reklama

Mamy z Irlandii!!

Aniaa P mówi,że mnie nie zabierze:hmm::hmm::no::-D
A tak poważnie to on chce tylko oddac co nie nasze a ja w tym czasie zrobię coś w domu na wieczór,który spędzamy na białej sali:-DJakąś sałatkę sklecę czy cuś:sorry2:P ma wolne do 2-giego włącznie ale widzę,że J pracuje:dry:Jakby mu się jednak chciało po pracy do Swords wrócic w Nowy Rok to zapraszamy:-D...Albo 2 stycznia :confused:Jak J pracuje?
Pozdrów GLIWĘ i przekaż jej życzenia szybkiego powrotu do zdrówka Igorka:tak:Bidulek malutki:sorry2:

reklama
Barmanko-no nie zapomnij(tego normalnego mrozimy od roku;)))
Gastone-super,że udało się natrafić na okazję:)
Tichonek-to ci P-zabrać żonki nie chce;)))
Aaniu-uuuu-gdzie balujecie?Przekaż Gliwuni szybkiego powrotu do zdrowia Synka:)a to pech-sam fakt pobytu w szpitalu kiepski,a co dopiero na wyjeździe:(
Ewelcia-zaproś sąsiada na sylwka-bita śmietanka i czekoladka;)))))))))))))))))))))))

Aniaa P mówi,że mnie nie zabierze:hmm::hmm::no::-D
A tak poważnie to on chce tylko oddac co nie nasze a ja w tym czasie zrobię coś w domu na wieczór,który spędzamy na białej sali:-DJakąś sałatkę sklecę czy cuś:sorry2:P ma wolne do 2-giego włącznie ale widzę,że J pracuje:dry:Jakby mu się jednak chciało po pracy do Swords wrócic w Nowy Rok to zapraszamy:-D...Albo 2 stycznia :confused:Jak J pracuje?
Pozdrów GLIWĘ i przekaż jej życzenia szybkiego powrotu do zdrówka Igorka:tak:Bidulek malutki:sorry2:

A to nie dobry :-p2 pracuje akurat mu sie trafila pierwsza zmiana dopiero ma wolne 4-5stycznia pozniej 9 i weekend 14-15

Aaniu-uuuu-gdzie balujecie?Przekaż Gliwuni szybkiego powrotu do zdrowia Synka:)a to pech-sam fakt pobytu w szpitalu kiepski,a co dopiero na wyjeździe:(
Balujemy u sasiadow dobrze ze daleko nie trzeba isc tylko na druga strone ulicy przejsc i jestesmy na miejscu:tak:tak jak pisalam znajomy mial 23 grudnia urodziny 30 wyprawia dopiero teraz wiec Sylwek i urodziny za jednym zamachem ale co to za Sylwek troche posiedzimy bo moj J ma do pracy na rano na 5 rano :szok:a z drugiej strony nie che mi sie isc jakis humor mam do bani

Ania, a 2-go w Nowy Rok?
Wybyczyć to ja bym się wybyczyła ale nie w Pl :no:
Pracuje ,pracuje jak cos to sie zgadamy na gg bo tutaj zaraz bede dwie strony
To gdzies wyskoczcie w Polsce:tak:
Ja to mam nadzieje ze w marcu-kwietniu sie bede byczyc w Hiszpani jak mi mezowy obiecal :-)no ale coz czas pokaze

Kasiuleczka,wiesz co....podam Ci mój numer Bank Of Ireland, jak nie możesz na tamten nr przelać kaski, to przelej na mój :-D:-D
to ja nieskromnie dodam ze mam konto w AIB i wtedy Kasiuleczce bedzie naprawde latwo przelew zrobic
:cool2:

Kasiuleczko w razie jakichkolwiek problemow daj znac albo dzwon...pod 0700:cool2::-D:-D:zawstydzona/y::-p:-D
Ewelcia-zaproś sąsiada na sylwka-bita śmietanka i czekoladka;)))))))))))))))))))))))
heheh dobre...na to nie wpadlam...ale jaki bylby super kontrast:cool2:
:-D

wiecie co chyba mi ludzi brakuje?w sensie ze siedze tylko ostatnio w chacie i nie mam z kim za bardzo sie posmiac...dzis tylko na chwile wyskoczylismy do znajomych,ale zaraz trzeba bylo wraca bo Szym spiacy...

A to nie dobry :-p2 pracuje akurat mu sie trafila pierwsza zmiana dopiero ma wolne 4-5stycznia pozniej 9 i weekend 14-15
4,5 i 9 mnie nie urządza bo P pracuje od rana do wieczora praktycznie od poniedziałku do soboty:baffled:Myślałam,że po Nowym roku będzie spokojniej ale P mówi,że zapowiada się dalej taki zapierdziel jak ostatnimi tygodniami:dry:Czyli soboty raczej też będzie pracował,ale może troszkę krócej:sorry2:Tak czy siak 14-15 to już brzmi obiecująco:-):tak:Też się na GG dogadamy jakuś:-p
Spadam bo P coś podchody robi,jakieś plany ma wobec mnie czy co?:rolleyes::-p:-D:-D

reklama
to ja nieskromnie dodam ze mam konto w AIB i wtedy Kasiuleczce bedzie naprawde latwo przelew zrobic
:cool2:

Kasiuleczko w razie jakichkolwiek problemow daj znac albo dzwon...pod 0700:cool2::-D:-D:zawstydzona/y::-p:-D
heheh dobre...na to nie wpadlam...ale jaki bylby super kontrast:cool2:
:-D

wiecie co chyba mi ludzi brakuje?w sensie ze siedze tylko ostatnio w chacie i nie mam z kim za bardzo sie posmiac...dzis tylko na chwile wyskoczylismy do znajomych,ale zaraz trzeba bylo wraca bo Szym spiacy...
A co ja mam powiedzieć????????????????????????????normalnie jeszcze trochę to po wyjściu z chaty beda mnie palcami wytykać-o dzicz wyszła:/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry