reklama

Mamy z Irlandii!!

u nas też większość dnia wiało-jak na sabat czarownic:/
Aaniu,Ewelciu-rover 200...taki do przemieszczania się ino:zawstydzona/y::sorry2:
Barmanka-dziś nadrobiłam zaległości...w szfie zawisły dwie tuniczki i płaszczyk sobie kupiłam:))))

reklama
witam wpadam pogratulowac anineczce :-)
buziaki dla dzielnej mamusi.. jak to szybko zleciało :Szok:

no i teraz bna spokojnie pójdę sobie nadraboać bo po powrocie z pl to już zapomniałam o forum całkowicie..
jeszcze przy świętach to już wogóle czasu nie było..
wytłumaczyłam się więc zmykam :-p mam nadzieje że wyczytam coś ciekawego :-)

Hejoo,
wczoraj pojechaliśmy na Dublin’s 7Up Winter Wonderland in Royal Hospital Kilmainham, Ireland 2011. Ice Skating, Christmas Festival, Circus and Markets.
powiem Wam że jak dla mnie to lipa :baffled: z Marcelem nie było tam co robić....
Więc pojechaliśmy na Blencha połazić po sklepach, w końcu kupiłam sobie wagę kuchenną :tak:

Aniaa, zniknęły Ci suwaczki z wiekiem dziewczynek:dry:
Szalejesz widzę z fotkami :tak: suuuper focie!

Katrina, a Ty paciemu zlikwidowałaś fotkę swą z avatorka? heeee?

Lubiczanka, gratki za zakupki.

ViKamcia, łel com bak :tak:

Jesuuu niech mi któraś kopa sprzeda bo mi się nic robić nie chce :baffled: dodam że siedze w pidżamie, szlaforku, z nieumytą paszczą :cool2:

ooo a co tu tak pusto?
Czyzby was gdzies wywialo?,bo przeciez wieje dzis strasznie..:baffled:

Barmanko i jak ogarnelas sie juz?

ja dzis jakiegos powera mialam od rana,bo nawet kopytek sporo zrobilam...i chate posprzatalam,a teraz zasiadlam,coby odsapnac....

witojcie, ja dzis w domu mialam leciec na wyprzedaze ale taka pogoda ze nosa mi sie nie chce wystawic z domu,
barmanka- dzieki za cynk tak sie wlasnie zastanawialam jak to wyglada ale skoro lipa to :-(

dziewczyny dzis o 21.30 w Sprawie dla Reportera bedzie reportaz z Natalka- naszych przyjaciol ze Slaska, ktorzy maja chora corke ma zespol Aperta, pierwsza operacje ma miec 8/02/12

wiesieńko-no ja już jakiś czas temu sobie zakodowałam w głowie dzisiejszą datę-bo pod suwaczkiem nie da się nie zauważyć:)
Ewelcia-u nas też"halny"szaleje:)
dla mam pampersujących dzieci!!!!!!!!!!!!!!W tesco jest promocja na pampersy mega paczki za 8.74!!!!!!!Nie te pomarańczowe!!!!!!np. 4ki-112sztuk:))))))))))

ewelcia w pl jak to w pl . dla mnie już to nie to samo co kiedys... :/
dziwnie byo ... wsyztskio drogie:-p
no i nuda.. znajomi się porozjeżdzali , pozakładali rodziny .., wiadomo..
rodzinkę się odwiedziło :-) pozałatwiało sprawy i wszystko...;-)

ale u nas pogoda do baniuli :/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry