Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
i szybkiego rozwiazania zycze. ja nie musialam sie wogole pocic i wymyslac co by przyspieszyc bo wody same odeszly 11 dni wczesniej, moj M do tej pory smieje sie mojej miny jaka wtedy zrobilam.
jeszcze krokieciki pozawijac musze bo nalesniki od wczoraj czekajá a farsz dzis zrobilam, i wsio pomrozic i na wigilie jak znalazl
i jeszcze na kilka obiadkow.

a ja wizyte u GP mialam na 9:50...szybko tylko ubralismy sie i heja,coby zdarzyc..i zdarzylam,nawet przed czasem bylam
;-)
...Powiem Ci ze J lubi robic zakupy ja dupska nie ruszylam tylko dlatego ze stwierdzil ze sam szybciej obskoczy niz z nami
Ania, nie za dobrze masz?![]()
Siedzi sobie w domku, dupsko grzeje, a mężulek biedaczysko zapindala między półkami z poszukiwaniu produktów
haha już widzę oczami wyobraźni ten wytrzeszcz oczy przerażenia który ma/miał
![]()

a wszystko inne to na chwile.. Postanowiliśmy wybrać prezenty pod kątem jego ulubionych bajek filmowych, może to go właśnie zainteresuje.

mój też zadowolony jak sam jedzie, z karteczką w ręku, opyka wszystko po kolei, zadowolony że nie wydał kasy na nic "spoza listy" 

Ania, noo właśnie ciekawe dlaczego faceci wolą sami na zakupy jeździć?mój też zadowolony jak sam jedzie, z karteczką w ręku, opyka wszystko po kolei, zadowolony że nie wydał kasy na nic "spoza listy"
A z tą komunią dobreeee, i co wydatek się szykuje wrrrr?![]()

wierci mi dziure codziennie ze Mikolaj jej przyniesie Dore :-)