reklama

Mamy z Irlandii!!

A my mamy Sowietskoje Igristoje:tak::-D10E kosztowało:szok:Jak w Polsce w sklepie pracowałam to kosztowało jakieś 10 ale PLN:szok::-D:-D
Coś tam do żarła tez mamy:sałatkę i kurę po chińsku,plus ciacho i takie tam więc jak się bawic to się bawic...przed tv we dwoje:-D:-D

Dziewczynki...

Życzę Wam i Waszym bliskim ...
By zbliżający się Nowy Rok 2012 przyniósł radość z tego co jest, nadzieję na to co przed Wami, uśmiech i pogodę ducha na każdy nowy nadchodzący dzień.
A do tego ... skrzynki szampana
i ... Sylwestra do białego rana!
I ... pozwólmy sobie w pełni dostrzec piękno tego świata,
niech radosne chwile trwają całe dnie, miesiące, lata...

2012-1.gif

PS.: UWAGA!!!
Do wszystkich, którzy przysłali mi życzenia rok temu - niestety nie spełniły się!
Bądźcie tak mili i na ROK 2012 przysyłajcie mi raczej
pieniądze,alkohol albo bony do Tesco.:-D:-D:-D
Szczęśliwego Nowego Roku!!!

reklama
Chciałam wpaśc o północy i złożyc życzenia,ale tak sobie myślę,że nie wiem czy będę jeszcze w stanie byc na chodzie o północy....i nie chodzi o alko :-p

Tak więc kochane aby Nowy Rok spełnił wasze wszystkie marzenia,aby ludzie którymi się otaczacie nigdy Was nie zawiedli,a dzieci Wasze rosły zdrowo i szczęśliwie.
No i jeszcze każdej z Was życzę miliona w kieszeni,więcej nie bo by się w pupach poprzewracało :-p
Zdróweczka,zdróweczka i jeszcze raz zdróweczka.

A my mamy Sowietskoje Igristoje:tak::-D10E kosztowało:szok:Jak w Polsce w sklepie pracowałam to kosztowało jakieś 10 ale PLN:szok::-D:-D
!!
Co to takiehgo jest?gdzi9e mozna to kupic?
ja pierwsze slysze o takim cudzie:szok:
:-D
Anineczko gratuluej sprzedazy autka...faktycznie szybko poszlo...teraz czekaj na nowe...za 5min bedzie:-D:-D
pojawimy sie w srode jak nic sie nie zmieni...damy znac.

Zycze wszystkim udanego Sylwka i Szczesliwego Nowego roku

aaa no my mamy winko i szampana....i lasagne mrozona i jakies chipsy:sorry2::-pale zdrowo bedzie:laugh2:

Ewelcia autko już stoi pod domkiem :-)
Trochę mam stracha przed prowadzeniem bo sporo większy,no ale trza się nauczyc.
Zaraz chyba pójdę i obleję je szampanem,tak by się sprawdzał w nowym roku :-D

a tutaj nasz nabytek.
zlratw.jpg

a że Igristoje nie znasz? :szok::-D

Tichonek, Kiedyś to chyba Dorato było bardziej znane. Tutaj nie kojarzę czy widziałam tego szampana. A tak to Igrystoje tutaj zawsze piliśmy, bardzo smaczny mózgojeb :-D

Anineczka, ale mam nadzieję że milion euro życzysz nam a nie złotówek? :sorry2: Choć może niech będą te złotówki, bo faktycznie się w dupsku poprzewraca :-p:-D
A miałam już dawno zapytać, i jak zawsze wylatuje z łepetynki - jakim mleczkiem karmisz juniora, Aptamilem? I tak proforma dopytam, Twe dzieci nie miały skazy białkowej, tak?

Kasiuleczka, ja gdy myślę o tym 9 stycznia to białej gorączki dostaje w mig. nie wiem jak z Marcelem wytrzymać tyle dni! Niby to tylko 3 godziny dziennie, ale dziecko mi tak w domu nie szaleje.

Wiesienka, zdrówka dla Asi.

Ewelcia, jak tam kupiłaś bitą śmietaną?:-) Murzyna zaprosiłaś? :-)

Ja to bym spać poszła wcześniej...ale stary się pultał że jak wróci z pracy to mam czekać na niego :baffled: i co ja niby mam robić sama, samiusia przez tyle godzin, no co?:nerd: Murzyna brak, o bitej śmietanie nie wspomnę :no:

reklama
Barmanko oczywiście,że w euro.No bo nawet funt teraz tańszy od euracza.:-D

I tak,młody leci na Aptamilu.Jakoś tak już po raz kolejny,bo Matt też był na tym mleczku.

No i tak,moja dwójka była bez skazy,tak więc mam nadzieję,że teraz też ominie nas ta nieprzyjemnośc,jak i kolki puk puk odpukac nas omijały :sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry