Hej hej wpadlam sie przywitac ze wrocilam i zyje.pobyt w pl uwazam za koszmarny chyba i ja juz przestane tam latac

ale gdyby nie te sprawy urzedowe to neaprawde nie mam potrzeby tam latania;(oczywiscie pierwsze co zrobilam to latalam po lekarzach.u kacpra wykryto zatkany przewod nosowy pomimo ze nie mial kataru gdzies tam w srodku jest cos zatkane i moze dlatego ma problemy z migdalami;(pani dr przepisala mu kuracje do nosa na gronkowca i jak narazie od pukac jest ok tzn nie ma goraczki,bolu gardla ale migdaly nadal sa fioletowe i duze;(po wymazie gp tutaj stwierdzila ze wirusa nie ma i jak sie cos bedzie.znowu dzialo to antybiotyk kolejny

nikus w dzien wylotu wstal z gilami po pas i znowu leki,a musze sie pochwalic wam ze wyszly my juz dwa zabki na dole i gryzie jak cholerka ale dobrze bo broni sie przed kacprem bo mu dokucza jak nie wiem.
Pisalyscie o wakacjach my planujemy jak zwykle teneryfke tym razem wszyscy tzn mojemu mezusiowi nie za b sie usmiecha ze ysmy nikusia zabierali bo ze za maly ale bardziej to sie obawiam o kacpra bo jak narazie nikus to jest dzieckiem bezproblemowym w porownaniu do jego brata

Aaa zebym nie zapomniala
Lubiczanka wszystkiego najlepszego i dziekuje za torcik pychotka
Qaaaaa oczywisxie znowu mam problmy z wynajmowaniem mieszkania w pl ja oszaleje przez tych nieodpowiedzialnych ludzi;(ach szkoda nawet pisac;(