reklama

Mamy z Irlandii!!

madbebe moim zdaniem jak dziecko nie gorączkuje to można wychodzić na dwór.
Ja swoją zabrałam 1 dnia po gorączce i nic się nie stało. A na świeżym powietrzu to zawsze lepiej się oddycha, bo nawet często wietrzone mieszkanie nie dotlenia tak mocno jak świeże powietrze :)
Dużo zdrówka życzę :)

reklama
Zakupy marnie mi poszły :(
Tłumy ludzi i przepychanki, kto pierwszy po ozdoby świąteczne-koszmar. Musze się wybrać jakoś na początku tygodnia i z rana jak jeszcze prawie nikogo nie ma w sklepach.
Udanego weekendu życzę

witajcie,
Ależ te tygodnie pędzą, dopiero był poniedziałek, juz jest piątek. Za niecały miesiąc są święta....
Sorki, ale nie zawsze mam czas, żeby Was poczytać.
Wszystkiego najlepszego dla Jubilatów i solenizantek (ja nie) i zdrówka dla chorowitek.

Hejoo,
ja dopiero teraz bom wcześniej była zajęta :tak:

Wiesienka, nie da rady u nas tej opcji, sprawdzałam z linka tichonka, stacjonarny u nas nie jest dostępny.

Ewelcia, u nas jakieś badziewne wyprzedaże kurtek w new look, raptem 10e i 20e obniżki, żadnej rewelki w wyborze nie było, no i obeszłam się smakiem. Za to w pennym przywieźli nowe kurteczki, coś w stylu jak Kamcia sobie zakupiła z allegro. No ale ja w tym to jak baleron wyglądam :zawstydzona/y: Może się jeszcze ulitują nad takimi kulkami jak ja i przywiozła coś normalnego :nerd:

Madbebe, jak Wikusia, lepiej? Zdrówka dla Was.

ViKamcia, buziak dla córeczki.

Kasiuleczko, wszystkiego dobrego dla Ciebie:tak:

Ania, ale Wam fajnie z wycieczką:tak: zazdraszczam :zawstydzona/y:

barmanko-Wika za dnia zawsze dobrze.Noc to wielka niewiadoma.Licze na ten syrop...:sorry:
lubiczanko- spala 2.5h :happy:

W takim razie nawiedzimy tego Mikołaja jutro,skoro mówicie ze nic Jej nie będzie..

dobrej nocy!

Dziewczyny, bylyscie kiedys na tych seansach filmowych w niedziele, tych dla dzieciakow, tudziez mam z dzieciakami? Na czym to polega?

Dzieki kamcia . Nawet nie pomyslalam, ze na stronce cos by moglo byc. Zaraz sobie lukne... Aczkolwiek chcialabym tez poczytac, jak to wyglada z praktycznej strony :-)

reklama
hejo
imieninki Katarzynki to w kalnedarzu chyba co miesiac juz sa, ale dzis to wlasnie ja obchodze wiec dziekuje za zyczonka:-)

Madbebe oby katarek corce szybko minal, my sie tez z tym meczymy, tzn juz nie slysze zeby co chwile kaszlala, zawyczaj rano ale za to leci jej z nosa, ale za chiny ludowe nie chce zeby jej nos zakropic, jedynie vickiem da sie wysmarowac i naszczescie sie nie budzi w nocy, rany ja juz nie pamietam jak to jest wstawac w nocy do dziecka he he czasem mloda przychodzi ze chce siusiu to wtedy po omacku idziemy do wc:-D i szybciurem do lozka.

Dzis wpadla znajoma na herbatke z corká i moja to dwa razy w kacie wyladowala bo sie nie podzielila zabawkami a nawet zabierala noooo tak mi cisnienie podniosla ze masakra:wściekła/y:

no nic trza sie odstresowac i poszydelkowac.:-D

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry