reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Mamina-witam:)chodzi o konto w AIB:)
Kasiuleczko-ja też co niceco o PP wiem;)))))
Ale się na wieczór rozszalały
Marta-mnie tez się avatarek pomiksował-teraz widzę nowy...muszę się przyzwyczaic:)
Margaritta-gdzie jesteś jak Cię nie ma?Przyznawaj mi sie tu zaraz gdzie co i jak...chyba w ikei;))))
Ewelcia-juz mi ślinka cieknie;)))))))))))))))jakby co też mam bitą śmietane;))))))))))))
UCiekam-a Wam miłej nocki!!!!

Dobry wieczór

ruch jak w kościoleee tutaj:-D

a czy ja tutaj dziś byłam? Bo już nie pamiętam
ledwo na oczyska patrzę,tylko kupki,srupki i pieluchy :cool2::-D
się ma co się chciało,ne?

Obwieszczam,że Wolfia żyje,widziałam ja ją na własne oczy,herbatkę z nią piłam :-p;-):-D
Dziękuję Wolfia za miłe odwiedzinki i za prezent dla maluszka :tak:

Czytam co u Was,ale oczy mi się kleją,jakieś paypale...ja to staroświecka jestem i takie cuda techniki nie dla mnie,ledwo co się połapałam z kontem online mojego banku,a reszta to dla mnie czarna magia.

mówicie o "koleżankach" ?taaakie są? eeee tam,olac je.

o czym to jeszcze czytałam..?

AAA Gliwa zdróweczka dla Igorka.Ludzie taki maluszek i zapalenie płuc.Oby szybko wyzdrowiał!!

Mamina witaj i wtrącaj się,a co tam ;-) a gdzie mieszkasz? Napisz coś o sobie :sorry2:

Czy ktoś wspominał o sylwestrze z sąsiadem? Czarnoskórym? wow!!

Ewelcia zapraszamy,zapraszamy!!
My głodni gości teraz bo tak jak i wy,uziemieni w domciu.Jobla idzie dostac :baffled:
Ja dopiero 2h temu zajarzyłam,że jutro sylwester.
Wow,dobrze,że w tv sylwek będzie godzinę wcześniej,to może zdążę obejrzec zanim padnę...
ale,ale właśnie patrzę na barek i stoi tam żubróweczka....chyba się jutro skuszę na drineczka.Oho,jak nie padnę po umoczeniu dzioba to będzie sukces,w końcu 40 tygodni nie piłam :-D

O wyprzedażach się nie wypowiadam bo nie zaznałam w tym roku.
Ja wyprzedaję,moje jeżdżące żelazko :-D i chcemy kupic coś większego,tak więc rozglądam się za takimi promocjami :tak:

Aaania83 główka do góry kochana,wiem,że choroby się panoszą,ale najważniejsze,że ty masz zdrową rodzinkę.

Barmanko i jak ból głowy przeszedł? Ja w ciąży z poprzednią dwójką miałam tygodniowe bóle głowy,masakra.Jeremiasz mnie jakoś oszczędził.

Margaritta Cię i Twą rodzinę również zapraszam na kawcię i ciasteczko.;-)

Lubiczanko jak się miewa piękna osóbka o wielkich ślicznych oczętach? ale się nasłodziłam uuuhuuu....no ale sama prawda.Dominiczka ma takie oczyska,że tylko się zakochac :shocked2:
Buziaki dla Twixika i reszty ferajny.Jak się autko J sprawuje?

dobra,wybaczta,ale idem.
Młody wlał w siebie ogromną ilośc mleka to może pośpi w nocy.Bo wczorajsza nocka woła o pomstę do nieba (mówiłam Lubiczanko,że niedługo nie będziesz samotna w tych nockach) zasnęłam chyba o 5 nad ranem dopiero.M śpi sobie w najlepsze w living roomie i tak chrapie,a mnie szlak trafia,bo było umówione,że jak on na urlopie to wstajemy na zmianę,wiem,wiem,że choroba nie wybiera,ale czemu akurat po moim porodzie? WHY?

good night :-)

Dzień dobry:)
Anineczko-unormuje się z nockami-zobaczysz:)))a posta walnęłaś,że hej:szok:dominiczka o chorobie najwyraźniej już zapomniała,ale i tak nocki to już "nie to co kiedyś"...;))))Kolejnej przyszłej synówce słódź,a co?Ja Twym najmłodszym też jestem zachwycona-maleńki,bezbronny Skarb...a,że przystojny będzie wątpliwości nie ma-wystarczy na Rodziców i Braci spojrzeć:tak:
Marta-atwarzaj swój,stwarzaj;)))
Katrina-a Ty się tak nie przejmuj-nawet jeśli celowo taki własnie byś wybrała,to co z tego:tak::-)
Miłego dnia drogie Panie...jakbym nie wchodziła to,życzę oby Sylwester wyglądał tak
images
a jutrzejszy dzień nie tak
images
SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Margaritta, ja nie lubię Ikea, jadę jak muszę, nic tam kurka znaleźć nie mogę :baffled: to nie jest sklep dla mnie "do połażenia" tylko po konkretne sprawunki :sorry2:

Mamina, witaj.

Anineczko, oj biedna Ty..

Bosz jaka ja zakręcona, pisałam Wam wczoraj że jeszcze 2 dni pracy mi zostały...:sorry2: tjaaa w dupce mi się poprzewracało :-D 5 dni zostało :zawstydzona/y: ale też tragedii nie ma prawda?:-)
Umówiłam się już do stomatologa, i do mojej kochanej fryzjerki juuupi:tak::tak:

reklama
Witam

piję kawusię.
Wyspałam się :blink: i czuję energię,zaraz ją spożytkuję na sprzątanko.
Jakieś zakupki trza zrobic,soczek jabłkowy do żubróweczki trzeba zakupic.

Ewelcia pewnie,planów jak na razie nie mamy ;-)

Lubiczanko aaaa tak,synowej trza czasem posłodzic,moja teściowa też mi słodzi,a co tam.;-)
Tobie również Szalonego Sylwestra życzę, nie spij się tam ;-):rofl2::-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry