Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Se myślę...Jesssu,antenę mi ściąga
Już miałam do P dzwonic,ale patrzę,że auto ze SKY stoi i chłop od nich sąsiadce nade mną chyba telewizję montował
Ale palant,co?
Nawet nie raczył zapukac do mnie i mi powiedziec,że będzie z mojej "posesji" właził do sąsiadki
Mogłąm głupa przygrac,otworzyc drzwi z impetem to by chłop się razem z drabiną posypał

Nie,Anineczko mamy Polsat z umową do stycznia bodajże i już myśleliśmy o zmianie po zakończeniu umowy na N-kę lub Cyfrę no i wykrakaliśmy
A z tym facete za SKY to były jaja jakiś tydzień temu...Około 11:00 coś słyszę,stuka,głupio mi było przez okno tak perfidnie zaglądac,ale delikatnie się wychylam,patrzę a tam chłop mi drabinę nad drzwiami ustawił i właziSe myślę...Jesssu,antenę mi ściąga
Już miałam do P dzwonic,ale patrzę,że auto ze SKY stoi i chłop od nich sąsiadce nade mną chyba telewizję montował
Ale palant,co?
Nawet nie raczył zapukac do mnie i mi powiedziec,że będzie z mojej "posesji" właził do sąsiadki
Mogłąm głupa przygrac,otworzyc drzwi z impetem to by chłop się razem z drabiną posypał

dobre!
Hmmmmmm, czy ja o czyms nie wiem??

kleszcz mnie dopadl nie wiem jak gdzie na szczescie wyciagnelam calego pierdzielony juz sie wbijal normalnie w szoku jestem
i z lekka przerazonaPowaznie sama jestem w szoku bo jeszcze gdybm chodzila po lesie czy cus a ja nigdzie nie chodzilam w kraju jak bylam to tylko w parku bylysmy normalnie masakra,i skad sie wzial az mnie ciary przechodza dobrze ze w pore wylukalam sobie akurat poszlam do toalety i poniezej blizny po cesarce skubaniec tam siedzial wzialam na papier jeszcze zyl i pokazla J a on mowi ze to kleszcz!Aaniu-co Ty mówisz!!!Muszę poprosić J zeby mnie pooglądał-przecież my pół niedzieli przełaziłyśmy z Dadzią po lesie
Warto sobie przywieść to czego tutaj nie ma, czy też coś co w Pl dostępne jest wcześniej niż tutaj.
. Dobrze że w niektórych syt nie jestem w gorącej wodzie kąpana i zawsze czekam trochę zanim podejmę odpowiednią decyzję, bo po drodze np wychodzi że o czymś ważnym zapomniałam.
.masakra normalnie, nie wiem czy to starość, czy jak to coś nazwać.

(haha dobrze że mnie nie szpieguje po wpisach na forum bo już bym miała tyłek klepany za pyskaty jęzor).
Najlepszym rozwiązaniem było zerwać starą i założyć nową.