reklama

Mamy z Irlandii!!

Hejka Dziewczynki
Weszlam na chwilke sie zameldowac,lot minał oki.Igorek spał cala droge w samolocie i w samochodzie.
W Polsce fajnie,babcie i dziadek zadowoleni z wnuczka.Tak Was troszke podczytałam.Dobra zmykam.Pozdrowionka.

reklama
Wróciłam:-)
w sumie kupiłam, co chciałam, więc nie jest źle. Jechałam lało, wysiadłam u nas z autobusu leju:-p

Tichonku miałam iść do Vincenta, ale jakoś mi się odechciało:-p farciaro Ty
Gliwa dobrze, że lot w porządku

Ewelcia-a dziękuje:)Dajemy radę-choć ja lepiej niż Mikusia(Tzn na pierwszy rzut oka widać,że jest lepiej niż wczoraj-oczka mniej ropieją,smary wodniste się zrobiły...tylko ten kaszel-taki gruźliczy:(((Mam nadzieję,że antybiotym coś wskóra:))))
Gliwa-no i gdybyś wiedziała jak teraz tym bardziej mnie zazdrość zżera;))))korzystajcie ile się da...albo i wiecej:)))
AsieńkoR-super,że mimo paskudnej pogody wyprawa udana:)
Tichonek-Ty szczęściaro:))))Ja też jeden taki lumpek mam upatrzony,ale jakoś nigdy nie weszłam-Ty kusisz;))))
Trzymajcie kciuki za noc-póki co od 25minut na górze cisza...reszta(tzn starszyzna)właśnie się pakuje do łóżek...a ja-po lodziki brykam:)Miłego wieczorku:)

Witam
Ja dziś busy najpierw robiłam krokiety, potem bigos.
Madbebe super szybko Wam to poszło:)))
Lubiczanko to rozkoszuj sie ciszą:))
A ja Wam się pochwale byliśmy 2 tyg temu w aptece po leki i był konkurs rysunkowy dla dzieci i wzięłam kolorowanke Mikołaja do domu. Olivier pomalował kredkami i pisakami dmuchanymi i zawiozłam tam. No i przed chwilą do mnie zadzwonili że Oli wygrał 1 miejsce i jutro mamy sie zgłosić po voucher do Smytha na 50 euro!!!:)) Oli szaleje ze szczęścia:))

Dobranoc

Nie no Kamcia wy to szczescie macie! A jak wtedy udaly sie zakupy ciuchowe??

Mam zgage jak stad do konca swiata.Po cholernej cebuli.Sprobowalam sosu z cebula fuuu
ostatnio taka zgage mialam w 8 miesiacu ciazy!!

helloł z wieczora

Lubiczanko uff - jak się cieszę, ze doszedł :-p ale w sumie nie mówiłaś ,ze kochasz ..możesz powtórzyć?:-D

Tichonku i u mnie na vilidżu jest niejaki Vincent,ale.. nigdy tam nie weszłam :confused: trza chyba

barmanko
no własnie kochana miałam Ci pisać, ześ odważna wbijac się w niedziele w dodatku handlową do miasta- ba w ogole ruszac zadek z domu- podziwiam i Twojego również. Mój juz na tydzień przed zapowiedział, zeby mi nie przyszlo czasem do głowy gdzies się wybierać w ową niedziele :sorry2: no i mialam tez Ci pisać, ze groty z santą.. hmm-kolejak jak stąd do PL - w takim blanczu np. A w tamtym roku bodajże byłam z Tichonkową znaczy całymi rodzinami się wybraliśmy do groty w Botaniku..omg - stalismy chyba z godzine, nie musze dodawać jaka Niki byla zadowolona, po czym u "celu" oprócz "ho ho ho" doataliśmy po "zdechłym" kwiatku w doniczce :-Dmikroskopijnym :nerd: w kazym razie- niekoniecznie mnie te groty "rajcują". Sorry,ze dopiero się wypowiadam,ale jakoś mi "zeszło" w czasie:baffled::-D A Ty hał ar u? lepi CI?

madbebe szacun wielki za tak sprawną przeprowadzkę- no i nieważne w sumie, ze święta "gwizdane" - ważne, ze razem i na nowym..oby lepszym kochana dla Was pod kazdym względem. Szczęśliwych i dla Was ;-):*:*

anineczko no jasne, ze nie zrozumieją ;-) a Ty wciąz tu? przeciez 21 juz tuż tuż :-p

kamcia fuksiara. A moze Oli jako jedyny oddał tą pracę :baffled::-D nie no zartuje- nie fochnij sie czasem. Niech chlopak zaszaleje w Smycie teraz ;-)

Gliwia to dobrze, ze wszytsko dobrze ;-)

asieńko_r no chwal sie zdobyczami ;-)

gastone głowa do góry- poradzisz sobie ze wszystkim- wierze w Ciebie:tak: zycząc Ci mnóstwa sił i cierpliwości

A ja zrobiłam rodzicom kalendarz z naszymi zdjęciami i w ogóle taki fajowy, ze az coś. Dziś dostała i pisała mi, ze nawet mój tato ( twardziel jakich malo) się wzruszył...:sorry2: w sumie się cieszę , ze im sie spodobało,ale nie sądziłam, ze tatko mój się "rozklei"...widac ,że tęsknota doskwiara im ...

no nic- ide coś jeszcze porobic, bo czas mnie nagli.

dobrej nocy

Dziolchy no co Wy,ja jeszcze nie do konca rozpakowana i nie wszystko przewiezione tyz ;-) Chodzilo mi o to z tym posprzataniem,ze no wiecie okna,szafki kuchenne,szafy-pomylam ,odkurzanie,podlogi i inne takie i wiekszosc rzeczy porozkladalam ale ciagle a lot to do;-)Ja nie taka predka jakby sie wydawalo :-D ale to i tak najrozsadniejsza przeprowadzka ever.Zawsze pakowalismy i przewozilismy wszystko na hura,a potem walka,bo nie ma gdzie sie ruszyc. Tak,jak teraz, zdecydowanie lepiej..:tak:;-)
Tichonek-fuksiaro!Ja tam lubie second handy :-p
kamcia-gratki Oliemu!Oby w nowym roku tez Was sie takie szczescie trzymalo:tak:
lubiczanko-3mam kciuki obys sie wyspala i Dominika wydobrzala :tak:

Ide lulac.Niedawno wrocilam,zezarlam i oczy sie kleja..Nie moge uwierzyc ze to ma ostatnia noc tutaj..:errr:

reklama
Ja wpadlam w rytm pakowania i cała trójeczka juz spakowana, jedynie kosmetyki dorzucic.:-) Mój P wie, że jak przychodzi czas pakowania to lepiej zejść mi z drogi a w szczególności jak pakujemy się będąc w Polsce bo w tedy nerwowa jestem.:sorry2: Więc jutro tylko obiad zrobić, z małą sie pobawić a wieczorem zrelaksować się potem wyspać i w czwartek przed poludniem sąsiadka nas powiezie.

Dzisiaj Zuzia tak dała mi popalić, że myślalam, że wyjde z siebie i stane obok.:wściekła/y: Cały dzień jęcząca, stękająca, co chwile popłakiwała. Wszystkie zabawki po salonie porozrzucane bo każda tylko na 5 minut. A najgorsze to to, że ja chcąc ja uspokoić tulałam, głaskałam, lulalam a ona w podziękowaniu po buzi mnie biła lub drapała i jeszcze sie przy tym cieszyła:wściekła/y::szok:. Widze, że rosnie na małą łobuzicę.

Gliwa cieszę się, że lot udany i dziadkowie zadowoleni z przyjazdu Igorka no i Waszego oczywiście
Lubiczanka trzymam kciuki oby nocka spokojna była:tak:
Kamcia ale z Was szczęściarze, passa trwa
Tichonek ty farciaro
Madbebe rozpakowana czy nie to i tak fajnie, że już na nowej chacie, oby dobrze się mieszkało
Margaritta fajny prezent, też myślałam o czymś takim. A co do "twardzieli" to mój tato też się ckliwy zrobił, a teraz jak ma kolejną wnuczkę to już całkiem a w szczególności jak już musimy wracać na wyspe po wakacjach.

Ide spać bo padam na ryjka
Dobrej nocki życzę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry