, dla szczuplych itp
Dobrze ze humor masz lepszy,gratki dla Zuzienki

Aaniu-ja też zawsze mówię,że łatwiej mi się tu wydaje 100e na zakupki niż w pl 400zł;)))
No dokladnie tez jestem tego zdania :-)Synek swietnie wyglada w kombinezonie :tak:

Aniaa, jak mogłaś wyników nie zrobić?!
:crazy::wściekła/y::growl:
Jakos tak wyszlo :zawstydzona/y:

Gliwa dobrze ze Cie M goni z jedzieniem.

Gastone cierpliwoscie zycze

Milej niedzieli

reklama
Barmanko bylam w pnnym w srode chyba albo we czwartek,mialam kupic Szymkowi kurtke bo nawet mi sie podobala,ale kombinezonow nie widzialam...w sumie dobrze ze nie wzielam tej kurtki w pennym,bo jutro mam zamiar kupic caly kombinzon w Lidlu
AsienkoM nie dzwonili...

wybralam sie do Lidla ...mialam kupic winko,jakies ciacho czy cus,bo kolezanki maja zajrzec...w polowie drogi si kapmnelam ze nie mam karty a w portfelu 5e:rofl2:

Do góry