Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Matko ruch jak w Rzymie!! Jak nigdy
Ja leze pod kolderka i czekam na haslo schodzimy na dol
U nas usypianie w trakcie.Nie ma tak latwo:-(
Wam zycze wszystkiego dobrego w Nowym Roku, oby byl lepszy od poprzedniego.Moj nie byl zbyt dobry i z wielka nadzieja czekam na poprawe:-) Bawcie sie dobrze!!!!
nie rocznica slubu była we wrzesniu a w sylwestra mamy rocznice oficjalnego związku
wczesniej było mniej oficjalnie i mój uznaje ze to sie nie liczy a dopiero od sylwka się liczy... (dziwak;-) )
a rocznica poznania się mieliśmy 2 miesiące temu :-) normalnie 19 lat znajomości nam pyknęło :-) jak miło pospominać..
Witajcie w Nowym Roku)))
z Dawidkiem lepiejuffff.
Posiedzieliśmy do 24:09 i nyny...i tak nie zamieniłabym wieczoru na kanapie z moim J na karnawał w rio)))takie to nasze chwile-szykuje się coś wielkiego dla całego świata,a my wtuleni czujemy się jakby nikogo oprócz nas nie było,jakby nic nie istniało....echhhhh...Jeszcze raz wszystkiego naj Wam i Waszym Rodzinom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Witam się w Nowym Roku.
Mężowy wrócił do domu na 20 min przed północą, posiedzieliśmy do 1.30 czas jakoś tam nam szybko zleciał
ViKamcia, łoo matko ile tych rocznic macie:-) ja to z tych co zapominają i nie zwracają uwagi na takie terminy, jedynie co pamiętam to data naszego ślubu ;-) (w moje urodziny ).
Lubiczanka, dobrze że Dawidkowi się poprawiło.
Marta, u nas też cisz była
Ewelinka, i jak mężowy ubił tą pianę?:-)
Dobra ide troche chatke ogarnąć bo znajomi się na dziś zapowiedzieli
Witam się:-)
Szczęśliwego Nowego Roku:-) Lubiczanko pięknie to napisałaś:-)I wiesz co?Mam dokładnie tak samo:-)Śmialiśmy się z P,że jak stare kapcie Sylwka na kanapie,przed tv z żarłem spędzamy ale ja też nie zamieniłabym takich chwil na żadne wielkie imprezy
Ciekawe co to za cholerstwo wczoraj Dawidka dopadło?Najważniejsze,że już ok
Radek wytrzymał wczoraj do 00:30Leżał u siebie w łóżku i bajki oglądał,czekał na fajerwerki,których nie uświadczyłStrasznie zawiedziony byłCisza o północy...A nie,przepraszam jakieś niedobitki gęby darły,ale sztucznych ogni niet
Ja posiedziałam do 2:00 i się zmyłam a P do 4:00 jakieś filmy oglądałTeraz odsypia,Radek wstał o 10:30,Matt godzinę wcześniej więc nie jest źle....Ale chyba się legnę na drzemkę jak szanowny się wyłoni z sypialni bo mam piasek w oczach
Gdzie Asieńka_r?
A w ogóle do większości z Was wysłałam eski z życzeniami jeszcze przed północą i nie podochodziłoWracają mi raporty,że błąd Anineczko autko oblane?
Tichonku mam tak samo z sms-ami!!duzo osob wysylalo i siez przeciazona byla...
Od Anineczki dostalam ino-dzieki kochana...nawet czasu odpisac nie mialam od rana...z m powazna rozmowe mialam.. Barmanko smietanki nie bylo...mezowy mnie wkurzyl wczoraj
barmanko no ja tylko świętuję rocznice naszego ślubu , i sylwestra hehe mąż zawsze dopowiada że to nasza rocznica ;-)
tej nieoficjalnej daty odkąd się wszystko zaczęło to nie pamiętam nawet bo po co
ale i tak jeśli chodzi o daty nasze to mam pamięć dobrą...
jesli chodzi o urodziny czy imieniny rodziny i znajomych to musze zawsze moją mamę podpytywać bo wiem w jakim miesiącu ale dnia nigdy nie znam
taka moja pamięć :-) ewelcia w sylwestra mąż wkurzył.. oj nieładnie nieładnie kopa mu zapodaj żbey się w nowym roku poprawił hihi martaF na hallowen .. nieźle..
u nas też cisza o 24 jak co roku.. a w większych miastach strzelali??? boże .. jak oni tu świetują Nowy Rok.. zero zadośći zero imprez tylko po pubach się bunkrują albo dyskotekach,.... masakra lubiczanko to bardzo dobrze że z Dawidem lepiej :-)