reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam

Vikamcia najlepszego dla cory!
Madbebe zdrowka dla Viki
Kasiuleczko najlepszego z okazji imienic,spelnienia marzen:-)dziekuje za czapusie :tak:

Wczoraj moj mezowy cos przebakiwal ze luty przelom marca lecimy na wakacje qurde mam nadzieje ze wszystko wypali i plan sie zrealizuje :tak:

Uciekam zjesc sniadanko,
Milego dnia

reklama
Aaniu-pochwal sie czapusiami:)))no i gdzie mężulek chce Cię zabrać:)))

Teraz sie nie pochwale bo Lenus zasnela do 14 bedzie spac:tak: jak wstanie to zrobie fotki
A co do wycieczki to narazie nic nie mowie aby nie zapeszyc powiem tyle ze namawiamy Gliwe aby lecieli z nami i jak wszystko dobrze pojdzie to prawdopodobnie razem polecimy :tak:wszystko zalezy tylko od tego czy J dadza wolne w prace no i dla meza Gliwy

Zmykam konczyc obiad

Bry:-)
Aniaa:szok::szok:do 14-tej?:szok:Tobie to dobrze:-DMatt zwykle śpi po 40 minut,czasem mu się uda 1,5 godz.,ale rzadko:sorry:On ciągle na obrotach:-D...Ale może dzięki temu mocno śpi w nocy:sorry: nie wiem,ale jak ja bym chciała,żeby on raz chociaż dziennie miał z 2 godzinna drzemkę:sorry:
Wszystkim Kasiom wszystkiego najlepszego:tak:

67_630.jpg

ViKamcia dla Twojej młodszej pociechy gratki za ząbka,dla starszej spełnienia marzeń z okazji urodzin:-)

kubus_puchatek

Madbebe to się Wikta męczy:sorry:Oby GP pomógł bo szkoda dziecka,zdrówka dla młodej.
dziewczyny na czym oglądacie seriale bo ja miałam dobrą stronke ale straciłam razem z dyskiem twardym i teraz nie moge jej znaleźć
Ja szukam wszelkich filmów tu: Precyl.pl i zawsze wszystko znajduję:tak:
Aniaa Wam to dobrze:Polska,Anglia,za chwilę wczasy:-)My to jak raz na 1,5 roku do Polski polecimy to jest święto i do tego ogromny wydatek jak na nasz budżet:-(Więc w najbliższym (i dalszym raczej też) czasie nigdzie się nie ruszamy:no:A mój tata płacze,że chciałby najmłodszego wnusia zobaczyc:-(...Pomijając fakt,że nie lubię do Polski latac,poleciałabym,żeby mu zrobic przyjemnośc,ale nie da rady,no!:-(
Bigos mi się pichci,posprzątałam,pranie zrobiłam,poprasowałam i na razie tyle.A jak Radek wróci ze szkoły to pomyję łazienki bo on z Mattem się pobawi i poodkurzam:tak:

Aniaa ale fajnie Wam, super

Ja gdzieś nie moge sie ogarnąć od wczoraj bo Zuźka chyba przechodzi już na jedną drzemkę i ja muszę sie przestawić:baffled: bo chce sie więcej ze mną bawić. Jak zawsze położyłam ją do łóżeczka około 11 bo wyglądała na zmęczoną i wróciłam do salonu, ale mija troche czasu a ja słyszę, że ona coś tam do siebie gada:eek:. Zaglądam do niej a ona siedzi na środku łóżeczka i podskakuje sobie:laugh2:. Jak mnie zobaczyła to tak zaczęła sie śmiać i chciała się schować:-D. A za chwilkę podciągnęła się do szczebelek i klęczała sobie. Teraz zjadła zupke pomidorową, położyłam ją i dosłownie w sekundzie usnęła. Pewnie pośpi do około 15 chyba, że sąsiedzi ją obudzą bo na korytarzu często dzieciaki krzyczą lub piszczą, akurat o tej porze co ona śpi.:confused2:

Madbebe zdrówka dla Wikusi

A my z Igorkiem po spacerku:tak:nawdychalismy sie świeżego powietrza.
Tichonku to dziadek tęskni za wnukami pewnie co?
Aniaa no zobaczymy,może wypalą te wczasy:tak::-)narazie nic nie bede pisać, aby nie zapeszyć.
Asienko to Zuzia aparatka:-).
Miłego popołudnia.

Witam

Lubiczanko spóźniony big buziak dla królewny :-):-)
Aaaniu dla Lenki również.

ViKamciiu dla Victorii sto lat.
Jak się mam pisałam wczoraj,sorki,nie chce mi się powtarzac :sorry:
dziś czuję się tak samo jak wczoraj,czyli ok :-)

wszystkim Kasiom wszystkiego co najlepsze ;-);-);-)

nie wiecie na ile przed trzeba złożyc wniosek o następne Learning Driving Licence? Kończy mi się 22 grudnia :eek: nie wierzę,że to już dwa lata minęło :baffled:

reklama
Przeleciałam domek, tylko jeszcze odkurzacz czeka ale nie chce Zuzi budzić więc poczeka do wieczorka. Jak wstanie to pójdziemy na spacer bo od 2 dni nie była a i tak na poczte muszę iść.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry