• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Irlandii!!

Bry poniedziałkowo
Dzisiaj dla odmiany leje u nas deszcz:-p a ciemno:no:

Wczoraj zauważyłam, że młodej kolejna piąteczka się zaczyna przebijać:-), już czubeczek widać i ząbek jakby odrysowany:-)
Lubiczanko jak Doinisia
Aniu jak u Was?
AsienkoM moja też się męczyła wczoraj, brzuch ją bolała, nawet na nocnik usiadła i raz zrobiła, ale musiało ją bardzo boleć, bo potem już nie chciała. No ale jakiś maleńki postępik jest, w porównaniu z Zuzią to nic:-p:cool2:, ale to mnie i tak cieszy

reklama
No i się wkur......m od rana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jadę do tej mojej zakiziałej przychodni proszę o wizytę pokazując opłakany wygląd mojej córuni a ona...uwaga-że po nowym roku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jaka tepa dzida,no nie wierzę!!!!!

no właśnie jest tam jakiś nr w nagłych przypadkach,ale to do wieczora muszę czekać:((((
No-jam matka Polka-sama mogę umierająca być-kij im w oko,ale o Dzieci walczyć bedę!!!!!Zadzwoniłam do swej przychodni i uprzejmie powiedziałam,ze muszę się widzieć ze swym lekarzem dziś i już-dziecko nie może oddychać,przez co jeść wyje,smarczy i nie spi od tygodnia.Pani wzięła moje dane i powiuedziała abym zadzwoniła po 17tej.Po 5minutach zadzwoniła i powiedziała,ze mam przyjechać z Małą o 16.40:))))no!!!!

Ostatnia edycja:
Witam

Asienko dzieki ze pytasz u Lenus jest poprawa juz widze bo w nocy kaszel ja nie meczyl
Lubiczanko dobrze ze Ci sie udalo,ja to mowie tutaj wszedzie trzeba z buzia ze tak powiem...J jak ostatnio dzwonil resjtrowac Lenke to babka wywiad a po co a na co co jej jest i wogole szkoda ze ja nierozmawaialm bo bym jej powiedziala pare slow a jeszcze jak powiedzial ze na GP karte to odrazu z miejsca powiedziala ze miejsca nie ma no szlak J mowi ze cora sie meczy zle sypia kaszel ja meczy ciezko oddycha to powiedziala ze mozemy przyjechac nie do GP a do gastrologa!!!:szok: wiec J zadzwonil do innej przychodni i poszlismy prywatnie
Daj znac jak po wizycie...

Uciekam wziasc sie za obiad dzis goalabki oszukane robie ....

Milego dnia mimo kiepskiej pogody

Witam się:-)
Przede wszystkim dziękuję bardzo Wam wszystkim za życzenia:-)
Lubiczanko jak urodzinki J?Torcicho smakowało?Co do przychodni:szok:Po nowym roku?!Nie wiadomo czy się śmiac czy płakac:eek:Jakoś u nas takich jaj raczej nie ma:no:Najczęściej jak się zadzwoni z południa to jeszcze do wieczora wcisną na wizytę,raz się chyba zdarzyło,że na drugi dzień dopiero było miejsce:tak:No ale na szczęście wywalczyłaś;-)Szkoda Misi,chyba faktycznie tylko antybiotyk jej pomoże:sorry:Biedna kruszynka,niech zdrowieje na święta:tak:
Aniaa dobrze,że Lence lepiej,żeby tylko Nacia nie złapała teraz czegoś:sorry:
O i popisałam:confused2:Matt wstał i mamusię woła;-)

Tichonek-dzięki...faktycznie śmiać się chce- z nich,ale jak sobie pomyśleć,że przez nich Twe dziecko cierpi to ryczeć się chce:(Jakie sliczne zdjęcia masz w suwaczku:))))))))Chlopaki całą parą na Święta gotowe:)
Aaniu-cieszę się,że Lenia ma sie lepiej...Ja na służbę zdrowia nie narzekam,ale na recepcję-no gdybym z Dadzią przyszła,której sama mogę zaplikować jakiś syrop to niech mnie odsyłają z kwitkiem,ale babsko widziało,że Niunia wygląda niewesoło:(((Na szczęście przez telefon rozmawiałam z druga panią:)

reklama
Dom wysprzątany, obiad sie gotuje, Zuzia śpi ale bardzo niespokojnie. później pójde na spacerek bo musze kupić nurofen dla niej bo mi się kończy a wieczorkiem ide do koleżanki zrobic sobie paznokcie, zobaczymy co z tego będzie bo chciałam zrobić żel na wlasnej płytce ale sie połamały i nie wiem czy zrobie tylko maniciure czy może sztuczne. Zobaczymy co mi doradzi.

Lubiczanka
dobrze, że jednak udalo się zarezerwować wizytę.
Aniaa dobrze, że Lenka ma się lepiej
Asienka_r to fajnie, że Ania siadla na nocniczek, jeszcze troszke i się odważy i będzie odpieluchowana

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry