reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Hejo :-)

Aaniu-mój chrześniak też w maju ma komunię...i siostrzeniec i bratanica też:/A co córuni załujesz Dory;)
Nie zaluje dostanie Dore ale oprocz tego wolalabym kupic jej jakas konkretniejsza zabawke,dla Leny juz mam upatrzone tylko ciekawe czy bedzie na stanie
Oby z nockami wszystko wrocilo do normy

Witam się:-)
U nas biało i zimno:-)
Anineczko melduneczek;-)Choc,niedostępna jesteś więc byc może....:-)
Ja jestem zawiedziona straszennie wczorajszym przedstawieniem:sorry2::no:
...I znów foremka,młoda mama odeszła (Boszsz....w moim wieku):-(:-(:-(Co się dzieje na tym świecie:-(

A czemu jestes zawiedziona?

Gastone dobrze ze wiesz co jest corci teraz bedzie tylko lepiej
Ewelcia i jak tam z prezentem dla Ciebie?Twoj Maz pamieta czy zapomnialo mu sie :-)

Asienko ​zdrowka

Dobra uciekam wziasc sie za obiad dzis buraczkowa serwuje i placki ziemniaczane,J pojechal do sklepu po foremki jesli kupi to dzis z Nacia bede dzialac a pozniej wieczorkiem mamm synka kolezanki do pilnowanania no i w miedzy czasie musze poprasowac :baffled:ale to wczesniej zrobie jak Lenus pojdzie spac

Przymorzilo troszke i teraz sniezek prosze dobrze niech pada i pada bo co to za Swieta bez choinki

Ewelcia to nie wesolo,u mnie Nacia tez pol nocy spi u siebie a pozniej przychodzi do nas i spi z nami a ja wstaje polamana bo czuje sie jak sardynka w puszce

Ostatnia edycja:
I ja przybijam dwie piatki-pobudka o 5tej i pieluchy,nocnik stoi i sie kurzy..
Lubiczanko-tak,walcze na nowej chatce od 2ch dni :-)
Barmanko- bez sensu mi siedziec i czekac,skoro chatka sie juz znalazła. Na jedno wychodzi prawie-porzadki tu,przed swietami,czy przeprowadzka i sprzatanie nowej ;-) no moze nie na jedno ;-) ale ja juz tu usiedziec nie moge :-P

Ide bo Wika zbojcuje.
Milego.dnia!

Asieńko,Madbebe-no to piąteczka;)Daniel w ogóle omija nocnik(kibelek też)szerokim łukiem-a jak kilka razy próbowlaiśmy go posadzić to czarna rozpacz-wrzaski ryki wręcz i wyrywanie się:(Byle do lata-gacie na dupeczkę i wio-zescza sie niech sie męczy;)

hejka
Ja cie krece jak u nas przymrozilo!!!!:baffled: szkoda ze zamist sniegu u nas szklanka na drogach i chodnikach, cala spieta przyszlam z przedszkola bo musialam uwazac zeby fikolka nie walnác.:-DMloda walnela orla dobrze ze ja trzymalam, kupilam sol i schody posypalam zeby lod puscil.

Lubiczanko, Asienko do nauki nocnikowania polecam naklejeczki u nas sie sprawdzily.
Barmmanko, Aniu moja Oliva tez jest ogromná fanká puzzli.pamietam jak jej kupilam pierwsze puzelki z Kubusiem jak miala dwa latka na poczatku ciezko jest bo trezba miec cierpliwosc i tlumaczyc ale jak zalapala co i jak to do tej pory przynajmniej raz dziennie bierze jakoms ukladanke i sobie uklada.Puzelki bardzo rozwijajá:tak:mloda to sobie ostatnio wybrala w lidlu ksiezniczki 160szt:szok:.I nawet sobie radzi ja musze jej pomoc przy tle.
Aha no i nie polecam puzlli takich fale dunaju o roznych ksztaltach, najlepsze sa zwykle kwadratowe :tak:

Ewelcia zachowanie Twojego Szyma jest identyczne jak tej naszej malej 3 letniej sasiadki, tez po nocach nie sypiala np szla spac o 20 budzila sie o 1 i spac nie chciala i tak do 6 rano:baffled:(mloda w najlepsze sie bawila z tatusiem bo on jej na wszystko pozwala szczegolnie gdy mala placzem i wrzaskiem wymusza) pozniej zasypiala wstawala o 9 czasami miala drzemké po poludniu. Sasiadka nawet mi sie radzila co ona ma zniá zrobic, ja jej mowie zlikfiduj jej te drzemki i powiedz jemu zeby sie z niá nie bawil po nocach,jak sie obudzi poloz sie z niá niech spi. I jak narazie jest lepiej czasem sie budzi na mleko.

Anineczko a to dlatego Cię rano na BB nie było:-D:-D:-D
Przedstawienie ogólnie słabe,krótkie,jedno dziecko coś czytało,reszta siedziała.Radek miał do powiedzenia tylko: "I don't care":sorry2: Co akurat do niego pasuje jak ulał:-D:-DKażda klasa miała osobno przedstawienie bo szkoła maleńka,nie było więc miejsca:baffled:No nie podobało mi się po prostu,w zeszłym roku jakoś lepsze to było:sorry2:Do tego taką scenerię zrobili ciemną,że kamerowanie cienko wyszło:dry:
Od stycznia rusza budowa szkoły z prawdziwego zdarzenia więc mam nadzieję,że za rok jakoś to lepiej zorganizują:sorry2:

Tichonku tak właśnie :-D
Zazwyczaj jestem na BB jak chłopaków odwiozę do placówek,a że dziś mam M w domku to on za mnie odbębnił tą fuchę,a ja jeszcze dosypiałam,no a jak wrócił to... :cool2::-D

Wizytka u pielęgniarki krótka i rzeczowa.Młody ok,ale wczoraj w szpitalu miałam scana i wiedziałam,że z młodym wsio w porządku.Jest nisko,ale mógłby już zapukac do bram wolności :-D

Zaraz się wezmę za mega porządki,przysiady przy okazji porobię:-D

Lubiczanko coś się młodej poprzestawiało,że tak w nocy szaleje?

Ewelcia może faktycznie czas zakończyc drzemki popołudniowe? Choc u mnie to chłopaki same zrezygnowały,dośc wcześnie bo coś około 2 urodzin,ale i tak teraz mam problem bo chodzą spac o 22.To znaczy kąpiel i te inne to już o 20,ale zanim usną to mają 1000 powodów do nie spania.
Zwłaszcza Matt :wściekła/y: A rano ciężko mu powiekę podnieśc :dry:
Napisałam na GG ;-)

Moje chłopaki też uwielbiają puzzle.Zwłaszcza Matt.A jak dostał od Mikołaja puzzle Bakugan (3 układanki za 3.99 w promocji) to oszalał ze szczęścia.
I takie jak Kasiuleczki z Lidla 160 częsci tylko,że 101 Dalmatyńczyków też układa bez problemu.Pod choinkę chcę dokupic jeszcze kilka pudełek :tak:

madbebe fajnie,że już na nowej chatce się oporządzasz :tak:
A jak Wikta na nowy domek? Na swój pokoik?

co do nocnika,dziewczęta nic na siłę.Jak to ja powtarzam "nie widziałam 18 -sto latka sikającego w pieluchę" nauczą się :-p:-D

Lubiczanka a ja sobie wyje, placze i pogadam nieprzyzwoicie pod nosem bo tylko tak sobie moge ulzyc.Trudno byc cierpliwym jak sie nie spi do 6 rano i zero perspektyw na odsypianie a kolejna noc powtorka:-(

Ide na sniadanie, niestety ostatnio dopiero o tej porze.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry