reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Irlandii!!

Aniaa na razie nie ma do czego zyczyc powodzenia.Raz,że jak mówię pewnie i tak byłby chłopczyk a dwa to tylko chciałabym jeszcze jedno dzieciątko ale to wcale nie znaczy,że będziemy się jeszcze raz starac:no:Tak mi się tylko marzy:-p

Pomarzyc mozna a co ;-)

Czy ma ktoras z WAs ekspress na kapsulki,jesli tak to jaki polecacie?Co myslicie o bosch tassimo,moze ma ktoras:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Aaniu-czyzby Cie promocja Tescowa expresów ominęła?Były dolce gusto-Margaritta ma:)Ostatnio w Clonmel widziałam za 50(ze 100)e!!!Ale jako żem niepijąca kawy nie zakupiłam(choć kilka dni mnie ciągnęło)
Margaritta-Kwiatuszku jak bedziesz daj mi znać(na gg czy skypa) ,bo mam do Cię ogromniastą prośbę:))))))))))))))))

Ania ja mam tassimo i jest super, bo jest bardzo duzy wybor kaw, czekolada i pyszna herbatka:-)

Mi kamien z serca troche bo gp powiedzial ze to naprwno nie byla szkarlatyna a ze skora schodzi po wysokiej goraczce( ona miala bardzo czerwone dlonie) Dzieci zaszczepione,za miesiac ostatnia dawka.

Wy tak o dzieciach.. Mnie sie jeszcze synus marzy, ale J nawet juz slyszec nie chce.' hehe .Ja tez sie boje troche raz ze wzgledu na cc a dwa duze prawdopodobienstwo drugiego secika:-)

Ostatnia edycja:
Ania ja mam tassimo i jest super, bo jest bardzo duzy wybor kaw, czekolada i pyszna herbatka:-)

Mi kamien z serca troche bo gp powiedzial ze to naprwno nie byla szkarlatyna a ze skora schodzi po wysokiej goraczce( ona miala bardzo czerwone dlonie) Dzieci zaszczepione,za miesiac ostatnia dawka.

Wy tak o dzieciach.. Mnie sie jeszcze synus marzy, ale J nawet juz slyszec nie chce.' hehe .Ja tez sie boje troche raz ze wzgledu na cc a dwa duze prawdopodobienstwo drugiego secika:-)

Dziekuje.A prosze powiedz tutaj kupywalas?jesli tak to w jakim sklepie:-)

Kamien z serca....

Odnosnie dzieci to mi tez sie marzy synus ale coz tylko sie marzy bo po ostatnich przejsciach sie nie zdecydujemy dwie ksiezniczki w zupelnosci wystarcza :-)

witajcie

My tez wczoraj zrobiliśmy wypad na miasto, bo mi się garderoba dość poważnie skurczyła. Wróciłam zmęczona, ale zadowolona, bo ma co na tyłek wciągnąć i na grzbiet co narzucić. Tak, że nie jest źle.

Tichonek - czasu Ci dostatek, może jednak kiedyś, kiedyś tam zrealizujesz swe marzenie.

Chorowitkom dużo zdrówka życzę.

Gastone-dobre wieści:)))ufff:)
Aaniu-no widzisz:/ale ja choć z kaw najbardziej lubię herbatkę to jakbym drugi raz się na tę promocję napatoczyła to pewnie nie odpuściłabym;)
Katrina-dobrze,że nabyłaś coś do ubrania-nic fajnego cisnąć się w ubraniach sprzed ciąży-zwłaszcza zimą:)

Hejoo, wczoraj na doczepkę zabraliśmy się na zakupy z Anią i z Gliwą. Nie wszystko kupiłam co chciałam, bo mam męża ciołka (nie spłacił kredytówki na czas) :angry: jessuuu jakie ja miałam nerwy na niego. Jak można wybrać się na zakupy z ograniczonym budżetem? Ano można - zapytajcie mego męża :crazy: Ale najważniejsze rzeczy kupione, a że stary nie kupił se płaszcza to jego strata :sorry::-D

Lubiczanka, wow 18 wnucząt? :szok: to ma niezły kocioł podczas świąt...
Jak się dziś czujesz? Zdrówka!

Aniaa, hihi następną razą też jedź na zakupy niekompletnie ubrana to będziesz miała okazję cosik sobie kupić :-D

Tichonku, złośliwcu Ty :-p A Ty wiesz że stacje benzynowe w uk są baaardzo ciekawe :sorry::-D

Gliwa, oj to się porobiło z tymi włamaniami.:-(
5 pralek? :szok: coś Ty cały miesiąc nie prała?:sorry::-D

Asienka, hihi mały komputrownik Ci rośnie :happy:

Marcysia, zdrówka!

Gastone, dobrze że się wyjaśniło.

Kasiuleczka, gdyby mnie jutro nie było to pozwól że pierwsza złoże życzenia dla córci - Wszystko Najlepszego dla niej!!:tak::tak:

Anineczka, zapij dołka gorącą czekoladą;-)

reklama
Barmanko a no nastepnym razem tak zrobie :-D

Tichonek wybacz ale nie poznalam Ci przez telefon ale zonk:rofl2::zawstydzona/y:

Lubiczanko jak taka okazje to bylo brac a nie sie zastanawiac

Dziewczyny spia,Lenka dzis z opoznieniem poszla spac bo sobie drzemke zrobila o 16 i spala dwie godziny biedulka meczy sie zabki dokuczaja dzis chyba ja ze cztery razy przebieralam bo mokra po pas ;/

Do góry