reklama

Mamy z Irlandii!!

Lubiczanka, rajuśku obym jutro nie zapomniała włożyć szampana do lodówki bo lipa będzie :dry:

Aniaa, a bo na takie smutki shoping nie pomaga :nerd: przynajmniej ja tak mam...
Poprawy nastroju życzę.
p.s. kiedy nas w końcu nawiedzicie? Wiesz że my niebawem do Pl jedziemy i cooo?:oo:

Ewelcia, bezwstydnico Ty! :-p:-D bitej śmietany Ci się zachciewa :cool2::-p

Kasiuleczka,wiesz co....podam Ci mój numer Bank Of Ireland, jak nie możesz na tamten nr przelać kaski, to przelej na mój :-D:-D

reklama
Ewelcia poprawy nastroju zycze tez z checia bym posiedziala w domowym zaciszu ale zaprosznie dostalismy akurat juto kolega robi urodziny 30 takze zabawa 2w 1 ale szczerze powiem ze jakos nie mam humoru
Barmanko wiem wiem kochana juz tyle razy nas zapraszala odwiedzimy Was musze luknac kiedy J ma wolny weekend a dwa kiedy dokladnie wybieracie sie do Polski?jesli pisalas to przepraszam

Wlasnie rozmawialam Gliwa leza w szpitalu nawet nie wiem czy pisalam o tym :confused: Prosila aby Was serdecznie
pozdrowic
Kasiuleczko ja nie pomoge

Aniaa dostałam wiadomości,dzięki:tak:Tego drugiego numeru wcale nie miałam:zawstydzona/y:O której wybywacie jutro na imprezę bo P chce koniecznie jutro oddac Wam dekoder,tylko wpadnie,odda i wypadnie,nie będzie doopy zawracał...Powiedział,że nie może z długami w Nowy Rok wchodzic:-DA w ogóle to u nas też macie zaległą wizytę,o Margaricie nie wspomnę:wściekła/y:
A co się dzieje z Igorkiem?:szok:

Ania, jedziemy 15-tego. Więc zapraszamy w Nowy Rok, poniedziałkowego Banka, albo 8-go stycznia. W reszte jak wiesz Mario pracuje wieczorami, więc ewentualnie koło południa byśmy się mogli umówić.
Trzymam kciukaski za Igorka...

Kasiuleczka, nie ukrywam że ja również jestem noga z robienia przelewów w tutejszych bankach.. Najlepiej mi idzie z Multibankiem i z Allegro:)

Tichonku jak to wpadnie wypadnie nie nie Kochana jutro tak latwo nie bedzie :-Dskoro Twoj P ma wolne to przyjedzcie razem J co prawda do pracy jedzie ale 13-14 bedzie a Was tez nawiedzimy nie martw sie tylko musze jakis grafik rozpisac :-D
Kasiuleczko Tichonku otoz Igorek ma zapalenia oskrzeli z tego co wiem to najpierw lezeli na izolatce bo mial biegunke ale dzis jak rozmawialam z Gliwa to sa na normalnej sali,ma zwiekszona dawke antybiotyku i jest pokuty Gliiwa mowila ze nie mogli mu krwi pobrac z raczki szkoda mi malucha jak nie wiem
A co do do kolezanki mamy to sie dowiedziala ze jej mama ma nowotwora nerki...

Ania, jedziemy 15-tego. Więc zapraszamy w Nowy Rok, poniedziałkowego Banka, albo 8-go stycznia. W reszte jak wiesz Mario pracuje wieczorami, więc ewentualnie koło południa byśmy się mogli umówić.
Trzymam kciukaski za Igorka...

Moj w Nowy Rok pracuje :wściekła/y:pierwsza zmiane ma wiec nie wiem czy mu sie bedzie chcialo po pracy gnac ale zerknelam w magiczny kalendarz i 4-5 ma wolne wiec moze wtedy oczywscie jesli Wam pasuje
Kasiuleczka ja tez jestem noga z przelewami najlepiej to mi ida przelewy jak cos kupuje na allegro

4-ty odpada - ja pracuję.
5-ty może być.
A co z niedzielą 8-go?

A w ogóle to teraz się kapnęłam że pójdę do pracy jeszcze 2 (słownie: dwa) dni i mam 3 tygodnie bykowego :)))))))))))))))))))))))))

Witam.
Ania dzieki za cynk ale do tkmaxa nie dotarlam:-(
Biedny Igorek...

Vikamcia trzeba bylo zaczepiac :-D

Dzis zaliczylam u nas pennego i mile rozczarowanie.Kupilam sporo ladnych rzeczy.U nas tak smiesznie przeceniaja rzeczy ktorych nie bylo do kupienia.Wyciagaja gdzies z lamusa.
I kupilam fajne poncha dziewczynkom przrcenione o polowe.A juz wczoraj w Limericku mialam je kupic , ale tam nie byly przecenione.Zaoszczedzilam hihi

Ania widze ze sie za fotografie wzielas?

reklama
4-ty odpada - ja pracuję.
5-ty może być.
A co z niedzielą 8-go?

A w ogóle to teraz się kapnęłam że pójdę do pracy jeszcze 2 (słownie: dwa) dni i mam 3 tygodnie bykowego :)))))))))))))))))))))))))

8 J pracuje na druga zmiane:wściekła/y:
to sie wybyczysz :-D

Witam.
Ania dzieki za cynk ale do tkmaxa nie dotarlam:-(
Biedny Igorek...

Vikamcia trzeba bylo zaczepiac :-D

Dzis zaliczylam u nas pennego i mile rozczarowanie.Kupilam sporo ladnych rzeczy.U nas tak smiesznie przeceniaja rzeczy ktorych nie bylo do kupienia.Wyciagaja gdzies z lamusa.
I kupilam fajne poncha dziewczynkom przrcenione o polowe.A juz wczoraj w Limericku mialam je kupic , ale tam nie byly przecenione.Zaoszczedzilam hihi

Ania widze ze sie za fotografie wzielas?
To zakupy udane super ja juz nie pamietam kiedy bylam w pennym jakos nie podrodze mam
A co do fotografii tak wzielam sie chcialam kiedys za to sie wziasc ale odwagi nie mialam a teraz postawilam wszystko na jedna karte :tak:A Ty co?tez przeciez sie bawisz czy nie?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry