• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
To fakt,że chłopakom ciężej imię dobrac:baffled:I mniej zgodni w tej kwestii byliśmy:sorry:Natomiast dziewuszkę oboje chcieliśmy Hanię:tak:A jest Matt:-DPrzy trzecim imieniu męskim to już chyba będzie wojna:-D
Barmanko jakie macie imię w razie szparki?:-p

Witaski.
Lubiczanko i tak przysle fociaki :-))))))
Dla twojej milosci naj najlepszego.
Tichonkowa sto lat!!
Ja jak bym miala chlopca to Alex :-) A Zosia u nas od zawsze miala byc bo u nas same Zoski :-D
Tesciowa Zoska, J babcia Zosia, moje obydwie babcie Zosie, wiec nie moglo byc inaczej.
Hania wyszla w trakcie- bonusik :-D

witajcie

dzisiaj sobie troszeczke pospalam bo P zajął sie małą z rana. Dzisiaj siedzimy w domku. Mieliśmy jechać do P brata ale ja chora i nie chciałam zarazić dziecka i kobitki w ciąży.

Tichonek 100 latek
Lubiczanka dla J tez wszystkiego najlepszego
Anineczka fajne imię wybraliście dla synka

Hejka.:-)A my mamy gosci,to znaczy rodzinka mojego M brata przyjechala na Swieta z Polski.:tak:Wiec jest wesoło.A my juz jutro wylot,wczoraj juz spakowałam Igorka ciuszki i prezenty.Dzis jeszcze musze zapakowac moje ciuszki i M.:tak:Tak piszecie o imionach dla dziecie,w przyszłosci jak bym miała dziewczynke to bedzie się nazywac IGA.:-)
Lubiczanko dla twojego J Sto Latek.
Tichonku Wszystkiego Najlepszego.
AsienkoM zdróweczko.
Miłej niedzieli.

Witam

Tichonku wszystkiego najlepszego
Lubiczanko dla Twego J rowniez najlepszego
Gliwa dzieki Ci bardzo ze zajelas sie Naci, przepraszam ze spierdzielilam Ci cala niedziele porywajac Twego mezowego

U nas chorobowo Lena na antybiotyku poprostu ryczec mi sie chce ...J w pracy na popoludnie:wściekła/y:

UKŁON W wASZĄ STRONĘ Drogie Panie-dzięki za życzenia dla J:))))
Barmanko-pewnie juz"po ptokach",ale fajna sprawa te groty:)Byliśmy już w wielu miejscach,i różne duperelki były,ale sam fakt,ta otoczka robi na dzieciach ogromne wrażenie:)
Anineczko-dobrze,że wreszcie sie zdecydowaliście na imię-i jakie śliczne:)
Tichonek-jak dzionek minął?
Gliwa-zwarta i gotowa?
Aaniu-Lenka ciągle kiepsko?
Gastone-no to jak znajdziesz wolną chwilkę to zabaw się w fotografa;)))
No mykam-obiad już się ułożył w brzuszkach-można tortować:)

Aaniu-Lenka ciągle kiepsko?

Kiepsko dzis w nocy bardziej jej kaszel dokuczal wizyte mielimy miec jutro ale stwierdzilismy ze nie ma co czekaj J zadzwonil do drugiej przychodni dzis rano i poszlam prywatnie Gliwy maz nas zawiozl ,dostala antybiotyk doktor mowila ze poczatkowe zapalenie oskrzeli ma antybiotyk mam podawac przez 7 dni mam nadzieje ze pomoze

Gliwa wez nas ze soba ;-):-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry