lubiczanka
Fanka BB :)
Margaritta-taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Obejrzała go całego,itd.I wszystko w porządeczku.
A ząbka ja znalazłam, a jakże,nie mógł mi umknąc jak kilka razy dziennie łyżeczkę dziecku wkładałam do buzi i waliłam po dziąsłach

Muszę wreszcie swojego kloka zważyc
Muszę sama bo bilans dopiero w styczniu a szczepienie na 6 miechów-6 grudnia,ale tam go nie ważą
Ale poważnie...to nie była wina neta tylko routera,odkąd jest wymieniony-net jest cały czas
Tak jest zaje*iście zrobiona
Ciekawe co by było jakbym jeszcze ja dołączyła

Tak przezywala powiedziala do gp ze pani robi krzywde mojej siosztrze ale z takim zalem ze mnie samej sie lzy zakrecily,a po szczepieniu jak Lenus zaczela plakac to porostu Natalia razem z nia tlumaczylam jej ze jak byla taka malutka jak Lenka to tez ja przywozilismy na szczepienie i mama krzywdy nie robi.Pierwszy raz taki cyrk mi odstawilaAaniu-doopa-J zeżarł mi wszystkie ogórkisałatka musi poczekać do jutra:/Dzielna Lenka-a Natalka tak przeżywała kłócie siostrzyczki czy co?

no bo ktoś musi tego wieloryba później wyciągnąc na powierzchnię 

oj ja to sie opije tych kaw
:-)...akurat trafilam na jakis zlot mamusiek,OMG tyle dzieci bylo,Szym w 7niebie...oczywiscie jedyny co po engliszu nie mowi;-)
:-(