reklama

Mamy z Irlandii!!

kochane moje Szczęśliwego Nowego Roku kazdej z sobna !!!

ewelcia nie odpuszczaj :cool2:

lubiczanko omg - oby juz mu tylko lepiej było...

anineczko ta jaka szybka :szok: sprzedała, kupiła w ten sam dzien - szał. Oby Ci służyło:tak: zdrówko:cool2:

ja własnie Michael Angelo uwielbiałam:rolleyes2:

no to do siego roku !

reklama
Matko ruch jak w Rzymie!! Jak nigdy:-D
Ja leze pod kolderka i czekam na haslo schodzimy na dol :-D
U nas usypianie w trakcie.Nie ma tak latwo:-(

Wam zycze wszystkiego dobrego w Nowym Roku, oby byl lepszy od poprzedniego.Moj nie byl zbyt dobry i z wielka nadzieja czekam na poprawe:-) Bawcie sie dobrze!!!!

nie rocznica slubu była we wrzesniu a w sylwestra mamy rocznice oficjalnego związku :-p
wczesniej było mniej oficjalnie i mój uznaje ze to sie nie liczy :-pa dopiero od sylwka się liczy... (dziwak;-) )
a rocznica poznania się mieliśmy 2 miesiące temu :-) normalnie 19 lat znajomości nam pyknęło :-) jak miło pospominać..

o uciekam bo mąż napełnił kieliszki :-p

Witajcie w Nowym Roku:))))
z Dawidkiem lepiej:)uffff.
Posiedzieliśmy do 24:09 i nyny...i tak nie zamieniłabym wieczoru na kanapie z moim J na karnawał w rio:))))takie to nasze chwile-szykuje się coś wielkiego dla całego świata,a my wtuleni czujemy się jakby nikogo oprócz nas nie było,jakby nic nie istniało....echhhhh...Jeszcze raz wszystkiego naj Wam i Waszym Rodzinom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

witam w nowym roku:-)

u nas sąsiad na halloween odpalił fajerwerki a o 24 cisza:dry:wogóle nie było sylwestra:sorry:u was strzelali???

lubiczanka zdrówka dla Dawida:tak:jak sie czuje dzisiaj??temperatura spadła??

Witam się w Nowym Roku.
Mężowy wrócił do domu na 20 min przed północą, posiedzieliśmy do 1.30 :szok: czas jakoś tam nam szybko zleciał :cool2:

ViKamcia, łoo matko ile tych rocznic macie:shocked2::-) ja to z tych co zapominają i nie zwracają uwagi na takie terminy, jedynie co pamiętam to data naszego ślubu ;-) (w moje urodziny :-D).

Lubiczanka, dobrze że Dawidkowi się poprawiło.

Marta, u nas też cisz była :dry:

Ewelinka, i jak mężowy ubił tą pianę?:-)

Dobra ide troche chatke ogarnąć bo znajomi się na dziś zapowiedzieli:tak:

Witam się:-)
Szczęśliwego Nowego Roku:-)
Lubiczanko pięknie to napisałaś:-)I wiesz co?Mam dokładnie tak samo:-)Śmialiśmy się z P,że jak stare kapcie Sylwka na kanapie,przed tv z żarłem spędzamy ale ja też nie zamieniłabym takich chwil na żadne wielkie imprezy:no:
Ciekawe co to za cholerstwo wczoraj Dawidka dopadło?:sorry2:Najważniejsze,że już ok:tak:
Radek wytrzymał wczoraj do 00:30:szok::-DLeżał u siebie w łóżku i bajki oglądał,czekał na fajerwerki,których nie uświadczył:sorry2:Strasznie zawiedziony był:sorry2:Cisza o północy...A nie,przepraszam jakieś niedobitki gęby darły,ale sztucznych ogni niet:dry:
Ja posiedziałam do 2:00 i się zmyłam a P do 4:00 jakieś filmy oglądał:sorry2:Teraz odsypia,Radek wstał o 10:30,Matt godzinę wcześniej więc nie jest źle:-p....Ale chyba się legnę na drzemkę jak szanowny się wyłoni z sypialni bo mam piasek w oczach:-p
Gdzie Asieńka_r?:confused:
A w ogóle do większości z Was wysłałam eski z życzeniami jeszcze przed północą i nie podochodziło:wściekła/y:Wracają mi raporty,że błąd:dry:
Anineczko autko oblane?

Tichonku mam tak samo z sms-ami!!:eek:duzo osob wysylalo i siez przeciazona byla...
Od Anineczki dostalam ino-dzieki kochana...nawet czasu odpisac nie mialam od rana...z m powazna rozmowe mialam..
Barmanko smietanki nie bylo:no:...mezowy mnie wkurzyl wczoraj

milego dzionka

Bry noworocznie

Niech Nowy Rok będzie lepszy od poprzedniego a przynajmniej nie gorszy:-p

Jestem z Wami duchem, ale net nam ostatnio świruje i nie mam do niego cierpliwości:-p:no:, a Wy naprodukowałyście jak szalone:-p:cool2:

Gliwa dla Igorka zdróweczka

reklama
barmanko no ja tylko świętuję rocznice naszego ślubu , i sylwestra :-D hehe mąż zawsze dopowiada że to nasza rocznica ;-)
tej nieoficjalnej daty odkąd się wszystko zaczęło to nie pamiętam nawet bo po co :-p
ale i tak jeśli chodzi o daty nasze to mam pamięć dobrą...
jesli chodzi o urodziny czy imieniny rodziny i znajomych to musze zawsze moją mamę podpytywać bo wiem w jakim miesiącu ale dnia nigdy nie znam :-p
taka moja pamięć :-)
ewelcia w sylwestra mąż wkurzył.. oj nieładnie nieładnie :no: kopa mu zapodaj :-p żbey się w nowym roku poprawił hihi
martaF na hallowen .. nieźle..
u nas też cisza o 24 jak co roku.. a w większych miastach strzelali??? boże .. jak oni tu świetują Nowy Rok.. zero zadośći zero imprez tylko po pubach się bunkrują albo dyskotekach,.... masakra
lubiczanko to bardzo dobrze że z Dawidem lepiej :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry