reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam
Przedstawienie się myślę udało, kilkoro dzieciaków zapomniało, że teraz ich kolej, ale ogólnie było zabawnie, a tak miało być:):):)

Gastone oby terapia szybko odniosła skutek i młoda zaczęła spać
AsienkoM dziękuję, za śliczną kartkę też, nie spodziewałam się i mi wstyd, że dla Was nie miałam:zawstydzona/y:

reklama
Hejka z Wieczorka.
Dzionek jakos szybko minał,wczesniej byłam na miescie.Pozniej u Ani na kawce.
BARMANKO a niewiem czy w tym roku gdzies sie wybierzemy,zobaczymy na Sylwka.W tamtym roku bylismy na zabawie.
Lubiczanko fajnie slyszec ze odliczasz zemna :-):tak:do wyjazdu.
Asienko to fajnie ze przedstawienie sie udało.
Aniaa zdróweczka dla Lenki,bidulka meczy sie.Oby szybko przeszło.
Dobra zmykam.Miłego wieczorku.

Ostatnia edycja:
Witam
Ja zakupy Świąteczne zrobiłam, ale dekoracje i choinka jeszcze na strychu:/ Nie chce mi sie ubierać:/ Ale Oli nie odpuści:)
Jutro mam z pracy Christmas party więc pobawię sie.
Chorowitkom zdrówa życze, a nam też się przyda bo chyrlamy wszyscy:/
Jutro ostatni dzień pracy i mam wolne do 30 grudnia, więc będzie dużo czasu na gotowanie szykowanie itp...

Anieczka może dzidzia chce wyjść w wigilie:)??

Gastone smaka mi narobiłaś:)

Barmanko-problemu ze znalezieniem nie powinnas miec:)Ja z dziećmi ogdbyłam rozmowe-wytłumaczyłam im,że w związku z chorobą ich siostrzyczki mama nie sypia,i że niepotrzebnie się zdenerwowałam...No wstyd mi jak diabli:(
AsieńkoR-super,że zadowolona zakańczasz ten rok w szkole:))))
Kamcia-nie pamiętam czy pisałas,ale byłas wreszcie w tym Dublinie na pokazie?
Gliwa-ano odliczam:)
Gastone-nie szalej!!!
uciekam-Młoda trzeba do snu(hłe hłe)przygotować:/

Asienko fajnie ze przedstawienie sie udalo
Lubiczanko oby ta nocka lepsza byla.
Barmanko ojjj tak mnostwo balaganu jest po dekorowaniu szczegolnie posypka jest doslownie wszedzie.ja to chyba bym nie mogla miec slodyczy na choince:-D wszystko sama bym zjadla:-D

tak wogole to witam
u nas sie zrobilo swiatecznie wczoraj kupilam choineczke po przecenie;-), wieczorkiem z Oliva ubralysmy i az sie nie moge na nia napatrzec:-D. Bylysmy dzis na urodzinkach trzylatki, moja sie wybiegala wyskakala i zaraz pojdzie spac. Znajoma torcik zamowila... czy spotkalyscie sie kiedys z takim czym ze w srodku tortu byl normalnie papier( bo bylo kilka wastw biszkopta) i wykalaczki:szok:no ja bylam w szoku. W smaku byl dobry, ale po przyjexdzie do domku zaczal im sie rozplywac i przechylac na jedná strone.:eek:

Kasiuleczka papier w srodku torta?????

Lubiczanko sie mi przypomnialo.Mozemy interesik ubic po swietach, nowym roku?
Bo wiesz.... Nie mialam kiedy fotek zrobic, ciagle cos:-(

Narobilam sie jak wol.Sprzatnelam cala gore.Ale z odsuwaniem mebli wlacznie.
Moje lozko z tone wazy nie wspomne o materacu:-(Wypicowalam lazienki, na kolanach:-D
Ale plecy do wymiany a tu trza jeszcze pranie powiesic buuuu
Jutro tez idziemy na urodzinki to sie dzieci wyszaleja, nareszcie bo ile w domu mozna siedziec:-(

reklama
no i ja zagladam...nie dawno znajomi pojechali,Szym dopiero zasnal,a ja w planach lepienie pierogow z kapusta i grzybami...oj nie chce mi sie ale,farsz gotowy tylko ciasto zagniesc...
Chowrowitka zdrowka zycze,imprezujacym-udanej zabawy;-)
dzis tylko tak ogolnie,bo juz sily brak

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry