reklama

Mamy z Irlandii!!

aaaaaaaaaaa ale jestem wściekła :wściekła/y::wściekła/y: jaki diabeł mnie podkusił by w niedzielę z domu wychodzić? :wściekła/y::wściekła/y: do Mikołaja takie kolejki że sobie odpuściliśmy, w sklepach takie tłumy że się tego nie da opisać!! Cała niedziela zmarnowana, najgorsze że nic nie załatwione :crazy:
Tak na szybko...
Anineczka, scan mam jutro :ninja2: (bez podtekstów ;-)).
A zapytam, Wy planujecie tutaj pozostać na forever?

Tichonek, Marysia :-)

Gastone, podobał Ci się bonusik?;-)

Gliwa, a zatem życzę Ci Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku :tak::tak:

Ania, współczuję choróbska i dziecka na antybiotyku :-(

Lubiczanka, a miała zapytać - jak tam kucharzenie starszaka, nadal coś pichci? Dziś z tv (zapomniałam który kanał, bo mam skleroze:baffled:) był właśnie program o dzieciach 11, 14 letnich którzy brali udział w konkursie na najlepszego kucharza, widziałaś?

reklama
Aniaa to dawaj zabiore Was z miłą checia.:tak:
AsiekoR dziekuje:tak:
Barmanko dziekuje bardzo i wzajemnie.
Dobra dziewczynki.Chciałabym Wam życzyc WESOŁYCH ŚWIĄT I SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU.
Jak bede w Polsce napewno sie odezwe.
PAPAPAP

Ostatnia edycja:
witojcie kobitki,
jeszcze tydzien do pracy i potem wolne, juz odliczam dni:-D.

Tichonek- spelnienia marzen, zdrowka i tego 3-ciego bobo:tak::-)
lubiczanko- dla drugiej polowki, czyli J wszystkiego naj.......:-)

barmanko - ja bylam z Asia w Ambasadorze w centrum, pomimo ze wczesniej bilet mialam kupiony to stalismy jakies 10min w kolejce, a potem ok 40minut na wejscie do Mikolaja, ale tam juz pelno atrakcji wiec nie bylo tak zle, a Asia nawet nie bala sie Mikolaja, chociaz po prezent to szybko i w nogi:-D
Ania -zdrowka dla Lenki:-)

Załączniki

• IMG_0122.jpg
    IMG_0122.jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 72
  • IMG_0116.jpg
    IMG_0116.jpg
    35,8 KB · Wyświetleń: 54
Barmanko no nie dziwię Ci się,że jesteś zła,też nie lubię tłumów.Na szczęście nigdzie się nie wybierałam w weekend :laugh2:
Trzymam kciuki za scan ;-)

Co do pozostania w Irlandii to nie mam pojęcia.Tak jakoś ten czas pobytu nam tak zleciał,że w kwietniu będzie 8 lat,a niby przyleciałam tutaj tylko na 2 lata.Tak więc nie zarzekam się,że za rok,dwa,pięc będę w Pl.
Jak na razie nam tutaj dobrze.Co prawda mamy dostac ziemię od teściów i niby chcemy na niej dom postawic,ale nie wiem czy to nie będzie na emeryturze :confused2:
Po za tym naszym dzieciom też tutaj dobrze,może zakotwiczą na stałe? Zresztą sami wybiorą gdzie chcą życ.

Wiesieńko Asieńka jaka zadowolona :tak:
Oby tydzień szybko zleciał :-)

Aaaania83 zdróweczka dla Lenki.Bidulka :sorry:

Gliwa udanego lotu i Tobie również Wesołych Świąt :-)

U nas chłopaki na szczęście zdrowe,mam nadzieję,że w złą godzinę tego nie wymawiam,ale w zeszłym roku już od dawna chorowali w tym czasie.Chyba wyrastają z tych typowych szkolnych przeziębień.

Zaraz idą spac,dziś dzień leniwy,to znaczy dla nich nie,bo walki z tatuśkiem uprawiali i wygłupom nie było końca :nerd:

Miłego wieczorka.

Dzieki dziewczyny mam nadzieje ze antybioty pomoze mojej kruszynie...

Gliwa szczesliwej podrozy...

Uciekam spac z tego wszystkiego brzuch mnie rozbolal i jakie rewolucje mam nie wiem czy to z nerwo czy to przez to ze malo dzis zjadlam...

Dobranoc

Witajcie
ja chyba też spróbuję się wbić do gp po jakiś antybiotyk dla Mikowatej,bo się mi dziecię wykańcza:(
Wiesieńko-jaka radosna Asieńka-nic a nic się pewnie nie wstydziła,co?
Barmanko-a jak nie pichci jak pichci;)wczoraj zrobił deserki z okazji urodzin J:)))a ten program"mistrz kuchni juniorzy"właśnie go zainspirował:)))szkoda,że cały dzień mieliście do...bani:(((
Anineczko-dobrze,że chłopcom nie w głowie choróbska(jakby to oni sami decydowali o tym czy chcą być chorzy;)))oby tak dalej!!!a teraz już bez żartów-"wyciskaj"Jeremiaszka!!!!!!
Gliwo,AsieńkoM(bo Ty chyba też dziś lecisz?)-spokojnego lotu!!!!!!!!
Miłego dnia Wam wszystkim

Witam

U nas nocka taka sobie, Zuzi ząbki sie odezwały i wierciła sie i jęczała przez sen. Jeszcze wczoraj nie zrobiła kupki więc i brzuszek pewnie ją mączył. Rano zjadła mleczko, powierciła sie po łóżku i zaczęło sie pięcie więc posadziłam na nocniczek i tyyyle nafajdała aż odrazu humor jej sie poprawił.
Lubiczanka wiele zdrówka dla Dominiczki, ale sie meczy bidulka a ty przy niej. Ja lece we czwartek:-)
Aniaa oby antybiotyk szybko pomogl Lence, a ty sie tak nie stresuj
Wiesienka sliczne zdjecia

reklama
Anineczko a dzis jak sie sprawy maja?super imie wybraliscie,ale mnie jak wiekszosci chyba podoba sie in inglisz;-)
Wisienko jaka Asia odwazna..sliczna!
Lubiczanko a tY jak sie czujesz?pedz koniecznie do GP:)
Asienko nie ma to jak kupka z rana:-D:-D

u nas tez nocka super...mlody o 7 wczoraj wstal i juz w samochodzie nam zasypial jak stanelismy kolo PL sklepu,pozniej zasnal jak m ruszyl,zanim dojechalismy do Lidla mlody spal(2minuty)wyjelismy go z auta a on na stojaco spal:-D:szok:potem po wlozeniu do koszyka przysypial...ale m mu powiedzial ze kinder niespodzianke kupi i sie obudzil:cool2::-D....
Poszedl spac po 20 wczoraj i wstaldzis o 8:-);-)...przyszedl and ranem do nas,ale nie wiem o ktorej nic nie czulam:cool2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry