reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Co to w ogóle za kobieta?!!!
Nie kochała jej wcale,moim zdaniem:no::-(
Chciała iśc do kina w dniu konferencji prasowej...na horror:wściekła/y:
Nie chciała się opiekowac Madziulką,podrzucała ją dziadkom!!!Na 2 tygodnie!!!
Szukała w necie info o tym jak oszukac wariograf!!!:szok:
Nie chce mi się wierzyc,niestety,że malutka jej wypadła z rąk,że to był wypadek:no:
Ona Madzi nie chciała:no:Po co Bóg jej dał taką śliczną córunię?:-(
Jest tyle wspaniałych kobiet,które nie mogą miec dzieci:-(

Hej dziewczyny,
dzisiaj znowu znalazłam ząbka u Zuzi. Dolna prawa dwójka.:-) Marudna była i nic nie mogłam zrobić ale podałam jej nurofen bo ząbki to tylko co się przebiły odrobinkę i pewnie ją bolą. Potem dała mi posprzątać domek. Teraz śpi. jedynie łazienka została.

Co do matki Madzi to nie chce mi się ani czytac o tym ani pisać. Szkoda dzieciątka, taka słodka, śliczna, mała roześmiana smerfetka:-(

Barmanka Witaj

Hejka
Barmanko witaj;)
Mimo tego smutnego dnia chcialam sie wam pochwalic ze nikus kaczy dzis 8m i sam siedzi:)ide 27na check up bo niewiem czy pamietacie babka byla troche zdziwiona ze nie siedzi jeszcze i wlasnie dlatego mam przyjsc jeszcze raz i sie ciesze bo juz niuncio siedzi:)

Hejka
Barmanko witaj;)
Mimo tego smutnego dnia chcialam sie wam pochwalic ze nikus kaczy dzis 8m i sam siedzi:)ide 27na check up bo niewiem czy pamietacie babka byla troche zdziwiona ze nie siedzi jeszcze i wlasnie dlatego mam przyjsc jeszcze raz i sie ciesze bo juz niuncio siedzi:)

Gratki dla Nikosia i buziaczek na te 8 miesięcy

Tez ogladalam konferecje Rutkowskiego i jestem bardzo wstrzasnieta....a najbardziej dobilo mnie to ze w dniu konferecji chciala isc do kina !!!!
jak nie byla gotowa na macierzystwo i wiedziala ze sobie nie da rady w wychowaniu dziecka to mogla oddac do adopcji jest tyle par co dzieci nie moga miec

Biola gratki dla synka,moja robi proby dop raczkowania a ze pupcia ciezka to sie i bardzo denerwuje
Asienko dla Twej cory rowniez

Ech...musiałam iśc po Radka więc sobie końcówkę konferencji nagrałam,właśnie obejrzałam:-(...Już mi się nie chce nawet nic pisac...
AsieńkoM Zuzia też ruszyła z kopyta z ząbkami:-DGratuluję:tak:
Barmanko witaj,już myślałam,że zostajesz w tej Polsce rodzic:-D
Biola no!Zuch chłopaczek!Buziak dla niego na 8 miesięcy i wielkie gratki!!!:-)
Matt się do raczkowania przykłada,ale jak na razie to wygląda to tylko jak molestowanie dywanu:eek::baffled::-D:-D

Aniaa jeszcze troche i na raczka bedzie po całym domu szaleć, u nas Zuzia też się denerwowała że pupci nie może podnieść
Aniaa, Tichonek do kina chciała iść, nosz ku..., oddawać dziecko na 2 tygodnie, ja w Polsce jak musiałam coś załatwić i wychodziłam na 2-3 godziny to jak wracałam to pędziłam do domu bo już tęskniłam.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry