reklama

Mamy z Irlandii!!

Witaski. U nas dzis nocka do 3 kiepska, potem lepiej.
Wczoraj bylismy na urodzinkach w Play House bylo super.
Dziewczyny nie chcialy wracac.Szalenstwo istne:-))

Ach jak mam dobrze, ominely mnie w tym roku tlumy sklepowe bo nie chce w taka pogode ciagac dzieci zeby mi sie znow rozchorowaly.J robi wszystkie zakupy wiec mam luz:-D Siedze , popijam kawke i podgryzam krakersy z pesto roso mniam.
Ale wyrodna zona :-D noooo dobra, dobrego mam meza choc pyskaty i wyszczekany to jednak o nas dba :-D

reklama
Witam
Christmas party miałam bardzo udane:)))
I pospałam dziś do 13 , L zawiózł małego do szkoły więc luz..:)
Dom już w pełnie ustrojony, nasmażyłam naleśników jutro będe krokiety robić. Mufinki też zrobiłam (osttanio mam coś faze na nie:)

Od dziś mam wolne do 30 więc czas jest na gotowanie, sprzątanie itp a w piątek mamusia przylatuje na 4 dni:)!!!

Lubiczanko jak tam u lekarza??

Anieczka ładne imię, lepiej nie kracz bo jeszcze jakaś choroba was odwiedzi:) Oli ma kaszel od ponad 3 tygodni 2 razy byłam u lekarza i wybłagałam antybiotyk bo już nic mu nie pomagało, a się biedny męczył. No i mam nadzieje że coś będzie lepiej. Najlepsze jest to że my teraz też kaszlemy:/

Gliwa udanego odpoczynku.

Zmykam

Ale jestem zrypana jakbym spała ze 3 godziny :eek: na dodatek wszystko idzie mi jak krew z nosa, żadna robota mnie się dziś nie trzyma :baffled:
Dziś Marcel w końcu odwiedził Mikołaja, nawet dostał prezent od niego. Jestem pod wrażeniem bo nic a nic się nie bał, usiadł mu na kolanach, dał się przytulić :szok: Mamy zdjęcie na pamiątkę :tak:
M chce zabukować bilety na prom do Pl (po Nowym Roku), wiecie że wcale nie mam chęci jechać do Pl? :zawstydzona/y: zawsze się jakaś małpa znajdzie której się nie dogodzi, itp itd:confused2: Jedynie z czego się cieszę to z tego że jakąś furę dla dzidziusia sobie przywiozę :tak:

Wiesienka, super Asia wygląda :tak: Dzięki za cynka na ambassadora, ale dziś już nie jechaliśmy do centrum, szczerze to mam dosyć centrum :wściekła/y: pewnie z powrotem polubię w dniu wyprzedaży w Next :-D

Anineczka, na scanie wszystko było dobrze, ulga na serduchu straszna.

Lubiczanka, pamiętasz jak ja się pultałam jak Marcel dostał antybiotyk? :zawstydzona/y: bo jak dla mnie to on miał "tylko" kaszel, i nie wyglądał na tak obłożnie chorego co by antybiotyk zaaplikować. Ale jak widać coś musiał mieć na oskrzelach że lekarka zadecydowała tak a nie inaczej...
No z terminem wizyty dali czadu!! Zasrańcy jedni!!
Ja w swojej przychodni (:wściekła/y:) też mam odwieczny problem by przejść infolinię. Ostatnio się wycwaniłam i dzwonię bezpośrednio na komórkę do recepcji, omijając bździągwy na infolinii:-p:cool2:

Barmanko-ja z przygotowań świątecznych(oprócz ozdób)to mam zamówionego karpia w sklepie:PFajnie,że Mikołaja jednak udało sie wyhaczyć:)))
Kamcia,Gastone-ale Wam dobrze z tymi Waszymi panami:)))Choć na swego narzekać nie moge;)
Tichonek-przypomniałam sobie-miał torcika J...tzn chyba smaczny,bo nawet wziął do pracy 3kawałki(zawsze mu daje dla kumpla)i sam wtrąchnął...a Ty miałas torta?
No my po wizycie...Naczekaliśmy się,ale...generalnie nie ma tragedii-tzn jest antybiotyk,ale już sie obawiałam,że na oskrzelach cos jej"siedzi"-na szczęście nie jest tak źle:)Tak więc uspokoił mnie i odetchnęłam:)))Teraz męczę Małą,żeby nie usnęła(a jest naprawdę zmęczona)-może w nocy pośpi;)))

hello:-)
lubiczanko- wstydzila sie wlasnie, ostatnio tak ma, ale jak zobaczyla prezent to poszla, a potem juz tylko na rekach,
zdrowka dla Dadzi
barmanko- to Marceli odwazny, jak prawdziwy mezczyzna :-D
lece cos porobic, spokojnej nocki dla wszystkich chorowitkow i zabkujaych maluchow:tak:

Lubiczanko cale szczescie ze oskrzela czyste...
Kamcia no to mozesz poszalec z przygotowaniami swiatecznymi...ja wlasnie smaze krokiety optoczone w jajku i bulce i wrzuce do zamrazalki...
Szykuje sobie powoli do swiat,bo we czwartek,piatek i jeszcze w sobote mam Nille:crazy:...
zrobilam dzis bigos i sledzie w oleju i troche octu dodalam i jeszcze mam zamiar zaraz zrobic po Kaszubsku:)
Śledzie po kaszubsku - Przepisy kulinarne

mam juz pierogi na wigilie i a'la uszka:-);-)

kurde dzis po 16 strasnzie zle sie poczulam,jakies dziwne zimne poty na zmiane z uderzeniem goraca...polozylam sie na kanapie,zmierzylam temperature i mialam 37.5,do tego wsio mnie bolalo...zeszlam z kanapy o 22...nawet drzemka zlapalam..teraz czuje sie jak pijana-doslownie...chyba jakas grypa mnie bierze:wściekła/y:

reklama
Witam

zuzia obudziła się dzisiaj o 6:30 i jęcząca jest. Wczoraj jak wyszlam robić pazurki to P mowil, że mnie szukała i niespokojna była, nawet butli na noc całej nie wypila dlatego wstała wcześniej.:-(
Obiad mam z wczoraj więc pewnie wezme się dzisiaj za pakowanie, chociaż małej ubranka już popakuje;-).

Lubiczanka oby antybiotyk szybko pomógł
Ewelcia zdrówka
Z tego wszystkiego to już nie wiem co komu pisać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry