reklama

Mamy z Irlandii!!

witajcie
Kasiuleczka - właśnie miałam Cię zapytać czy uruchomiłaś opcję obsługi przez internet... bo bez tych numerków to ani rusz.

Mamina - hello!!

Dziewczynki jutro pewnie czasu będzie zero na kompa, więc miłego Sylwestra i Szczęśliwego Nowego Roku!!!! Dużo, dużo zdrówka!!!!!

reklama
kasiuleczka jezeli chodzi ci o kody jednorazowe to zostalo to juz zamienione na taki kalkulatorek i wystarczy zamowic przez swoje konto,przez internet:tak:

Marta chyba tak bo jak probuje zrobic transfer to pojawia sie to urzadzonko co masz w banku jak wprowadzasz pin. no i mi sie wyswietlajá dwie opcje ORDER i AcTivate NOW. ja robilam to drugie i tam wlasnie trza wpisac jakies numerki

Katrina no jak widac caly dzien dzis sie nad tym mecze.

kasiuleczka musisz to zamówic,to jest taki kalkulatorek w który wkładasz karte bankomatową i ci wyskakują właśnie takie kody do przelewów:tak:płacisz za to 5e:baffled:ale jest super,ja mam to od niedawna i jestem zadowolona:-)

co ty Marta aja sie wlasnie balam klikac na te zamowienie ze mnie skasujájak za zboze za to urzadzenie, zaraz tam klikne te Order i zobacze co mi wyskoczy. ha ha nie odchodx od kompa w razie wu...;-)

katarina masz taki sam avatarek jak MartaF no i się mi myla jak 150:dry::-D

sie nie znam na paypalu :sorry2:

Tichonkowa spokojna Twoja- Cię nawiedzę na bank w przyszłym roku:cool2::-D gratki za zakupy w dodatku udane ;-) ja tylko Miśkę w Zarze obkupiłam:dry: Niki nic nie trzeba .... oprócz zdrowia czego wszystkim zyczę :tak:

mamina helloł :cool2: się wtącaj :-D

barmanka wybierz sie do Ikea - fajnie tam jest :cool2::-D a jakie promocje:rolleyes2:;-)

no to jutra

chyba:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry