reklama

Mamy z Irlandii!!

hej dziewczyny...
ostatnio jakoś mało tu zaglądam.. i nie mogę się z powrotem wkręcić ...
a wy piszecie jak szalone że nigdy nawetr nie moge znaleźć mojego ostatniego posta....
a teraz znów do pl lecimy w weekend ... no i mnie nie będzie...
więc znów nie będę wiedziąła o czym piszecie...:-(

tichonku widziałam zdjęcie juniora:-) jaki już dzy jest :-)

anineczko jask tam się czujesz??

madbebe nie doczytałam a co jest Twojej małej??

Gastone jak ta dziewczynki?? zdrowe już??

barmanko widziąłam że pytałaś o gwiazdę betlejemską... moja stała od świat tak z pół roku z czerwonymi listkami..
a teraz już wszytskie czerwone opadły (w połowie lata) i mam same zielone liście z łodygami...
pewnie już nie będę miałą czerwonych ...

a u nas wczoraj była imprezka :-) Vika dzisiaj ma 2 latka .. jak ten czas leci....
normalnie nie wiadomo kiedy a dzieciaki coraz to starsze:szok: za 5 msc już Emma będzie świętować roczek...
aż sama nie dowierzam :-p

reklama
witam, wieki tu nie pisalam ,ale czytam was namietnie,
Marta-dzieki wielkie za pomoc, uratowalas mi normalnie tylek:tak::-D:-D:-D Ty juz tam wiesz o czym pisze
barmanka- dzwon do upc i zmien sobie w senscie dodaj tel. ja place 45€ i mam 300 minut po 19 i weekendy do PL i internet 50mb- smiga jak ta lala.
Margaritta- sorki ze juz nie odpisalam ale zalatwione, a dla Twojej malej -duzej:-D -duzo zdrowka
ViKamcia- zdrowka i spelnienia marzen dla Viki:rofl2:
Ja dzis bylam w new looku- ale jakos nie rzucilo mi sie nic fajnego w oko, wiec poczekam na inne wyprzedaze bo to przeciez sezon sie zaczyna:-)
jestem padnieta, ale w przyszlym tyg. dostane upragniona paczke wiec bede mogla porobic w koncu fotki- przychodzi moj aparat:happy::-p:tak::-):-D
Madbebe- zdrowka dla Wiki

Vikamcia wszytskiego najlepszego dla Viki z okazji urodzin:):tak::-)...\
My tez mamy ino neta z UPs i wlasnie jakas kare placimy dlatego ze nie mamy dwoch rzeczy-np.telefonu,albo tv...
Mialam tez 3G - to ten o ktorym Tichonkowa pisala...masakra poprostu...na poczatku jeszcze jako tako smigal a potem katastrofa.....
Madbebe jeszcze raz zdrwoka zycze dla malej :)

wiesieńka nie ma za co:-);-)

dziewczyny na czym oglądacie seriale bo ja miałam dobrą stronke ale straciłam razem z dyskiem twardym i teraz nie moge jej znaleźć

vikamcia sto latek dla córci:tak:

hejka

Nocka słaba, wogóle się nie wyspałam i zmęczona jestem. :confused2:Zuzie męczy druga jedynka i oto powód:sorry:. Po 4 rano wylądowala juz u nas w lóżku i była troche spokojniejsza

ViKamcia sto latek dla Viktorii, widze, że Emma też sie dorobiła juz zębulka, gratki
Margaritta jak tam córcia, jakaś poprawa??

Zdrówka dla wszystkich chorowitków.

Dzień dobry:)
Vikamcia-Twojej Córuni wszystkiego co sprawi,że bedzie szczęśliwa
images

Kasiuleczko(oraz inne Kasieńki
images
z okazji imienin:)
Wiesieńko-no ja też czekam:))))A NL też sobie odpuściłyśmy-przede wszystkim ze względu na pogodę:( Ale faktem jest,że wszelkiego rodzaju promocje dopiero się zaczsynają:)
Madbebe-jak tam Vikusia?Bidulka moja:sorry:
No brykam-miłego dnia:)))

Masakra jaka pogoda..

Idę z Wika do lekarza. Jedyna poprawa to brak gorączki. Katar się leje,najbardziej po gardle i kaszle rano,wieczorem, najgorzej, ze w nocy też,co jej spać nie daje. Niech ja oslucha raz jeszcze.
W ta pogodę tak mi sie chce wychodzić...:-/

Miłego dnia.

reklama
Bry
Vikamciu wszystkiego najlepszego dla uroczej dwulatki:)
Madbebe zdrówka dla Viki, bidulka mała
AsienkoM Wy też bidulki, ale może w końcu wyjdzie ten ząbek
Margaritta a ja myślałam, że Niki nadal śpi w dzień:), ale faktycznie, jak koło 20 jest spokój to luzik:):), tylko pewnie w dzień ciężej z organizacją

Dobrego dzionka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry