Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

A biedni irole we wszystko uwieza....
wyznaje zasade, ze skoro istnieje mozliwosc zmniejszenia bolu, to czemu z tego nie skorzystac
Dzisiaj pancake tuesday....chcialam robic nalesniki ale A i tak idzie do pracy wiec mi sie odechcialo smazenia:-) Za to mam ochote na jajecznice..hehe

Czesc Dziewczynki :-)
Mam wielka prosbe do tych, ktore sa juz szczesliwymi mamusiami, aby "wtajemniczyly" mnie jak wyglada porod w Irlandii. Jestem z Galway, wkrotce planujemy dzidzie i zastanawiam sie czy rownoczesnie prowadzic ciaze u polskiego ginekologa i chodzic na wizyty do GP. Jestem zupelnie zielona w tym temacie, chcialabym rodzic w Polsce, ale pozniej z maluszkiem szybko tu nie wroce, a my raczej zostajemy tu na stale...
Pewnie juz przewijal sie ten watek wczesniej, ale nie znalazlam wielu informacji. Ja oczywiscie pisze sie na epiduralwyznaje zasade, ze skoro istnieje mozliwosc zmniejszenia bolu, to czemu z tego nie skorzystac
Pozdrawiam wiosennie :-)
Didi czemu dzisiaj niepowiedzilas o tych naleśnikach;-)Ale oczywiscie jutro moge pomuc sie ich pozbyc:-)
ja dzisiaj smazylam naesniki..a jak juz skonczylam stac nad patelnia uswiadomilam sobie ze to lasnie dzisiaj jest dzien nalesnika...hehe...
no imam ich tyle ze hoho...na jutro i jeszcze dluzej chyba ze Martuskami pomorze sie uch pozbyc![]()