reklama

Mamy z Irlandii!!

Gastone tak papier cos jak te talerzyki papierowe.
Ewelcia o rany o tej godzine beziesz lepic, mi to by sie juz nie chcialo wieczorkiem to leniu****e i opoczywam:-p
Moja to sie za duzo cukierkow najadla bo chyba ze 40 minut zasypiala:dry:

Tichonku wszystkiego najlepszego i spelnienia najskrytszych marzen :-)

Ostatnia edycja:
reklama
witam
Kasiuleczko-była lepsza:)wstawałam tylko5razy i o 5tej na dół:)
Tichonek-
mis_w_medalionie.jpg
Wszystkiego Naj.naj.naj!!!!
Kamcia-no szkoda wielka:(
Gastone-oczywiście,że może tak być:)zreszta tak na marginesie ja zdjęć nie potrzebuję od Ciebie:)))

Ostatnia edycja:
Kasiuleczko ak pisalam posta bylo po 10 nie po 24;-)szybko zrobilam,bo tylko prae sztuk.okolo 40 do tego kilka "uszek"...mialam wczesniej zrobic,ale znajomi wpadli i nie mialam jak;-)
Tichonku wszystkiego najlepszego,spelnienia marzen)

Milego dnia zycze:)

u nas dzis dzien zakupowy

Dziękuję dziewuszki:-) Na Was zawsze można liczyc:tak:Lubiczanko rozumiem,że to ja z moimi syneczkami?:-D Dla Twojego J Najlepsze życzenia urodzinowe,spełnienia marzeń:-)
happy-birthday-naked-woman-with-balloon-on-playing-card.jpg
;-):-D
Tak sobie pomyślałam,Anineczko,że urodzic się 18 grudnia to jest coś!:-DPodpowiedz więc to swojemu bejbikowi:-D:-D

Ewelcia i u nas dziś zakupy.Już widzę te tłumy w sklepach i brak miejsc parkingowych:baffled:No ale musimy bo wczoraj P był w pracy a za tydzień to już:szok:święta:-D

Ostatnia edycja:
Witam

Tichonku wszystkiego najlepszego :-):-)
Lubiczanko dla J równiez życzonka i buziak :tak::tak:

I niestety ale dziś się chyba nie rozdwoję :confused2:
10 dni do terminu zostało :-p
A tak sobie myślałam,że gdybym urodziła 21 grudnia to by było coś.Bo 21 to środa.Moja dwójca urodzona w środy,Antek 21 ale września.To by było he he.
No ale cholerka wie kiedy młody zdecyduje się wyjśc.
Imię już chyba mamy...będzie Jeremiaszek :-p albo in inglisz Jeremy :tak:

Boszz jak mi się nic nie chce :baffled:
Obiad podszykowany, ale ogólnie wszystko mi idzie jak krew z nosa :confused2:

Tichonku, wszystkiego najlepszego!

Lubiczanko, również dla Twojego Szanownego, wszystkiego dobrego!

Anineczka, śliczne imię, choć ja przyznam że bardziej in inglisz mi pasuje ;-) Jest kilka imion (polskich) które dla mnie w języku angielskim podobają się bardziej :tak:
U mnie brak zupełny co do imienia :szok: Co do dziewczynki to mam wybrane już od jakiś 5 lat :sorry: tylko że cipuszki brak na horyzoncie :-D A z chłopoczyńskimi imionami to zawsze mam głowe kwadratową od myślenia :baffled:

A my chcemy dziś iść z Marcelem do Groty z Mikołajem, ale co z tego wyjdzie to nie wiadomo.
Była któraś kiedyś? Jak to wygląda? Polecacie?
Dublińskie mamy - które miejsce jest najfajniejsze?

reklama
Barmanko no w akcie urodzenia będzie imię po angielsku,Jeremy bo moje chłopaki też mają imiona in inglish w aktach.
A do imion męskich też mam kwadratową głowę,ileśmy się nawymyślali to moje.Matt dostał imię dzień po porodzie bo puste głowy mieliśmy. :eek:
A dla córeczki mam wymyślone od ponad 6 lat,Michalinka miała byc,ale już nie będzie :no::confused2:
U Ciebie jeszcze wszystko możliwe,kiedy masz scan??

Tichonku dzięki.Jeszcze stawialiśmy na Nicolasa i Timothy,ale Jeremy wygrał.Teraz Top Gear będziemy oglądac z małym Jeremy :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry