reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Helloooo!:-) Ja za to jak nigdy po wyprzedażach nie łaziłam tak w tym roku latam jak szalona:-DP i Radek mają mnie już dośc:zawstydzona/y::-DI u nas w pawilonach i w Północnej byliśmy,wczoraj Ikea,dziś Blanch (tak Margaritta ludzi jak mrówków:-D)Mam kurtkę z Debanhamsa Chocolate faux fur hood padded coat - Coats - Coats & jackets - Women - ,sweter i coś ala kiecka z New Looka,inny sweter i rękawiczki z szalikiem (nie pamiętam skąd:eek::-D),Radek dwie pary adidasów przyrobił:-)Ale jeszcze mam niedosyt:dry::-DTzn.adidasków szukam i jakiejś bluzeczki jeszcze:sorry2:
No i chcemy Mattowi spacerówkę kupic typu parasolka więc szukam i się nie mogę zdecydowac:baffled:
Pewnie niektóre z Was widziały na wątku socjlanym,że dokładnie w wigilię dostaliśmy FIS-a z całym wyrównaniem
za 24 tygodnie:-):-)
:-)Ale prezent na święta:-):-)
Anineczko
to te Irlandki jakieś takie "rozmemlane" chyba biorą te przeciwbólowe:-DJa też nic a nic nie brałam:no:Ba,Margaritta widziała,że jak tylko ona wpadła w odwiedziny (a była pierwsza;-))zostawiłam ja z Mattem i poleciałam się kąpac:tak:I w ogóle zaraz po porodzie pytałam kiedy mogę do domu iśc:-pI tak jak Ty wyszłam na drugi dzień po,na co mam leżec w szpitalu?:confused:Dużo przyjemniej i szybciej się w domu dochodzi do siebie:tak::-)
Aniaa pisałam Ci życzenia świąteczne a wczoraj przyszedł raport,że nie dostarczono:dry:Pewnie już nie używasz tego numeru:sorry2:Ile sesyjka u Ciebie?:rolleyes:
Wiesienko
i ja już dopatrzyłam linka u Ciebie.Widziałam krótki reportaż o tej dziewczynce w jakichś wiadomościach,straszne co ich spotkało:-(Jej mama tak płakała,że wolałaby aby ją Bóg doświadczył a nie taką kruszynkę:-(Będę i dziś oglądac:tak:
Lecę dzieci kąpac...

Ostatnia edycja:
Hejo
Widze też zakupowo u Was, ja też sobie kupiłam kilka ciuchów.
Lubiczanko roboty ułatwiają życie:) Już sie nie moge doczekać mojego:))
Anieczko good women, super że sobie radzisz:)
Dobranoc

Nooo to krew mnie zalewa jak czytam ze wam sie udalo fajne zakupki zrobi.
Ja to jakiegos pecha mam.Wybieram sie raz na ruski rok na caly dzien i lipa.Kupilam dzis az 4 bluzki dla dziewczyn.No wooow:-( A bylam wszedzie.Duzo ciuchow na wiek od 0 do 12 miesiecy i dla chlopcow i dla dziewczynek.
Ale dla moich nedza!!! Jak juz cos bylo to jedna sztuka!Sobie nic bo nawet nie szukalam.
Ale tak strasznie nie lubie zakupow ( a uwielbialam) ze dzis stwierdzilam nigdy wiecej.
Ja jestem zdecydowanie internetowa.Tyle fajnych rzeczy udalo mi sie kupic i na tym poprzestane.Siedze w ciepelku klikam,szukam,wyszukuje i sprawia mi to radosc:-)Poza tym moje dziewczyny zdecydowanie nie lubia sklepow, Max tragedia.Ciagle jeczy ze go nogi bola.Zadna przyjemnosc:-(

Tichonku podziel sie ze mna tym Fisem:-p...ja bylam w niedziele,ale tez nic nie upolowalam,jedynie tylko taka jakby tunikie w next i tyle/...

Anineczko nieurabiaj sie tak...super zemaluch grzeczny...moze was w przyszlym tyg nawiedzimy,skoro Twoj mezowy do 9stycznia ma urlop...w niedziele nie damy rady niestety...ale moze w poniedzialek sie wprosimy:-p:-p:-p :-p jutro bede wiedziala kiedy mam wolne;-)

Czeeeeść:)
Wyobraźcie sobie wstałam....10minut temu:-D:-):tak:J po 6tej wziął dwa Maluchy ,zamknął drzwi i...obudził mnie śniadankiem podanym do łóżka:)))))Ale tak to ja mogę żyć;)))
Kamcia-no właśnie wiem-zaczynając na placuszkach np. po surówy,ciacha i kremy:)))
Ewelciu-jak to kiedy Ty masz wolne???
Tichonek-wow-to baaardzo przyjemny prezent od państwa dostaliście:)super,że sie w końcu doczekaliście:)
Madbebe-jak znajdziesz chwilkę to napisz jak Ci się mieszka:)
Gastone-żartujesz?w "naszym"pennym były przepiękne komplety na 12-18mies...nawet ze dwa(niestety różne,bo chętnie bym się podzieliła)kupiłam-i tak zapakowane poczekają sobie troszkę...ale jak się wyrwę nastepnym razem i coś wylookam,to może zadzwonię do Ciebie ,opiszę i kupię jeśli wyrazisz taką chęć:))))i tak pewnie za niedługo się zobaczymy;)
No pełznę-po takim długim leżakowaniu leń ogarnia;)Miłego dnia Wam

Lubiczanka ja kupuje na 18-24 i 2-3 latka.W zeszlym roku nakupowalam na 12-18 wiec mam.
.Ale sie mna nie przejmuj :-D Bede zagladac do naszego penego bo oni teraz beda ciagle cos wyciagac.
Wiec sie cos uzbiera.

A wogole dzien dobry.Na zakupy chyba dzis jakies pojade zywieniowe (blee)
Trzeba cus kupic bo pusto.Pierwszy raz nie zostaly mi tony zarcia.Mialam akurat:-)

Lubiczanko a no wolne...:-pkochana chodzilo mi o Nille,bo jak mam ja od 13:30 do 16:30,albo jak dwa dni temu do 18:30 to mam rozwalony caly dzien:cool2:...

ja mam chetke na zakupy,ale samotne...tylko dzis to nie wchodzi w gre,znow mam dwoje dzieci,chociaz m w domu,moglby z nimi siedziec,ale on zwariuje:cool2::-D

milego dzionka zycze

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry