reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
coby jednak nikomu nie zabrakło to dla Was
najwiekszy-tort-weselny-200x300.jpg

a tak na marginesie-na kawusię zapraszam:tak::tak::tak::tak:

Hej hej wpadlam sie przywitac ze wrocilam i zyje.pobyt w pl uwazam za koszmarny chyba i ja juz przestane tam latac:(ale gdyby nie te sprawy urzedowe to neaprawde nie mam potrzeby tam latania;(oczywiscie pierwsze co zrobilam to latalam po lekarzach.u kacpra wykryto zatkany przewod nosowy pomimo ze nie mial kataru gdzies tam w srodku jest cos zatkane i moze dlatego ma problemy z migdalami;(pani dr przepisala mu kuracje do nosa na gronkowca i jak narazie od pukac jest ok tzn nie ma goraczki,bolu gardla ale migdaly nadal sa fioletowe i duze;(po wymazie gp tutaj stwierdzila ze wirusa nie ma i jak sie cos bedzie.znowu dzialo to antybiotyk kolejny:(nikus w dzien wylotu wstal z gilami po pas i znowu leki,a musze sie pochwalic wam ze wyszly my juz dwa zabki na dole i gryzie jak cholerka ale dobrze bo broni sie przed kacprem bo mu dokucza jak nie wiem.
Pisalyscie o wakacjach my planujemy jak zwykle teneryfke tym razem wszyscy tzn mojemu mezusiowi nie za b sie usmiecha ze ysmy nikusia zabierali bo ze za maly ale bardziej to sie obawiam o kacpra bo jak narazie nikus to jest dzieckiem bezproblemowym w porownaniu do jego brata:)
Aaa zebym nie zapomniala
Lubiczanka wszystkiego najlepszego i dziekuje za torcik pychotka:)
Qaaaaa oczywisxie znowu mam problmy z wynajmowaniem mieszkania w pl ja oszaleje przez tych nieodpowiedzialnych ludzi;(ach szkoda nawet pisac;(

Aj lubivzanko szkoda gadac popsuli pomiernik na grzejniku nabili tyle ze szok do zaplaty bedzie z 1000zl a zima w pl moze sie dopiero zacznie a teraz twierdza se to nie oni i dlatego ze sie popsul to tyle im nabilo,bo oni malo grzali.i ze nie zaplaca:(:(:(

ewelcia Vika ma już wszystkie piatki od ok 2 miesięcy:tak:
a te 6 to wąłsnie nei wiem bo za 5 ma wystający jeden szpikulec taki lekko odzielony mięskiem
poczytałam na necie teraz że nawet 3 latki maja 6 ale musze to zaobserwować bo mi tez się nie chce wierzyć ... :no: dlatego pytam czy to mozliwe bo zawwsze znałam teorię że 6 wyrastają kiedy mleczaki zaczynaka wypadać... :tak:
aniaa hehe dobrą masz córkę.. ja jak idę się malowac to ona idzie ze mną , wchodzi na ubikację i przegląda kosmetyki malując se (pozamykanymi) :-D i później chodzi i pyta czy ładnie wygląda :-p hahaha mała spryciulka

hahaha anineczko dobrego masz syna :-D
biola zdrówka dla Kacpra :*dla Nikiego również
Lubicznako 100 lat kochana :-)

Biiola-zartujesz chyba?to oni mysla,ze kto to ureguluje?alez ludzie tupet mają:crazy: Vikamcia-no nie wiem jak z tymi zabkami...moja Dadzia ma6lat i pierwsza szóstka jej wyłazi od jakichś dwóch tyg:baffled: a ja sie chwale-pisze teraz z mojego własnego tablecika:laugh2:

reklama
ello
Lubiczanko wszystkiego najlepszego.
Biola zdrowka dla dzieci, a ztym mieszkaniem a raczej lokatorami faktycznie masz problem.
A ja zamiast w niedziele odpoczywac chate sobie ogarnialam nie wiem czemu ale zawsze mnie w niedziele na sprzatanie nachodzi a w tyg bym mogla lezec z nogami do gory:-D
Moja Oliva na dwor wogole nie chce wychodzic(mnie tez sie nie chce jak se pomysle ze mloda za 10 minut bedzie chciala isc do domu o ile ja wyciagne wogole-dluzej ubieranie trwa niz spacer:baffled: niech sie szybciutko cieplo zrobi moze jej sie odmieni.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry