reklama

Mamy z Irlandii!!

Ewelcia ha ha no i lipa z tymi przelewami, okazlo sie ze nie dostalam jakis numerkow ktore wlasnie sa potrzebne do tych przelewow, musze pomaszerowac do banku grrr:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Lubiczanko ja juz tydzien nie wychodzilam z chaty bo ciagle leje u nas i wieje. juz na glowe dostaje jutro chyba sie przelece do polskiego sklepu ale to wszystko zalezy od pogody.

reklama
Jesssu jak mnie głowa rozbolała, pewnie mi ciśnienie skoczyło:baffled: pije Kopparberga gruszkowego , może przejdzie, jak nie to muszę sobie pilsa jakieś zapodać bo niestety ja z tych co jak z bólem głowy się spać położą to z bólem głowy wstaną :wściekła/y:

Ania, to co umawiamy się na 5-go? :tak: pisze publicznie co byś nie miała okazji się wymigać :-p
a nie będziesz czasem w Ikea? potrzebuję jedną rzecz:zawstydzona/y:

Ewelcia, no jak Ty możesz mówić że ludzi Ci brakuje, toż to ciągle czytam że tylko fruwasz gdzieś z koleżankami:-)

Ania ja tam sie bawie ale boczkiem, boczkiem.Moj J jest fotografem od 18 lat :-)
Moze za pare lat jak dzieciolki podrosna to sie pobawie :-)

To masz doswiadczenie i wiedze odnosnie fotografii pod reka...

wiecie co chyba mi ludzi brakuje?w sensie ze siedze tylko ostatnio w chacie i nie mam z kim za bardzo sie posmiac...dzis tylko na chwile wyskoczylismy do znajomych,ale zaraz trzeba bylo wraca bo Szym spiacy...

Oj tak zgodze sie z Toba ja poki co narazie tez nie mam z kim sie posmiac bo wszyscy w Polandii,szkoda ze daleko mieszkasz ...

Tichonku to zgadamy sie na gg :tak:
Barmanko moze byc i 5-tego pasuje J juz poinformowalam :-)do ikei poki co narazie sie nie wybieram ale wiesz u nas to niektore wyjazdy sa na ostatnia chwile wiec jak cos to bede dzwonic w razie jak bysmy jechali

Ostatnia edycja:
:zawstydzona/y:

Ewelcia, no jak Ty możesz mówić że ludzi Ci brakuje, toż to ciągle czytam że tylko fruwasz gdzieś z koleżankami:-)
"kolezanki":sorry2:
:dry:oj, te czasy minely:cool2:
:cool2::dry::cool2:...nie no mialam Nille ostatnio czesto,a z dwojka nie wychodze. Na leb mi pada jak chociaz na spacer z mlodym nie wyjde..a przeciez ostatnio leje i wieje...wyszlam z nim dwa dni temu i po pol.godzi.zlapal nas deszcz...
W prawdzie to chyba bardziej mnie ta pogoda dobija/./..

:ninja2:

Ania, to daj znać jakbyście wpadli do Ikea, taką matę potrzebuję :tak:
PATRULL Bathtub mat - IKEA

Ewelcia, a to trzeba było od razu mówić że to "koleżanki" :dry:
Ja ostatnio na takie "koleżanki" mam wywalone :cool2: i mi z tym dobrze jak nie wiem co :-D
A pogoda - fakt dobija jak cholera! Już bym wolała mróz który zamraża włosy w nosie niż te cholerne deszcze :growl:

Ewelcia ja juz nie wspomne kiedy ja bylam na spacerze takim dluzszym raz ze pogoda nie zacheca a dwa Lenka jeszcze nie doszla do siebie takze znam ten bol
a takimi kolezankami jak ja to mowie pseudo kolezankami to nie ma co sie przejmowac

Barmanko bede miala na uwadze

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry