reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
witam
ale Wam dobrze z tymi zakupami ja to dopiero pojde jak padac przestanie.
gastone a ja zrobilam malo a i tak dzis salatke wytrzasnelam i karpia. W wigile mi sledx zaszkodzil( a zjadlam doslownie 3 male kesiki) i od tej pory jem malutko chyba mniej niz Oliva bo jak zjem wiecej to zaraz zalodek mnie dusi i gardlo pali. ha ha dziwne ze od slodyczy tego nie mam:-D

Hejoo,
z młodym dziś na kulkach byliśmy. Płakał jak wychodziliśmy, bo nie chciał do domu wracać :baffled::-D Jutro może na zamki dmuchane pojedziemy:tak:
Na Nowy Rok zrobiłam już sałateczkę (z zupek chińskich, więc musi się przegryźć), w zamrażalniku mam makowca, bigos, kapuste z grochem - dobrze że pomroziłam bo by się nie zjadło przez święta. Tylko jeszcze Izaurę upiekę, no i mam chętkę na zimne nóżki :zawstydzona/y: ale to muszę zrobić bo te ze świąt ktoś bezczelnie wyjadł:szok::-D
Sylwek mój zapewne w łóżku będzie, mężowy pracuje na drugą zmianę, teoretycznie powinien być w domu przed północą ale z tą jego szefową "eurosiówą" to nigdy nie wiadomo :baffled: (czyt - jak będą ludzie w restauracji to nie zamknie po 11). Nawet szampana sobie nie kupował bo całego sam nie wypije, śmiałam się że do mojego Picolo doleje mu szota wódki i będzie git:-D:-D

Witam

Aniaa pisałam Ci życzenia świąteczne a wczoraj przyszedł raport,że nie dostarczono:dry:Pewnie już nie używasz tego numeru:sorry2:Ile sesyjka u Ciebie?:rolleyes:
Tichonku pisalam do Ciebie na gg ale nie wiem czy wiadomosci dotarly bo mi cos net szwankuje:wściekła/y:numeru nie zmienilam mam takie jakie mialam oba
Lubiczanka do mnie tez dopiero dzis dotarlo ze jutro Sylwester J mi uswiadomil pytajac czy mam kreacje :szok:
Gastone fajne sa spodniczki tutu w tk maxie :tak:
My dzis pojechalismy na zakupy J chcial mi poprawic humor ale i tam mi nie poprawil caly czas mysle o Igorku i o kolezanki mamie

Spokojnego wieczorku

tiiaaa ja nawet picolo nie mam w lodowce.ino jakies winko by sie znalazlo...ale kompletnie nie mam ochoty na nic,jakiegos dola dzis zalapalam...
Nic nie szykuje na Sylwka...zrobie tylko dla siebie i dla m deserki...;-)i musze kupic duuuzo bitej smietany coby nam na caly wieczor wystarczylo:cool2::rolleyes::zawstydzona/y::-p.....

asienko R witaj :-)
jak tam w szkole się pracuje?? fajnie??? :-)

gastone co racja to racja.... w Ennis nie mają się czym popisac nbo a aj do Limerick mam trochę dalej niz Ty ... wiec też nie jeżdżę za często ;-)
a wogóle miałam Ci pisac kiedyć widziałam Cię w Ennis raz ale nie wiedziałam nawet czy zagadac czy nie zagadywac :-p bo tak osobiście to się jeszcze nie znamy... a wyskoczyć na ulicy do kogoś to też trochę głupio :-p

barmanka narobiłaś mi chęci na zimne nóżki !!!

jutro sylwiester ja już upiekłam ciasto na tą okazję.. jeszcze zrobię jakąś sałatkę , przekąski ... i mogę zasiąść przed tv i oglądac jak w pl świętują :-p
my będziemy w domu z dziećmi.. wszyscy znajomi pracują...
wiec zadnych planów.....

o szampana zmrozić :-) to jest to ...
ja już sobie będę mogła wypić tadam.... jakoś ten sylwek obejdzie :-p

kobitki powiedzcie mi prosze jak sie robi przelewy przez internet w AIB banku, no masakra siedze juz od poludnia i mi sie nie udaje, a chce przelac kase z banku na konto paypal- robila to ktoras? bo mnie juz tu trafiaaaaaa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Kasiuleczko-ja robiłam...na koncie pay pala wpisujesz top account oni Ci podają adres banku,na który masz przelać kaskę,a w tytule wpisujesz numer,który Ci podają(zaraz po wciśnięciu tego top account)...mam nadzieję,że Ci się powiedzie wreszcie:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry