lubiczanka
Fanka BB :)
Ewelcia-wiem co czujesz...ja chcę wyć,wrzeszczeć i płakać tak do 6tej...potem jakoś się zbieram i staram się pozytywnie nastroić-i tak dzień mija przyzwoicie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie zaluje dostanie Dore ale oprocz tego wolalabym kupic jej jakas konkretniejsza zabawke,dla Leny juz mam upatrzone tylko ciekawe czy bedzie na stanieAaniu-mój chrześniak też w maju ma komunię...i siostrzeniec i bratanica też:/A co córuni załujesz Dory![]()
Witam się:-)
U nas biało i zimno:-)
Anineczko melduneczek;-)Choc,niedostępna jesteś więc byc może....:-)
Ja jestem zawiedziona straszennie wczorajszym przedstawieniem
...I znów foremka,młoda mama odeszła (Boszsz....w moim wieku):--
-(Co się dzieje na tym świecie:-(
ale to wczesniej zrobie jak Lenus pojdzie spac
szkoda ze zamist sniegu u nas szklanka na drogach i chodnikach, cala spieta przyszlam z przedszkola bo musialam uwazac zeby fikolka nie walnác.
Mloda walnela orla dobrze ze ja trzymalam, kupilam sol i schody posypalam zeby lod puscil.
mloda to sobie ostatnio wybrala w lidlu ksiezniczki 160szt
.I nawet sobie radzi ja musze jej pomoc przy tle.
(mloda w najlepsze sie bawila z tatusiem bo on jej na wszystko pozwala szczegolnie gdy mala placzem i wrzaskiem wymusza) pozniej zasypiala wstawala o 9 czasami miala drzemké po poludniu. Sasiadka nawet mi sie radzila co ona ma zniá zrobic, ja jej mowie zlikfiduj jej te drzemki i powiedz jemu zeby sie z niá nie bawil po nocach,jak sie obudzi poloz sie z niá niech spi. I jak narazie jest lepiej czasem sie budzi na mleko.

Co akurat do niego pasuje jak ulał
Każda klasa miała osobno przedstawienie bo szkoła maleńka,nie było więc miejsca
No nie podobało mi się po prostu,w zeszłym roku jakoś lepsze to było
Do tego taką scenerię zrobili ciemną,że kamerowanie cienko wyszło

A rano ciężko mu powiekę podnieśc