reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Witam:)
juuuuppppi:)
Młoda wczoraj zasnęła zaraz po kompieli(ostatnimi czasy trzeba było nosić i bujać ją do 22giej)i budziła się "tylko"4razy do 6tej!!!!Wiem,wiem-szału nie ma,ale jak człowiek przez dwa tygodnie sypia średnio 3godziny(sumując oczywiście,bo mika sie budziła 2razy na godzinę)to teraz czuje się meeega wypoczęty:):))))))
AsieńkoM-może Mała czuje wyprawę w kościach i jej się nerw udziela???Oby to chwilowe słabostki były
Gastone-moja bidulko Ty-współczuję...No właśnie tak jest-ja się 2tygodnie przemęczę z Dominiką,a u Ciebie(tudzież u mamy innych bliźniaków)jak nie jedno to drugie:(Tulam:)
Ewelcia-trzymam kciuki oby jednak żadne choróbsko nie zakotwiczyło u Ciebie:)
Wiesieńko-mój Daniel to nawet na prezent się nie skusił-zerkał na Mikołaja zza drzwi tylko:D
Anineczko-Ty wiesz co:)))))
Mykam...bigos trzeba nastawić:)Miłego dnia Wam

Bry
Zaraz idziemy na autobus, bo jadę sobie jakąś kieckę czy coś na święta kupić, bo pusto w szafie. Kiedy ja ostatnio kupiłam coś dla siebie? Nie pamiętam, zawsze dla Ani

AsienkoM udanego pakowania, a Zuzia pewnie czuje, że coś się święci. Jak zobaczy dziadków to jej przejdzie. My też to za każdym razem przechodzimy
Ewelcia zdrówka
Lubiczanko no i super, że chociaż czujesz się wyspana:-p;-)

Lubiczanka, Asienka_r pewnie tak jest, że czuje wyprawę ale też ząbki jej dokuczają, bo ślini sie niemiłosiernie i wszystko w buzi trzyma
Gastone wspolczuje nocki i sily życzę
Lubiczanka to dobrze, że jest już poprawa w spaniu Dominiczki
Asienka_r udanych zakupów.
Mialam w planach iść z małą na spacer ale u nas deszczyk pada i pochmurno:sorry2:

Hej
My dzis ostatnia nocke śpimy tutaj,jutro juz na nowym :-) nie wszystko tam gotowe,ale posprzatane chociaz,to najwazniejsze. Reszte zrobie pomalu.
Swieta to my chyba gwizdane w tym roku bedziemy mieli.. Ugotowane mam nic.. Iiii tam,mam nadzieje nadrobic choc troche.
Gatone- oby Wam sie poprawilo wreszcie!
Lubiczanko- ciesze sie ze nocka lepiej!
Asienko- udanych zakupow
AsienkaM- szczesliwej podrozy juz dzis zycze

My niezmiennie wstajemy po 5tej.. Przewidywalnie stram sie klasc wczesniej wiec jakos funkcjonuje ;-)
Od jutra max do 5.01 bede bez neta,ale za to pozniej z 3razy szybszym,w promocji przez pol roku i do tego next generation..wypasniejszy wiec. Nie ma to jak move'nac sie do miasta ;-)
Zycze Wam wiec owocnych przygotowan poki co i na zas Wesolych,zdrowych i spokojnych i rodzinnych Świąt i oby ten nadchodzacy rok byl lepszy od.mijajacego! buziakuje! Zdrowka wszystkim!

Lubiczanko oj to Ci mlody narobil:nerd:....
Gastone ,Lubiczanko wspolczuje nocek..ja dzis wyspana,m dal mi pospac dluzej:)tzn do 11:-p:nerd::rofl2:..
MAdbebe szybko sie uwinelas...Wam tez zycze wesolych swiat:-)
Asienko udanych zakupow,pochwal sie pozniej co kupials:)
AsienkoM u nas tez deszczyk pada...

wiecie co?czuje sie jak nowonarodzona:-)...nie czuje sie chora nic a nic...

Madbebe-no jak się movnąć to ino na lepsze:))))))oby jednak udało Ci się cosik przygotować i będą super Święta:)
Ewelcia-i całe szczęście,że nic się Ciebie nie ima-o wiruchach mówie:)Tak trzymaj!
AsieńkoM-buziak Zuzi-niech ten ból ząbków przechodzi migusieńkiem:)
Margaritta-mówiłam juz Ci,ze Cie kocham????Przyszedł"list"-buziak przeeeeeeogromny:****************

Booosze ale leniwa sie zrobilam.Ale w sumie wszystko wina dziewczynek.
Jak jedna spi druga wrecz domaga sie zeby matka siedziala na szanownej.I tym sposobem nic nie moge zrobic:-( A jeszcze tyle roboty buuuu Wogole wciaz malo czuje ze swieta nadchodza..

reklama
Bry:-)
Ja też dopiero zasiadłam na szanownej:sorry2:Rano poszłam z koleżanką do miasta i oczywiście nie omieszkałam nawiedzi Vincenta:-DRezultat:kurtka dla Matta za 4E,kamizelka ocieplana dla Radka za 5E,3 bluzki dla dzieci za 1,50:-DAle najbardziej udał mi się zakup: Buy VTech Animal Fun Bounce Time Turtle. at Argos.ie- Your Online Shop for . za....2E:-DNormalnie się chyba uzależnię od tego sklepu:-p:-D
Lubiczanko torta nie miałam bo nie chciałam,za to miałam obiad w chińskiej knajpie:-pI spokój z gotowaniem:-p
Ziemniaki mi się ugotowały,idę dzieci nakarmic:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry