• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Irlandii!!

witajcie
Zaglądam ja sobie spokojnie i cóż widzę....???

Anineczko - GRATULACJE!!!!!!! Mały super punktualny - miał być "Bożonarodzeniowym szczęściem" i jest!! Dużo zdrówka dla Was i szybkiego powrotu do formy!

reklama
witajcie
J autko kupił:/taki bzyk,ale do pracy mu starczy:P
też sklepów kilka zaliczyliśmy(w Naas),ale jak z dziećmi chodzę to one marudzą i nic ciekawego nie kupiliśmy:(((
Miłego dnia

Hejo, dojadam resztki makowca :tak:
Dostałam cynka że w H&M i Zarze są przeceny na ciuszki dzieciowe. Ja chyba nie ide, na Marcela mam wszystko, a na najmłodsze bobo nic nie kupuje.

Lubiczanka, szkoda że zakupy się nie udały. Ale z ogonem w sklepie to nie dziwie się że nic nie mogłaś wybrać.. Ja też wolę sama chodzić, ewentualnie z koleżanką. A jak mam iść z Marcelem to białej gorączki dostaje.

Miłego dnia dziewczynki.

Barmanko pieklas makowca z "mojego"przepisu?jesli tak to jaki Ci wyszedl?
Lubiczanko chwal sie co to za autko:-)...zamiast szwedac sie po Naas trzeba bylo do nas wpasc:):wściekła/y:;-)

zastanawiam sie czy gdzies snieg nie spadl,bo zimne powietrze i troszke jakby snieg z deszczep padal...
jaka macie pogode?

a tak w ogole to dzien dobry:-)

Ewelcia tak z Twojego przepisu, ciasto w smaku pycha, ale źle go trochę zawinęłam i się rozlazł pośrodku wrrr. Ty masz taką specjalną blaszkę (małą, wąską, długą)? No i nie wspomnę że jakiś pajac przestawił mi temperature w piecu gdy się piekł i się troszku zjarał po wierzchu :cool2:
U nas też coś siąpi ale stawiam że to deszczyk popaduje...

W ogóle lipne te święta bez śniegu :eek:

A bo koleżanka mi powiedziała że w tej blaszce jest lepiej :sorry:
Śledziki dobre, słodkie. Ale tak jak się spodziewałam - sama musze je zjeść bo mój m ma długie i kręcone zęby na śledzie:eek:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry