reklama

Mamy z Irlandii!!

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM 2012 ROKU, SPEŁNIENIA MARZEN, ZDRÓWKA ORAZ ABYŚMY BYŁY RAZEM JAK DOTYCHCZAS
biggrin.gif

U NAS niezbyt ciekawie,Asia ma temp juz troszkę lepiej ale jednak, wiec Sylwka w domu:-(

reklama
co za urzadzenie potrzebujesz zeby moc przelac pieniadze komus na paypal?
to urzadzonko jest do mojego konta online;-)
Dzieki kobitki ha ha jak cos to bede was atakowac w sprawie paypala:-D

Ehhh dzis sylwester a ja wogole tego nie czuje, nie mam ochoty na nic, lekko chate ogarnelam, bylam w sklepie przewietrzylam sie i wlasnie usiadlam.
Szczesliwego Nowego RoKu i Szampanskiej zabawy zycze juz teraz bo nie wiem czy tu jeszcze zerkne.

Autko sprzedane.Ludzie to było bardzo szybka sprzedaż.
Zadzwonili,za 15 minut się pojawili,nawet auta M nie zdążył posprzątac :baffled::zawstydzona/y:
Kaskę szybko wręczyli i tyle ich widziałam.
No i teraz Lubiczanko zgadnij co mój M robi...donedeal :rofl2:;-)

Kasiuleczko ja też tego sylwka nie czuję..nawet szampana nie mam :szok:
Napiłabym się Igristoje czy jak to się pisze...

anineczko he he my tez narazie szampana nie mamy, bylam w super valu chcialam kupic, ale jakos w tej stercie ichniejszych kwasnych win nie znalazlam "szamponu":-D i wrocilam bez. normalnie obejrze tv i o 23.05 pojde spac no chyba ze ktos wleci niezapowiedziany:baffled:oby nie:baffled:

ja to nawet nie moge sie doczekac kiedy mloda do przedszkola pojdzie a to dopiero 9 stycznia nastapi. Wtedy mialysmy jakis rytm dnia i cos moglam wieczorkiem dla siebie porobic a teraz masakra az rano wstac sie nie chce, szczegolnie jak taka pogoda za oknem.

Ostatnia edycja:
Anineczko-mój J nawet jak już kupił se złomka to przegląda-to jakis nałóg normalnie:szok:Ale super,że tak szybko autko"poszło":)))
U nas też ani widu zabawy sylwestrowej....do sklepu dopiero pojedziemy(Młody śpi,więc nie wiadomo o której)-nic nie mamy-doooopa!!!

kasiuleczka ja też byłam w super valu no i był szampan tylko jeden , ale nie pokusiłam się na niego i kupiłam sobie sparkling wine :-p
bardziej wolę wina od szampana :-) za szampanem nigdy nie przepadałam :-p

no ciasto gotowe , sałatka , przekąski , krokiety się robią :-) i można świętować :-)

SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO 2012 ROKU WSZYSTKIM ŻYCZĘ :*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry